Půjčování oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Půjčování oblečení
Zdravím všechny, mé téma se týká nápadu půjčování dražších nebo originálnějších (třeba vintage) kousků oblečení v aplikaci. Lidé, kteří by oblečení půjčovali, by uvedli dostupnost daného kusu oblečení a konkrétní poplatek. Vše by bylo uvedeno v online verzi.
Udržitelný projekt v době fast fashion o půjčování oblečení mezi lidmi.
Zajímal by mě váš názor - jak byste odpověděli na tyto dvě otázky?
Kdyby existovalo něco jako Airbnb, ale na oblečení: • Měli byste zájem o to si půjčovat oblečení? Jaké? • Byli byste ochotni půjčovat své vlastní oblečení? Jaké?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne. Koupit si oblečení z druhé ruky, budiž, ale aby v jednom oblečení chodilo x lidí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katkoska píše:
Zdravím všechny, mé téma se týká nápadu půjčování dražších nebo originálnějších (třeba vintage) kousků oblečení v aplikaci. Lidé, kteří by oblečení půjčovali, by uvedli dostupnost daného kusu oblečení a konkrétní poplatek. Vše by bylo uvedeno v online verzi.
Udržitelný projekt v době fast fashion o půjčování oblečení mezi lidmi.Zajímal by mě váš názor - jak byste odpověděli na tyto dvě otázky?
Kdyby existovalo něco jako Airbnb, ale na oblečení: • Měli byste zájem o to si půjčovat oblečení? Jaké? • Byli byste ochotni půjčovat své vlastní oblečení? Jaké?
já bych uvítala půjčování dětských kostýmů na karneval - loni dcera potřebovala kostým čarodějnice - 900 kč v hračkářství, letos kostým dýně 380,–- na bazoši - vždycky školka vyhlásí nějaké téma, tak aby dítě nebylo za outsidera, tak zakoupím kostým a příští rok je jí to malé a beztak je jiné téma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to nevyužila, ale v principu to není špatná myšlenka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne a ne. Sdílet oblečení s x lidmi je pro mě nechutné a nechtěla bych zodpovídat za cizí kousek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ne. Nemám ráda ani bazary. Natož si půjčovat od cizích lidí.
Ale moje dcera si půjčuje v mojí šatně moje věci. Já si zas půjčila její tenisky riflové k sukni. Už jsem ji je nevrátila
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, a to nakupuju z 99 % z druhé ruky a udržitelnost oblečení a celkově ekologický způsob života pro mě je téma.
Chápu půjčování věcí na opravdu speciální příležitosti - ony kostýmy, svatební nebo plesové šaty, jiné „hóch“ oblečení, které má člověk na sobě jednou za rok, ještě mě napadají třeba těhotenské věci, to taky člověk potřebuje jen na chvilku, ale u věcí na běžné nošení mi to spíš přijde jako tak trochu výmysl někoho, kdo už v módě neví co by (doteď se realizoval tak, že si nakupoval hadříky pro radost, ale přestalo to být trendy, tak hledá cesty, jak mít pořád těch nových hadříků přísun, ale tvářit se u toho udržitelně).
Nosím všechno do roztrhání a na druhou stranu si nechci na nic dávat nějaký extra pozor, abych se nervila, že jsem udělala dírku do půjčeného kabátu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě určitě nee. Půjčovat si oblečení od lidí, to je celkem nechutné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne. Nenosila bych něco, o čem nevím, kdo to měl na sobě před sebou. A je jedno, kolikrát se to vypralo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokážu si to představit max u např. plesových šatů, šatů do tanečních, na polonézu atd., pokud by to vyšlo levněj než z půjčovny. Ale netuším, jak by to bylo ošetřeno v případě, že by to někdo poškodil, polil atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit