Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, potřebovala bych poradit. (nedějte to, je to špatný nápad). Všechno bylo v pohodě do té doby než jsem si tetování chtěla sama odstranit. Snažila jsem se jehlou otevřít ránu a pak jsem si udělala solný roztok a ranu jsem drhla. Hned to kolem začalo červenat a chvíli na to se objevil už i hnis. Ránu potiram alpou, dezinfukuji kyslicnikem a davam na to teplé obklady. Návštěvu dermatologa zatím odkládám. Nevěděl by prosím vás někdo co by tl mohlo být? přiložím fotku. Děkuju moc.
Zahráváš si s otravou krve. Běž s tím hned v pondělí k lékaři.
@Eowyn01 píše:
Bez k doktorovi.
To vůbec. Tam to je sama zaplacena farmaceutická lobby. Žádný lékař už neléčí přeci. To ví každý probuzený! Tady to stačí dal vyplachovat solným roztokem a tělo si samo poradí!
@Danielaa17 píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit. (nedějte to, je to špatný nápad). Všechno bylo v pohodě do té doby než jsem si tetování chtěla sama odstranit. Snažila jsem se jehlou otevřít ránu a pak jsem si udělala solný roztok a ranu jsem drhla. Hned to kolem začalo červenat a chvíli na to se objevil už i hnis. Ránu potiram alpou, dezinfukuji kyslicnikem a davam na to teplé obklady. Návštěvu dermatologa zatím odkládám. Nevěděl by prosím vás někdo co by tl mohlo být? přiložím fotku. Děkuju moc.
až půjdeš s ošetřenou ránou z chirurgie, tak se zastav u psychiatra - to co děláš, není normální
@Sadman píše:
Máš to moc krásný, úplný Dalí!
ale bohužel jí to dlouho nevydrží, protože jí brzy ruku uříznou kvůli sepsi
To se nudíš, že děláš takové blbosti?
Nechápu, že sama sobě ubližuješ. Samozřejmě vyhledat lékaře.
@Tajemnadama píše:
Jakoze solny roztok ti rozpustí inkoust v kůži?
Dyť to musí kur..vsky štípat. Jak někoho taková kojotina napadne? ![]()
@Plmo píše:
Ruku? Mě to přišlo jak koleno @stinga
koleno? to je jedno, tak jí uřežou nohu, beztak má ID na hlavu, tak to je jedno, pracovat beztak nemůže
@Cenarius píše:
To vůbec. Tam to je sama zaplacena farmaceutická lobby. Žádný lékař už neléčí přeci. To ví každý probuzený! Tady to stačí dal vyplachovat solným roztokem a tělo si samo poradí!
Já nevím..radši bych to podpořila ještě běháním po lese na Adama..za úplňku samozřejmě ![]()