Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jen se chci zeptat jak to budete řešit vy co jste v zacatku a trpite hroznyma nevolnostma? Ja teda jsem dnes 11+3tt a ty nejhorsj nevolnosti uz ustoupili, ale porad mi je na zvraceni z různých pachů, smažení. Dělá se mi i špatně když si nekdo krkne apod. 😂 Na Štědrý den jedeme s přítelem k našim a vubec si nedokážu představit jak zvladnu sedet u stolu treba hodinu a videt pred sebou ty hory smazenych kapru, rizku apod. Kdyz ted jedine co jim jsou ledove nanuky, mandarinky, coca cola apod. 😀 Tak me jen zajímá jak to řešíte vy ostatní 😊 a jinak přeji všem Šťastné a Veselé Vánoce 🎄 😊
A ostatní ví, že jsi těhotná? Sedla bych si někam bokem, kde nebude tolik cítit a vidět jídlo
Odsednout si. Oni to pochopí
. Já nemohla vůbec vařit, ani do kuchyně
![]()
To me nenapadlo si odsednout.. rodiče to ví, tak pokud bude moc zle, tak to tak udělám 😀 děkuji za tip 😊
Já myslím, že to každý pochopí, když se na chvilku vzdálíš nebo odsedneš. Pokud vědí, že jsi těhotná a trpěla jsi nevolnostmi, tak budou jistě ohleduplní a neurazíš je tím ![]()
Tyjoo mam to samii, jsem 10+5 a bojim se večeře, salát dělá přítel, ale ja si ani nedam, vadí mi i brambory
říkám si jen kdy už to skončí
@Majinka19 no ja nakonec sedela u stolu ale nevecerela jsem.. a jen co jsme dojeli s pritelem domu tak uz jsem
achjo at uz je tohle období zamnou 😀