Nevím si rady, co dělat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@DanielaD píše:? jaká ordinační doba? co má přeložit na úterý? a že by jí potraviny v potravinové bance vyzvedl někdo jiný, to asi také nefunguje,
to je taky ordinační doba, musíš si to tam vyzvednout sama? Nemůžeš to přeložit na úterý?
to by pak mohl vyzvedávat každý, kdo je trochu vychytralý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: ? jaká ordinační doba? co má přeložit na úterý? a že by jí potraviny v potravinové bance vyzvedl někdo jiný, to asi také nefunguje,
to by pak mohl vyzvedávat každý, kdo je trochu vychytralý
otvírací doba - já tomu říkám ordinační
nevím jak to chodí v potravinové bance
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
to je taky ordinační doba, musíš si to tam vyzvednout sama? Nemůžeš to přeložit na úterý?
To se nedá přeložit, tam nejspíš prostě jindy nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodat nemám doma co, z rodiny mi pomohl člověk, ale právě s tím, ze to teď v prosinci vyrovnám a uz nemám komu říct.
Kočky nejsou chudáci, o těch jsem nepsala, jídlo i stelivo mají, na ty myslím víc, než na sebe, vždycky. Co se týče bydlení, má jít ke mne od prosince kamarád, kterému nevyšlo bydlení se slečnou, abychom to táhli ve dvou zase, tohle jsem řešila uz několik tydnu zpětně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockanoci píše: Jsem bez peněz, mam posledních 200 Kč, nevím, co dělat.
Dávno sis měla s pronajímatelem domluvit že si vezmeš do bytu podnájemce. Rázem bys platila jen polovinu nájemného a polovinu peněz za služby. To si sedíš celou dobu na zadku a čekáš až budeš mít v peněžence nulu? A to nemluvím o tom, že každý má mít nějakou železnou zásobu na svém účtu.
- Citovat
- Upravit
@Tala20 já uz davala inzerát na spolubydleni na spolubydlící skupiny v říjnu, z tři holek přišly 2, 1 tvrdila, že ma napevno zájem od listopadu, nakonec dělala mrtvého brouka. Takže děkuji za nevyzadanou radu. ![]()
A co se týče té železné zásoby… Tak tu nemá teď dost lidí, ale chápu, lepší je kopat si do cizího anonymně. Doufám, že máš lepší den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
otvírací doba - já tomu říkám ordinační
nevím jak to chodí v potravinové bance
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
Tak prodat něco, co máš doma -) TV, radio, kolo, prostě cokoli, co by ti hodilo pár korun. K rodině nemůžeš? to bydlíš sama?
Asi nejlepší bude prodat ty kočky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrkněte na fajnbrigady, když jsem si zadala Prahu, tak tam vyskočilo spoustu brigád, i nočních, s výplatou hned po akci. To vidím jako jediné řešení, když vás nikdo nezaloží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockanoci Já už jsem to tu jednou psala, mužeš zkusit jít „darovat“ plasmu, dostaneš 800,– na ruku, i když poprvé myslím méně a za 14 dní ti to doplatí, až příjdeš na další odběr.. Třeba ti to trochu pomůže. Nebo co rodina, něco vyměnit za jídlo? Hodně se to dělá na různých swapech, třeba na FB. Pak jedině něco zastavit, prodat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dexempofederex píše:
Asi nejlepší bude prodat ty kočky.
to je špatná rada, kočky nikdo nechce ani zadarmo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PanenkovaMakova píše:
Mrkněte na fajnbrigady, když jsem si zadala Prahu, tak tam vyskočilo spoustu brigád, i nočních, s výplatou hned po akci. To vidím jako jediné řešení, když vás nikdo nezaloží.
radíš dobře, ale ona práci i brigádu už má, a v obou čeká na výplatu, někdy musí také spát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
to je špatná rada, kočky nikdo nechce ani zadarmo
To je asi záležitost úhlu pohledu, já bych třeba kočku bral. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockanoci píše:
@Tala20 já uz davala inzerát na spolubydleni na spolubydlící skupiny v říjnu, z tři holek přišly 2, 1 tvrdila, že ma napevno zájem od listopadu, nakonec dělala mrtvého brouka. Takže děkuji za nevyzadanou radu.
A co se týče té železné zásoby… Tak tu nemá teď dost lidí, ale chápu, lepší je kopat si do cizího anonymně. Doufám, že máš lepší den.
jen lide tveho razeni nemaji zeleznou zasobu, normalni, financne gramotni jedinci zeleznou zasobu maji.. proc jsi davala inzerat na spolubydleni az tak pozde? nejvice takove bydleni hledaji vysokoskolaci a ti uz ho v rijnu maji zajistene.. a pokud vim, ze svuj najem neutahnu, tak se podivam po levnejsim, byt bych sama hledala spolubydleni… a pokud ma jit k tobe od prosince bydlet kamarad, tak si mu rekni o zalohu, teda pokud neni stejna socka, jako ty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit