Nevím si rady v prodeji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
10.8.15 14:35

@Knofletka tak když budu vybírat mezi utíkajícím dítěten, figurínou a ramínkem tak bych volil tu figurínu.

Když jsem kdysi prodával erotické zboží tak jsem oblečky fotil na nafukovací paně a mělo to úspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
10.8.15 14:39

@Lifka tak si to dej na fleru.. ze mas ZL (je to videt v profilu), mne to treba vzdy odradi, kdyz to tam dotycny nema.

Jinak zbytek bylo receno.

• Citovat
  • Upravit
493
10.8.15 14:40

Nafukovací pana je vážně originální a vůbec v prodeji erotického zboží :D věřím, že tento nápad uspěl. Budu muset popřemýšlet na fotografiích a to pořádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
10.8.15 14:43

Děti je lepší fotit z jejich pohledové výšky, ne z naší dospělácké, to platí všeobecně pro focení děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
10.8.15 14:45

@jakanas erotické zboží a originální ruční práce je rozdíl. Raději si vyberu hezké ramínko v hezkém prostředí, než figurínu (bez hlavy). A jak říkám, na fleru se každý snaží dostat na titulku do topu, aby byl vidět. A na to jsou potřeba hezké fotky a ne styl ala mimibazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.8.15 14:47

Uvádět živnostenský list mě nenapadlo já to beru jako samozřejmost. Už jsem se dívala jak tam tu ikonku nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
10.8.15 14:50
@omites píše:
ono pak poznáš, kde to jede a zbytek nebudeš dělat… Pak si to vyselektuješ.

Na FB se dá zaplatit reklama, nestojí moc.
Webovky jsou udělat ve webnode… Teď je docela v módě psát i blog. U tebe třeba o tom, jak se ti tvoří, kde bereš nápady… a k tomu připsat… muže si to koupit tam a tam. Odkaz na link dáš na ty sociální sítě.

Ono ale nečekej, že hned bude návštěvnost ve velkých číslech. Jedna věc jsou hezké výrobky, druhá věc je, jak se umíš prodat, zaujmout. :kytka:
Dá se toho za málo peněz udělat dost.

Počítám, že živnosťák máš.

Může se tě zeptat jestli náhodou nevíš jak to chodí s výdělky z reklam?
Např. někdo natočí zajímavé video, shlédne ho moc lidí a on vydělá díky reklamě.
Dotyčného osloví společnost sama, nebo jak to vlastně chodí? :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27632
10.8.15 15:00

Tak jsem koukala na tvoje stránky měla jsi tam zajímavé kalhoty a najednou zmizeli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6714
10.8.15 15:02

Ahoj, tak jsem koukala na stránky a ta mikinka a bundičky vypadají super :-) Jen ta prezentace je vážně mizerná. Říkala jsem si, jestli třeba nemáte nějakou kamarádku holčičku, která by se fotila ráda a na ní bys mohla ty oblečky nafotit? Přeci jen oblečení na dítěti vypadá lépe, než na stromě nebo na ramínku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.8.15 15:04

Jojo to je pravda rozhodla jsem se vyřadit ty hnusný fotky a do konce týdne to přefotit a znovu dát na stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.8.15 15:07
@Saffiraa píše:
Ahoj, tak jsem koukala na stránky a ta mikinka a bundičky vypadají super :-) Jen ta prezentace je vážně mizerná. Říkala jsem si, jestli třeba nemáte nějakou kamarádku holčičku, která by se fotila ráda a na ní bys mohla ty oblečky nafotit? Přeci jen oblečení na dítěti vypadá lépe, než na stromě nebo na ramínku :mrgreen:

ano to jsem měla v plánu jenže modelka dělala hovadinky a fotky byly tak pro srandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
10.8.15 15:13

A ted jedna reálná otázka. Myslíš si že i kdyby se ti to rozjelo že si tím vyděláš na sociální a zdravotní pojištění? (neberme v potaz že jsi možná na RD)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
10.8.15 15:19
@Knofletka píše:
@jakanas erotické zboží a originální ruční práce je rozdíl. Raději si vyberu hezké ramínko v hezkém prostředí, než figurínu (bez hlavy). A jak říkám, na fleru se každý snaží dostat na titulku do topu, aby byl vidět. A na to jsou potřeba hezké fotky a ne styl ala mimibazar.

A vidíš já zase razím originální pojetí a docela mi to vychází. Dnešní figuríny už vůbec nevypadají špatně. Samozřejmě je nejlepší hezké a hodné dítě ale těžko se shání a znamená to písemnou smlouvu s opatrovníkem atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
10.8.15 15:30

@jakanas originalita je v pořádku. Figurína originální není. Ale samozřejmě, pokud zakladatelce 9 z 10 zákazníků řekne, že to chce vidět na figuríně, byla by hloupá, kdyby si ji nepořídila. Já jsem jenom řekla, jak to chodí na fleru. Taky jsem tam před pár lety začínala a musela časem spoustu věcí změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
10.8.15 15:38

Aby jsem řekla pravdu mě osobně více upoutá oblečení nafocené na živých modelech. Jenže je s tím spojeno nejedno úskalí. Asi to vyřeším nějakým pěkným ramínkem a pěkným prostředím.

@jakanas Na druhou stranu jestli si tím vydělám teď neřeším jen nechci sedět doma s rukama v kapsách a naříkat na malou mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat