Nevím na jakou školu jít

3.11.21 01:29

Nevím na jakou školu jít

Nevím na jakou mám jit střední školu, minulý rok jsem měla v 8. Třídě 4 z matiky a 2 z fyziky jinak samý jedničky. Matematika mi vůbec nejde, fyzika a chemie taky ne. Jdou mi jazyky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65120
3.11.21 05:24
@NatalieRajdl píše:
Nevím na jakou mám jit střední školu, minulý rok jsem měla v 8. Třídě 4 z matiky a 2 z fyziky jinak samý jedničky. Matematika mi vůbec nejde, fyzika a chemie taky ne. Jdou mi jazyky. :zed:

Uz byl klid a zase začínáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
3.11.21 06:41

Se čtyřkou z matiky leda na soukromou střední. Na státní se nedostaneš, konkurence jen oproti loňsku vzrostla o několik dalších tisíc dětí. Byla vysoká porodnost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
3.11.21 07:06

Na kadeřnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15210
3.11.21 07:10

Kadeřnice nebo prodavacka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
3.11.21 07:13

Konečně si vyber tu kadeřnici a dej pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
3.11.21 07:32

Ono nejde jen o to, se na školu dostat, ale taky se tam udržet. A to se čtyřkou z matiky půjde těžko. Takže nějaký učební obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
3.11.21 07:36
@NatalieRajdl píše:
Nevím na jakou mám jit střední školu, minulý rok jsem měla v 8. Třídě 4 z matiky a 2 z fyziky jinak samý jedničky. Matematika mi vůbec nejde, fyzika a chemie taky ne. Jdou mi jazyky. :zed:

slibovala jsi, že už žádnou diskusi nezaložíš :zed: na střední školu nemáš, běž se vyučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
3.11.21 07:58

Se ctyrkou z matiky na stredni skolu tezko.. Bez se vyucit. Dodelat maturitu si pak muzes vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
3.11.21 08:01

NA KADEŘNICI!!! :*

• Citovat
  • Upravit
436
3.11.21 08:11
@NatalieRajdl píše:

Tak bez na jazykovku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.21 15:40

@stinga cože já jsem nedala jinou diskuzi tohle je moje první???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.2.22 11:13

Pedagogika? Mateřská škola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.22 01:25

Zkus někam kam jsou talentové zkoušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.2.22 12:43

Jednotná přijímací zkouška, tedy i z matematiky, je povinnou součástí prvního kola přijímacího řízení do všech maturitních oborů, s výjimkou oborů s talentovou zkouškou a oborů zkráceného studia. Jednotná přijímací zkouška se tedy uplatňuje taky v prvním kole přijímací řízení do nástavbového studia, které slouží k získání maturity po vyučení.

Vybral bych školu, která ve druhém kole přijímacího řízení jednotnou přijímací zkoušku neuplatňuje. Dále bych vybral obor, jehož studijní plán neobsahuje matematiku.

Pro vyhledávání škol a oborů se mně osvědčil web:
https://www.infoabsolvent.cz/…-12-13-14-15?…
Studijní (učební) plán oboru je obvykle dostupný na webu školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin