Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne vždy to bylo růžové, ale vše jsme ustály. Jsme spolu od 17let a teď to bude 20 let co jsme spolu.. O to víc si sebe vážíme, co jsme spolu vše překonaly.
Moji rodiče jsou spolu od jejich 16 a jsou spolu moc šťastní, nejen na oko 😊 takže věřím, že když budete udržovat zdravý vztah, může vám to vydržet na celý život
Jsme spolu od mych 16 (jeho 20 let). Pro oba prvni vztah. Uz to je 19 let a porad dobry
. Na vse jsme sli teda dost pomalu.
Tak pro mě on jako opravdová velká láska, jsme spolu 8let od mých 16 a teď čekáme miminko
tak hlavně že je člověk spokojený ve svém vztahu ne? Je jedno zdali je to první nebo pátý.
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
Jak dlouho jste byli se svou první láskou? Jsem v prvním vztahu už 5 let (je mi 20) a stále přemýšlím, zdali to vydrží nebo ne - bydlíme spolu, milujeme se, ale obavy přicházejí z moji strany hlavně kvůli druhým, když říkají, že první laska vždycky skončí… A to mě nutí přemýšlet, i když pro sebe děláme první poslední. Nutí mě to přemýšlet, zdali maji pravdu nebo ne.Nevím zdali hledám útěchu či ne, spis jen názory a zkušenosti, jak to je, zdali jste spolu byli dlouhou dobu a skončilo to anebo jste spolu šťastní třeba doteď:)
Café de Flore (2011)
https://www.csfd.cz/…fe-de-flore/ … (první) osudová láska, která po 15 letech manželství skončí, versus celoživotní duchovní láska.
Milá zakladatelko.. Být tebou tak si vůbec nelámu hlavu tím, zda tvůj první vztah bude navždy nebo ne.
Zbytečně si pridelavas starosti a nikdo ani ty, ti nedokáže říct jestli vám to vydrží.
Buď šťastná teď, tam kde jsi a s kým jsi. Nech se unášet láskou a přítomným okamžikem..
Můj první vztah vydržel 2 roky. Skončila jsem to já, protože se mě mladý pan chystal podvést se svou,,kamarádkou,,. Tehdy jsem poprvé a naposled vlezla na cizí účet na fb.
Mam par kamarádek, známých, co si svou první lásku dokonce vzalo. Sousedé jsou spolu 50 let z toho 46let manželé, taky první vztah co vydržel,, navěky,,.
Držím ti palce, ať si našla toho pravého na celý život. Láska je nejkrásnější věc co může člověka za život potkat.
Pokud to za čas skončí, nic se neděje. Někde na tebe čeká ten pravý! ♥️️
Vůbec neřeš jak dlouho vydrží nebo ne spíš reste aby jste oba byli ve vztahu šťastní. Já jsem s manželem od 15 jemu bylo 18 a jsme společně už 16 let a teď máme druhé mimco.
Tak ja tedy s moji prvni laskou vydrzela rok a pak jsem se s nim rozesla. Mela jsem po stredni, sla jsem do Prahy a on nechtel.
Kazdopadne muj bratranec si nasel svoji prvni lasku na stredni, jsou spolu 12 let a bude svatba ![]()
Někdy i ty první vztahy vyjdou. Já jsem ve vztahu od sedmnácti, už to bude osmnáct let a zatím spokojenost. Máme kolem sebe dalších pár párů, který spolu začali v nácti, všichni brzy oslaví dvacet let spolu, všichni mají děti už vypiplaný z toho nejhoršího (kromě nás, my si pořizujeme ještě benjamínka) a nikde se to nezdá nějak nahnutý. Řeči lidí neřeš. Nejvíc řečí mají ti, co sami moc šťastný v životě nejsou. Mockrát se mi to ověřilo. Jestli vám to vyjde, záleží jen na vás dvou. Jestli vám je spolu fajn, je blbost nechat si to otrávit okolím. ![]()
Nám první láska vydržela rok a půl. A pak jsme se k sobě po 10 letech vrátili. S různými zkušenostmi a přesvědčením, že byla blbost se rozcházet a s vděčností, že nám osud dopřál se zase sejít a navázat kde jsme v 19 skončili.
Měla jsem dva vztahy, a říkám, že je to o jeden víc než bylo potřeba. Manžel měl partnerek po mně víc, ale taky říká, že to bylo zbytečné.
Znám víc vztahů, kde jsou spolu od 16 let. Dneska jim táhne na 40 a jsou spolu pořád, mají děti..
Pokud jste se našli na první dobrou, je zbytečné si dělat starosti s čímkoliv.
Dobrý večer,
Jak dlouho jste byli se svou první láskou? Jsem v prvním vztahu už 5 let (je mi 20) a stále přemýšlím, zdali to vydrží nebo ne - bydlíme spolu, milujeme se, ale obavy přicházejí z moji strany hlavně kvůli druhým, když říkají, že první laska vždycky skončí… A to mě nutí přemýšlet, i když pro sebe děláme první poslední. Nutí mě to přemýšlet, zdali maji pravdu nebo ne.
Nevím zdali hledám útěchu či ne, spis jen názory a zkušenosti, jak to je, zdali jste spolu byli dlouhou dobu a skončilo to anebo jste spolu šťastní třeba doteď:)