Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nevíte náhodou někdo jak se jmenuje knížka, kde si hlavní hrdinové (tuším Holly a Nick) v dětství slíbí lásku, ale on to nebere vážně. Potom se ožení, ale ona ho pronásleduje, pod jiným jménem se nastěhuje jako jejich sousedka. Zabije jim hospodyni a chce hodit nějaký zločiny (myslím drogy) i na něj. Četla jsem to už asi před 8mi lety, ale název ani spisovatele nevím. Poraďte prosím, jestli jste to taky někdo četl. Díky
Já jsem viděla podobný film a jmenovalo se to ehm, Má mě rád nemá mě rád
Ta moje demence. Nedávno jsem to četla, ale zab mě, nevzpomenu si. Ale budu na to urputně myslet a třebas se za chvilku ozvu. Má kniha červený obal, je tlustá a víc nemám v databázi
![]()
Díky za příspěvky holky. Myslím, že knížka měla modro-fialový obal, ale nejsem si jistá. Jdu taky přemýšlet dál.
Ahoj všem! Jdu si pro radu, páč tady se vždycko všechno ví…Půjčila jsem známému knížku a teď ji chci vrátit, jenže on už neví, která to byla a já si zaboha nemůžu vzpomenout na název a autora. Je to detektivní thriller o vývoji nového typu zbraně z nanočástic - mikrorobotů, způsobují velmi rychlý rozklad lidského těla. Děj je vlastně o jednom muži, který se snaží zjistit, kdo za vývojem zbraně stojí a zastavit ho. Figuruje tam jakési sdružení mocných, v jeho čele stojí myslím asiat. Autor je poměrně známý, ale kdybyste mě zabili, tak si nevzpomenu…Nevíte někdo, o kterou knihu se jedná??? Díky moc!
Teď jsem koukala na jeho bibliografii, ale není to on - ten píše o lékařském prostředí, tohle nebylo ono…
Marně vzpomínám na název knihy. Vybavují se mi jen útržky, hlavní hrdinka snad na gymplu, psala básničky či povídky, ale do soutěže je poslala její teta, u které bydlela na nějakou dobu. Nějakou úlohu tam hrál i šermířský kroužek.
Sázela jsem na Elišku Horelovou, ale podle wiki mi nic nesedí. Pak mě napadala Hana Pražáková a Výhra, ale když jsem to dogooglila, tak mi ten obsah taky až tak úplně nesedí. Určitě to vyšlo cca 1983 – 1987 v edici Veronika