Nevím si rady, co dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
28.11.22 11:28

Nevím si rady, co dělat?

Ahoj, čekám na výplatu do 15.12., mezitim sice mám brigádu, ale i u té je výplatní termín 9-13.
Jsem bez peněz, mam posledních 200 Kč, nevím, co dělat. Posledně mi půjčovala pár stovek a víc už od nikoho žádat nemůžu a ani nechci.
Psala jsem na potravinou pomoc, tu je možné vyzvednout v pondělí, což je pro mě nemožné, když jsem v práci od 8 do 17:30.

Zálohu si budu moci zažádat až příští týden, na plasmu nemohu, tam budu moct až za týden.
Jestli ví někdo o místě v Praze, kde by mi poradili, či pomohli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13197
28.11.22 11:32

A kde jsi penize z posledni vyplaty a brigady prosustrovala? doma nemas zasoby nejakeho jidla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
28.11.22 11:39
@Kockanoci píše:
Ahoj, čekám na výplatu do 15.12., mezitim sice mám brigádu, ale i u té je výplatní termín 9-13.
Jsem bez peněz, mam posledních 200 Kč, nevím, co dělat. Posledně mi půjčovala pár stovek a víc už od nikoho žádat nemůžu a ani nechci.
Psala jsem na potravinou pomoc, tu je možné vyzvednout v pondělí, což je pro mě nemožné, když jsem v práci od 8 do 17:30.Zálohu si budu moci zažádat až příští týden, na plasmu nemohu, tam budu moct až za týden.

To nemáš doma vůbec nic? A co je potřeba zaplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.11.22 11:48

@markytka3 na HPP jsem nastupovala v listopadu. Proto mi přijde normální výplata až v polovině prosince. Nic nešustruji, mám na krku už čtvrt roku sama byt a dvě kočky, protože už asi bývalý přítel se odstěhoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
28.11.22 11:48

Ty jo máš práci a k tomu brigádu, a nemáš doma aspoň nějaké luštěniny, těstoviny, mouku a pár věcí na nejobyčejnější bábovku, prostě zásoby? Fakt nemáš v rodině nikoho, koho můžeš o pomoc požádat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.11.22 11:50
@Kockanoci píše:
@markytka3 na HPP jsem nastupovala v listopadu. Proto mi přijde normální výplata až v polovině prosince. Nic nešustruji, mám na krku už čtvrt roku sama byt a dvě kočky, protože už asi bývalý přítel se odstěhoval.

o to je to horsi, ze si neumis spocitat prijmy a naklady… pokud se jedna o nejaky vykyv, tak pozadej svoji banku o kontokorent :nevim:… byt je tvuj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40931
28.11.22 11:51
@Kockanoci píše:
Psala jsem na potravinou pomoc, tu je možné vyzvednout v pondělí, což je pro mě nemožné, když jsem v práci od 8 do 17:30.Zálohu si budu moci zažádat až příští týden, na plasmu nemohu, tam budu moct až za týden.

Tak prodat něco, co máš doma -) TV, radio, kolo, prostě cokoli, co by ti hodilo pár korun. K rodině nemůžeš? to bydlíš sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40931
28.11.22 11:52
@Kockanoci píše:

no, tak sama vidíš, že takto to asi nepůjde -) co spolubydlení? chudák kočky, bývalý by se o ně nepostaral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33173
28.11.22 11:54
@Kockanoci píše:

Kontokorent? Rodina? Opravdu není nikdo, kdo by tě na pár dní založil? Nějaké zásoby jídla doma máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 12:00

Ono by se nenašlo něco levnejsiho :andel:? K bydlení.
V Praze je spousta akci, výstav teď před Vánoci toho bude mraky. Mi neříkej, že bys nemohla sehnat něco narativního jako hostesku, servírku, vybavovat zboží, dělat mikulášskou :nevim: nabízet něco?

• Citovat
  • Upravit
638
28.11.22 12:01

To je prekérka :(… Jediné, co mě napadá, tak jestli by nebylo možné se zbavit něčeho, co máš doma. Prodat a nebo v nejhorším zastavárna. Když jsme před 15 lety s bývalým z vlastní blbosti neměli na jídlo, zastavila jsem notebook a pak jsem si ho po výplatě vyzvedla. Nevím, zda to vůbec ještě funguje, ale asi bych to řešila takto… Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
28.11.22 12:11

Něco prodej, požádej rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.11.22 12:25

V poslední době podobných diskuzi čtu čím dál a víc, je to tím zdražováním energie a potravin :cert: Bojím se si představit, jak dopadne hodně z nás až začne stoupat nezamestnanost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
28.11.22 12:36

Zkus nějakou swapovaci skupinu nebo různé azylové domy. Určitě ti pomůžou, kam se můžeš obrátit. Nebo zajdi do obchodu před zavírací dobou a popteje se, zda něco nevyhazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
28.11.22 12:46
@Kockanoci píše:

Psala jsem na potravinou pomoc, tu je možné vyzvednout v pondělí, což je pro mě nemožné, když jsem v práci od 8 do 17:30.

to je taky ordinační doba, musíš si to tam vyzvednout sama? Nemůžeš to přeložit na úterý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat