Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa to už mi řekl ze bude radši platit alimenty.
Aspon v tom mas jasno.
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa to už mi řekl ze bude radši platit alimenty.
A má chlapec představu kolik by platil? Ona spousta tatínků má plnou hubu keců, jak budou chtít střídavku, jak budou platit alimenty, ale pak skutek utek.
Mas 3 deti, kolik ti je? Nebylo by na case vzit zivot do vlastnich rukou a byt zodpovedna sama za svoje ciny? A ne jenom poslouchat co kde jaky penis rekne nerekne, udela neudela?
@Anonymní píše:
Ahoj. Potrebovala bych radu, jelikož je to vše vhozené na mě, že já za vše mužů. S partnerem žiju skoro tři roky… Máme spolu 9timesicni holčičku. Já mám ještě dvě děti z bývalého manželství. Nechci moc rozepisovat aby to bylo nějak moc dlouhé. Nevím jestli je to mnou nebo jestli nepřeháníme nebo nevím. Ale přijde mi že mě přítel nemá moc rád. Říká že ano, ale vše musí být podle něho. On chtěl dítě ja ani ne.. já už dvě měla. Říkal jak mi bude pomáhat a pritom naprosto moc nepomáhá, ja nemam volno pro sebe. V noci se budím často, protože kojim..a obcas jsu dost nevyspana. Ale on si malou nevezme a nerekne mi běž se vyspat on si radsi o vikendech pospí i tri hodiny. Doma je akoro vše na mě. Platí nájem to ano a toho si vážím, ale kdyz neco reknu co se mi nelíbí nebo co bych chtela zmenit tak mi vycita i penize. Kdyz jsem mu navrhla, že pujdu na brigadu tak že ne. Že kojim..ale asi se mu nechce tak dlouho hlidat malou, proroze je akční. Ještě k tomu má andulku o kterou se musí starat moje děti a strašně píská a mě to ruší takže si ani nemuzu odpocinout, kdyz ji chci zavřít tak mu to vadí. Nemám prostě kam jít tak proto mu je to asi jedno. Já doma vařím..uklizim..on dělá bordel…penize utraci nezodpovedne..kdyz mu reknu at je s malou tak ze si zas jen stezuju ze pujde radsi pryč…rekl ze kdyz prestanu zarlit tak se zmeni i on.. změnila jsem se a on si chodi na tréninky..na fotbaly…a jeste si stezuje ze nikam nemuze..ale to nemuzu ja..ale on se vubec nezmenil..chybi mi i doteky.. všechno. Asi jsme si po tomto článku i odpověděla že mě nemá rád a všechno mě to strašné mrzí. Protože už jsem měla hrozny vztah. Pomáhají vám doma chlapi?
on tě prostě nemiluje a dojde ti to dřív nebo později. Jen ho uspokojuje pocit tě vlastnit jako věc.
@ontario7 a proč to lidi dělají? Proč jsou takovi? Proč lžou?.. proč využívají? Proč vše neřeknou na rovinu. Ja to nechápu a to mam za to, protože jsu moc hodná..
@Anonymní píše:
@Pan Dan a ostatní muži jsou jací? Nechovají se tak všichni že ne?.
Teď tomu nerozumím. Tím mi chceš říct že tohle dělají všichni? Protože jestli jo, tak potom nevím co chceš řešit.
@Pan Dan ne.. ptám se jestli jsou ještě i nějací rozumní, hodní, zodpovědní..
@Anonymní píše:
Určitě jo, ale už jsou všichni rozebraní. ![]()
@Anonymní píše:
Neříkám, že můj manžel není občas na zabití panvičkou a zakopání na zahradě, ale rozhodně nemá problém se o svoje děti postarat a záměrně nepíšu pohlídat je, protože hlídají babičky a chůvy, ale postarat se, protože je rodič a kdyby se se mnou něco stalo, tak se prostě musí umět postarat. Jasně, že jsou tu úsměvné historky o tom, jak šel syn do školy v těch nejotřesnějších teplákách, co má jenom kvůli táboru a on si toho nevšiml a nebo je klidně nechá jít spát v tom, v čem jsou, ale uvaří jim, zabaví je a postará se. O větších útratách se bavíme společně a nejdřív musí být zaplacené to důležité a děti musí mít to, co potřebují. Dokázal se postarat i o tříměsíčního, plně kojeného kojence.
@lleennttiillkkaa tak to vam závidím..v dobrém tak by to mělo být.. ja mam smulu, ale jak uz tu bylo zmineno tak si za to muzu sama.. měla jsem více přemýšlet. Změnil se hodně 😔
Vždycky je kam jít. Seber si prachy a děcka a di do podnájmu. Vypadni z takovýho života. Jestli ho miluješ a nemáš na to psychiku zmizet tak trp.
@Anonymní píše:
Ano jsou takový kteří milují své děti jsou dobrými otci pomůžou nechají tě jít ven pracuji platí nájem a vše okolo a ještě tě rozmazluji obejmou pohladí nakrmi přebali uvaří bez keců nadávek podpoří tě ja takového mám ale předtím než jsem poznala tohohle mého manžela měla jsem takový jako máš ty a musela jsem sakra hledat aby jsem se měla dobře a měla děti které jsou šťastní (mého syna si osvojil a nedělá žádný rozdíl mezi svými dětmi mým synem a naším společným) držím palce a přeji hezký budoucí život