Nevím si rady s Pandabuy

2
27.5.23 18:07

Nevím si rady s Pandabuy

Ahojte, chci prosím poradit s pandabuy. Předevčirem jsem objednal 3 věci do warehousu 2, má to okolo 400gramů, ještě sice nedorazili ale chci se zeptat, někdo píše že nejlepší je dhl B-line, a někdo zas gde E ems. Tak se chci zeptat, jakou vybrat aby to bylo co nejsnažší na řešení u celnic, a aby (jestli to teda jde) šlo zaplatit to clo předem. Jo a ještě jedna otázka, až budu nastavovat ten declaration, na kolik to mám nastavit? Pardon objednávám poprvý a moc se do toho nevyznám, jde mi hlavně o to at to je co nejjednodušší :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.6.23 22:33

Dobrý den, již mám zkušenosti ze stránkou pandabuy todle je velice častý jev až 90% objednávek končí u celní správy skrz váhu balíčku došla mi asi 1 objednávka z 5. Bohužel peníze jsou již nevratné, jakmile si zásilku převede celní zpráva je defakto konec. Přeji hezký den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.23 12:35
@nickher123 píše:
Dobrý den, již mám zkušenosti ze stránkou pandabuy todle je velice častý jev až 90% objednávek končí u celní správy skrz váhu balíčku došla mi asi 1 objednávka z 5. Bohužel peníze jsou již nevratné, jakmile si zásilku převede celní zpráva je defakto konec. Přeji hezký den :mrgreen:

Dobrý den, tak nejspíše špatně vyplňujete, na redditu je stránka cz/sk reps, kde vám poradí, je tak 3% šance na zabavení při správném vyplnění deklarace atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.23 12:36
@vorvex píše:
Ahojte, chci prosím poradit s pandabuy. Předevčirem jsem objednal 3 věci do warehousu 2, má to okolo 400gramů, ještě sice nedorazili ale chci se zeptat, někdo píše že nejlepší je dhl B-line, a někdo zas gde E ems. Tak se chci zeptat, jakou vybrat aby to bylo co nejsnažší na řešení u celnic, a aby (jestli to teda jde) šlo zaplatit to clo předem. Jo a ještě jedna otázka, až budu nastavovat ten declaration, na kolik to mám nastavit? Pardon objednávám poprvý a moc se do toho nevyznám, jde mi hlavně o to at to je co nejjednodušší :)))

Lepší je objednávat nad 1kg až 9kg, DHL B-Line, nedoplacis pak už nic. Clo je až nad 150€. Deklarovat nejlepe 16-21$.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.9.23 18:33

Dobrý den, před třemi dny jsem si objednal svoji první Pandabuy objednávku a stále čekám než věci přijdou do skladu. Nevíte jak dlouho trvá než oblečení přijde do skladu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.23 13:07

Muzu se zeptat kolik zhruba bude stat doprava kdyz muj balicek stoji 130 euroa mam tam dvoje boty jednu the north face bundu dvoje ponozky dve mikiny a jeden trapstar bag

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.10.23 12:20

Doprava panda buy

Ahoj nevíte někdo si rady s dopravou
Koupil jsem si stusy bag a mikinu a bag mi přišel do ware house ale na mikinu čekám už 10 dní než tam příjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.10.23 11:47

Zkua přejít na produkt který jsi si objednal a vidíš tam průměrnou dobu než to přijde dowarehousu. Pod popisem produktu Avg. SHIPPING. Pokud by jsi čekal třeba ještě 5 dni zkus napsat na podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.10.23 11:49

@PEEK17 Můžeš udělat estimation shipping (vypočítat dopravu) stačí když půjdeš do košíku vybereš všechny produkty které chceš objednat dáš Estimate Int'I Shipping pak znovu vybereš všechny produkty a dáš inquire, tam se ti zobrazí všechny dopravci a cena. Ta doprava je na váhu ne o ceně objednávky. A ta cena je plus mínus odhad takže se finálně může o cca 5 dolarů max lišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 14:09

Pomoc PandaBuy

Já zaplatil za objednávku vidím ji v ordher a parcel čekám už 55 dní vím že má 3,5kg co mám dělat když už čekám tak dlouho nabízí mi to že můžu vybrat opět společnost co mi to doveze že mám zase zaplatit stejnou částku co předtím
To se platí 2× nebo jen jednou a ten mi to akorát nabízí stejný balík? Může někdo pomoc prosím nejlépe i telefonicky mám strach že jsem někde poslal skoro 3tisice a nic nedojde
Prosím moc o pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
10.1.24 07:27

Dobrý den, dostala jsem doporučena Shop prodejce, který na Pandabuy prodává. Kamarádka od nej kupuje, ale když si jméno dam do vyhledávače, nenajde ho to, přitom kamarádka ho má v objednávkách 🙈 🙈

Nevíte proč? Nebo jak ho tedy správně vyhledat?

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
10.1.24 07:28
@MatthiasJp píše:
Já zaplatil za objednávku vidím ji v ordher a parcel čekám už 55 dní vím že má 3,5kg co mám dělat když už čekám tak dlouho nabízí mi to že můžu vybrat opět společnost co mi to doveze že mám zase zaplatit stejnou částku co předtím
To se platí 2× nebo jen jednou a ten mi to akorát nabízí stejný balík? Může někdo pomoc prosím nejlépe i telefonicky mám strach že jsem někde poslal skoro 3tisice a nic nedojde
Prosím moc o pomoc

A nemáte ji na celnici??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.24 13:24

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká je na Pandabuy cena za dopravu za 10kg balík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová