Nevolnost a Vánoce

116
23.12.21 12:49

Nevolnost a Vánoce

Ahoj holky, jen se chci zeptat jak to budete řešit vy co jste v zacatku a trpite hroznyma nevolnostma? Ja teda jsem dnes 11+3tt a ty nejhorsj nevolnosti uz ustoupili, ale porad mi je na zvraceni z různých pachů, smažení. Dělá se mi i špatně když si nekdo krkne apod. 😂 Na Štědrý den jedeme s přítelem k našim a vubec si nedokážu představit jak zvladnu sedet u stolu treba hodinu a videt pred sebou ty hory smazenych kapru, rizku apod. Kdyz ted jedine co jim jsou ledove nanuky, mandarinky, coca cola apod. 😀 Tak me jen zajímá jak to řešíte vy ostatní 😊 a jinak přeji všem Šťastné a Veselé Vánoce 🎄 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
23.12.21 13:04

A ostatní ví, že jsi těhotná? Sedla bych si někam bokem, kde nebude tolik cítit a vidět jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.12.21 13:07

Odsednout si. Oni to pochopí :think:. Já nemohla vůbec vařit, ani do kuchyně :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
23.12.21 13:21

To me nenapadlo si odsednout.. rodiče to ví, tak pokud bude moc zle, tak to tak udělám 😀 děkuji za tip 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.12.21 13:43

Já myslím, že to každý pochopí, když se na chvilku vzdálíš nebo odsedneš. Pokud vědí, že jsi těhotná a trpěla jsi nevolnostmi, tak budou jistě ohleduplní a neurazíš je tím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.12.21 21:31

8

Tyjoo mam to samii, jsem 10+5 a bojim se večeře, salát dělá přítel, ale ja si ani nedam, vadí mi i brambory :( říkám si jen kdy už to skončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
24.12.21 19:51

@Majinka19 no ja nakonec sedela u stolu ale nevecerela jsem.. a jen co jsme dojeli s pritelem domu tak uz jsem :poblion: achjo at uz je tohle období zamnou 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí