Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky dnes sem byla na ultrazvuku,6tt..až doma sem to zkoumala a zdá se mi, že tam vidím 2 bílé tečky? Třeba se tu najdou některé co mají zkušenosti s více mimči 😊
Prosím slušně děkuji
To by si Dr asi všimnul. Bude to asi jen děložní stěna. Mezi těmi kroužky vykoukám to stejný. ![]()
@mackA159
Mě doktor neřekl kolik čekám mimin, pouze, že je tam srdce, očekávám nějaké slušné reakce a ne blbé kecy ![]()
@Veronika2013 Já třeba nevím, asi to nepoznám a zkušenot s více miminama nemám
Ale nemáš to třeba uvedené ve zprávě? Mě dr. do zprávy napsal : 1 živý plod…tak jestli tam nemáš něco podobného
Kdyžtak bych to třeba zkusila porovnat s UTZ dvojčat co tady různě v diskuzích kolují ![]()
U mě doktorka dva plody viděla hned jasně a hned mi to také oznámila. Ale já byla na první kontrole až v 10tt, takže tam to už bylo zřetelně viditelné i pro mě. Ale myslím si, že kdyby tam dvě byly, doktor ti to řekne.
@Veronika2013 píše:
@mackA159
Mě doktor neřekl kolik čekám mimin, pouze, že je tam srdce, očekávám nějaké slušné reakce a ne blbé kecy
Tak kdyby jich tam bylo víc, asi ti to pravděpodobně řekne.. nehleďe na to, že jestli ti řekl, že tam JE SRDCE, tak to značí jednotné číslo. V opačném případě by asi řekl, že tam JSOU SRDCE. ![]()
@Veronika2013 píše:
@mackA159
Mě doktor neřekl kolik čekám mimin, pouze, že je tam srdce, očekávám nějaké slušné reakce a ne blbé kecy
Rozhodne by řekl, že je jich víc
Doktor by ti rozhodně řekl,.kdyby viděl dvě. To druhé může být žloutkový váček
@Veronika2013 kdyby byla dvě, lékař tě musí informovat.
Ta tečka ani jako druhý plod nevypadá ![]()
Ja jich tam vidím tak 8, těch teček. a ty jsi taky tečka. všichni jsme tečky. tééééčkááááá ![]()
Si tak říkám, k čemu vlastně tyhle fotky z raných ultrazvuků těhulím jsou, když valná většina stejně nepozná, jestli jí dr. náhodou neblejsknul ledvinu nebo žlučník ![]()