Půjčování oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4058
26.11.22 22:15
@Katkoska píše:
Zdravím všechny, mé téma se týká nápadu půjčování dražších nebo originálnějších (třeba vintage) kousků oblečení v aplikaci. Lidé, kteří by oblečení půjčovali, by uvedli dostupnost daného kusu oblečení a konkrétní poplatek. Vše by bylo uvedeno v online verzi.
Udržitelný projekt v době fast fashion o půjčování oblečení mezi lidmi.

Zajímal by mě váš názor - jak byste odpověděli na tyto dvě otázky?

Kdyby existovalo něco jako Airbnb, ale na oblečení: • Měli byste zájem o to si půjčovat oblečení? Jaké? • Byli byste ochotni půjčovat své vlastní oblečení? Jaké? 

Ne, vubec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
26.11.22 22:22

Ne proboha, fuj. Na bazarech ani nenakupuju, natož abych si tam chtěla neco půjčovat… Chápu půjčovny svatebních šatů, ale půjčovat si třeba tričko? Když je nějaký kousek běžného oblečení mimo moje finanční možnosti, tak ho prostě nepotřebuju… Ani naopak bych nic ze svýho šatníku nechtěla půjčovat.. Už vidim, jak by se mi to nepoškozené vracelo. To určitě… Pokud vlastním nějaký dražší, zachovalý kousek, co už nebudu nosit, tak to rovnou prodám a už mi může být jeho další osud ukradený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.22 22:26

Maximálně kdyby šlo o společenské, večerní nebo svatební šaty.

• Citovat
  • Upravit
15299
26.11.22 22:27

Nevyužila bych, půjčené šaty maximálně na výjimečnou příležitost, svatba, ples, maškarní. Moc si to neumím představit, jako že si vyberu a půjčím oblečení a půjdu v něm třeba do práce, nebo do kina.. Akorát ztráta času, půjčit, vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.11.22 22:32

Když vidím jednu svoji kolegyni, která nosí i týden jednu halenku. To prostě bije do očí. Kdyby to každý večer oprala a ráno měla čisté. To se pozná. Opravdu bych netoužila nosit zatuchlé věci od potu někoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.11.22 22:42

Ne, nemela bych zajem…obleceni pujcuji jen v ramci rodiny…nejvic si vzajemne pujcuji s dcerou, ( 17 ) mame vrsek podobnou velikost, takze obcas nejake jeji triko, svetr ztrestám :mrgreen:..spodek bohuzel ne, ona má mensi zadek :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106
26.11.22 23:08

Ne vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31034
26.11.22 23:54

Ne, ale spis protoze neresim, co mam na sobe. Second handy mam rada a nijak se mi to neekluje. Ale moje rozlisovaci schopnosti neoceni tricko za 3.000 vs. za 300 vs za 30 :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
27.11.22 06:15

Půjčoven kostýmů, svatebních a plesovych šatů jsou 2 pudele. Fakt není potřeba další… A o ničem jiném bych ani neuvažovala.

Krom toho… Jak by to fungovalo, kdybych si vyhlídla kousek, co je v Praze a já jsem z Olomouce? Například? To bych ještě platila dvoje poštovné? No to se opravdu vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17007
27.11.22 06:38

@bigl - ve svatebnich salonech se pujcuji prave i saty na akce, takze to uz existuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
27.11.22 07:28

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
27.11.22 08:29

Ne, nechtelo by se mi hlidat, aby se tomu pujcenemu neco nestalo. A ne, nesnáším, když se nekdo cizi snaží prat moje veci a netoužím po jejich zničení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13228
27.11.22 08:32

Já teda nejsem schopná pochopit smysl takové služby :think:
K čemu by to bylo dobré??? Dík za vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18150
27.11.22 09:35
@Králičice píše:
@bigl - ve svatebnich salonech se pujcuji prave i saty na akce, takze to uz existuje..

To já vím, bavím se o variantě, že toto by bylo levnější. Protože normální půjčení je od 1000 nahoru za společenské šaty. Kdyby za to někdo chtěl pár stovek, tak bych možná volila tuto formu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.11.22 11:53
@Magical-eyes píše:
Já teda nejsem schopná pochopit smysl takové služby :think:
K čemu by to bylo dobré??? Dík za vysvětlení :kytka:

Ti, kteří by půjčovali by si mohli trochu přivydělat a jejich kousky, které tak často nenosí (ale nechtějí se jich vzdát), by našly využití.
Naopak ti, kteří by si oblečení půjčovali, by si mohli vyzkoušet jiný styl nebo oblečení, které by na pro ně bylo moc drahé koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat