Nevlastní vnuk a dovolená

Anonymní
29.8.12 18:23

Nevlastní vnuk

Moje příbuzná je babička dvou vnoučat, její snacha má ještě syna z předchozího vztahu. Babička bere vnoučata k moři na 10 dní.
Kdbyste byli na jejím místě, vzali byste i toho nevlastního?
Babička vše platí (není chudá důchodkyně).
Proč se ptám? Bere je všechny 3, já bych to udělala taky na jejím místě, ale celé široké okolí si klepe na čelo, že je blázen.
Stará bláznivka ( je jí 56 let) prý.
Tak chci vysondovat, jestli byste,,cizí,, dítě vzali s sebou.
Děkuji, zůstanu anonymní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
29.8.12 18:26

Určitě bych vzala všechny děti. Jeli by všichni nebo žáden. Nedělala bych rozdíly v dětech i když pro babičku by nebyly všechny „vlastní“.

• Citovat
  • Upravit
2681
29.8.12 18:27
@Anonymní píše:
Moje příbuzná je babička dvou vnoučat, její snacha má ještě syna z předchozího vztahu. Babička bere vnoučata k moři na 10 dní.
Proč se ptám? Bere je všechny 3, já bych to udělala taky na jejím místě, ale celé široké okolí si klepe na čelo, že je blázen.

Od babičky je to moc hezké že bere i nevlastní vnouče a podle mě je to tak správné!!! Takto by to mělo fungovat, nedělat mezi dětmi rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
29.8.12 18:27

Pokud se o děti normálně zajímá, třeba i pohlídá (i s tím nevlastním), má s ním dobré vztahy a cítí se na hlídání tří dětí u moře, tak bych si na čelo neklepala. Naopak má můj obdiv, že se dokáže dobře postarat a myslí na všechny děti bez rozdílů ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.8.12 18:28

Ja bych to dite vzala, nedokazu si predstavit tu dusi toho ditete :( jestli je bere vsechny stejne, tak nevidim duvod, proc nevzit k mori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.8.12 18:30

Vzala bych samozřejmě taky, okolí je divné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
29.8.12 18:30

Tak pokud babička nemá problém s tím mít na starosti tři děti, což já bych teda nejela se třema dětma k moři ani omylem :lol:. Nevím, proč by měla být blázen, tak jsou to její peníze, tak t si s nima dělá co chce. Prostě je bere všechny stejně, naopak je to moc hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
29.8.12 18:32

Přijde mě to naprosto přirozené, že bere i nevlastního vnuka. Vzhledem k tomu, že je to syn snachy, tak bych ho brala bez okolků jako vlastního. A naopak bych se hrozně čílila, kdyby byl dotaz položen, že ho nechce vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
29.8.12 18:32

Já bych ho určitě vzala..Taky jsem v situaci, kdy můj syn je nevlastním vnukem mojí nové tchýně a hodně by mě mrzelo, když by vzala jen vlastní vnoučata. Navíc by to tomu malému muselo být líto. To, jak se babička ve vašem případě zachovala je hezké a jde vidět, že chlapečka má ráda a on si to taky moc dobře uvědomí.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
29.8.12 18:34

Babička je kabrňák. Klobouk dolů. Takhle to má vypadat :palec: Žádné moje, tvoje a vaše…
A ano, vzala bych. Máme „nevlastní“ neteře a beru je úplně stejně jako vlastní synovce. Prostě patří do rodiny…

• Citovat
  • Upravit
Ms.H
29.8.12 18:37

Bylo by smutné kdyby dělala rozdíly :roll:

• Citovat
  • Upravit
54030
29.8.12 18:38

Tvoje příbuzná je krásnej člověk a smekám před ní :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.8.12 18:39
@Anonymní píše:

I když je to (dejme tomu) nevlastní vnuk, je to přesto vnuk. Bylo by hloupé, kdyby jej nechala doma a jela k moři pouze s vnuky pokrevními.
A ano, já bych vzala vnoučka s sebou. I když by jej nezplodil můj syn a přesto jej vyženil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
29.8.12 18:57

Taky bych vzala všechny a pokud by chtěla jenom pokrevní vnuky, tak já jako matka bych nepustila žádné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.12 19:27

Moc vám všem děkuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat