Nevíte název knížky?

861
26.4.11 22:50

nevíte název knížky?

Ahoj holky, nevíte náhodou někdo jak se jmenuje knížka, kde si hlavní hrdinové (tuším Holly a Nick) v dětství slíbí lásku, ale on to nebere vážně. Potom se ožení, ale ona ho pronásleduje, pod jiným jménem se nastěhuje jako jejich sousedka. Zabije jim hospodyni a chce hodit nějaký zločiny (myslím drogy) i na něj. Četla jsem to už asi před 8mi lety, ale název ani spisovatele nevím. Poraďte prosím, jestli jste to taky někdo četl. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
27.4.11 00:20

Já jsem viděla podobný film a jmenovalo se to ehm, Má mě rád nemá mě rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.4.11 07:14

Ta moje demence. Nedávno jsem to četla, ale zab mě, nevzpomenu si. Ale budu na to urputně myslet a třebas se za chvilku ozvu. Má kniha červený obal, je tlustá a víc nemám v databázi :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
27.4.11 10:34

Díky za příspěvky holky. Myslím, že knížka měla modro-fialový obal, ale nejsem si jistá. Jdu taky přemýšlet dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
9.6.14 20:57

Ahoj všem! Jdu si pro radu, páč tady se vždycko všechno ví…Půjčila jsem známému knížku a teď ji chci vrátit, jenže on už neví, která to byla a já si zaboha nemůžu vzpomenout na název a autora. Je to detektivní thriller o vývoji nového typu zbraně z nanočástic - mikrorobotů, způsobují velmi rychlý rozklad lidského těla. Děj je vlastně o jednom muži, který se snaží zjistit, kdo za vývojem zbraně stojí a zastavit ho. Figuruje tam jakési sdružení mocných, v jeho čele stojí myslím asiat. Autor je poměrně známý, ale kdybyste mě zabili, tak si nevzpomenu…Nevíte někdo, o kterou knihu se jedná??? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
9.6.14 21:02

Neni to nahodou Robin Cook? Nazev nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
9.6.14 21:07

Teď jsem koukala na jeho bibliografii, ale není to on - ten píše o lékařském prostředí, tohle nebylo ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
9.6.14 21:12

Crichton Michael - Kořist???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
9.6.14 21:39

Už jsem to našla - Robert Ludlum - Lazarova vendeta!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
17.12.14 15:15

Marně vzpomínám na název knihy. Vybavují se mi jen útržky, hlavní hrdinka snad na gymplu, psala básničky či povídky, ale do soutěže je poslala její teta, u které bydlela na nějakou dobu. Nějakou úlohu tam hrál i šermířský kroužek.

Sázela jsem na Elišku Horelovou, ale podle wiki mi nic nesedí. Pak mě napadala Hana Pražáková a Výhra, ale když jsem to dogooglila, tak mi ten obsah taky až tak úplně nesedí. Určitě to vyšlo cca 1983 – 1987 v edici Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí