Nevolnost při kojení

114
1.4.11 07:43

Nevolnost při kojení

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jestli jste se některá nesetkala s podobným problémem. Mám skoro 4měsíční miminko, které plně kojím. Poslední asi týden mám nevolnosti - pocit těžkého žaludku, občas na zvracení, trochu se mi točí hlava. Většinou ráno a dopoledne a odpoledne se to většinou zlepší. Už jsem si dělala dva těhotenské testy a vyšly negativně (MS jsem ještě po porodu nedostala a používáme Pharmatex). Upřímě mě děsí představa, že bych mohla být těhotná tak brzy po porodu, ale žádný jiný důvod nevolností mě nenapadá, jedině že by to způsobovalo kojení. Neměla jste některá nevolnosti při kojení, aniž byste byla těhotná?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
1.4.11 08:09

upřímně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.4.11 08:12

A piješ hodně? Mně se motává hlava a taky se mi občas dělá špatně právě, když si zapomenu hlídat tekutiny. Těhotná snad nejsem, ale netuším a momentálně to radši nemíním zjišťovat, ale taky doufám, že ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.4.11 08:16

Taky myslím že to může být nedostatkem tekutin, nebo i dlouhodobějším nevyspáním. Se spánkem asi nic moc neuděláš, ale to pití bych si ohlídala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.4.11 08:16

Amabilis: No je fakt, že ten týden moc nepiju, jak mám ten žaludek divnej :think: Tak to zkusím dohnat, hned jsem si udělala čaj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
1.4.11 08:25

No jjá to taky měla…Nemohla sem se skoro pohnout, jak se mi motala hlava, bylo mi slabo a na blití a tak celkově prostě šíleně. Ale nevypozorovala sem, z čeho to mohlo být. Piju hodně, říkala sem si, že sem možná moc dlouho čučela do počítače (malá se chtěla pořád chovat, tak sme spolu seděly celej den u kompu :roll: ), zkusila sem si dát čokoládu, taky nepomohlo…A včera to samý měla mamka. Sme se shodly, že asi hodně nízkej tlak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.4.11 08:54

no u pc taky strávim docela dost času :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
1.4.11 09:06

No tak ono asi ze samotnýho koukání do počítače by mi zle nebylo, ale já u toho sedím taková zhroucená, hlavu trochu dostrany… :roll: Tak sem si říkala, že sem si třeba nějak blokla krční páteř, nějakej nerv nebo něco :) No nevim, záhada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.7.13 12:48

Jé, jsem ráda, že to čtu.. Můžu se zeptat, jak to dopadlo? Nebylo to těhotenstvím?
Já zrovna mám stejné problémy.. Teď máme za sebou tříměsíční sprut, malá mě roztahovala a čím víc se kojilo, tím to bylo horší, proto doufám, že to souvisí s hormonama ohledně kojení a ne s případným dalším těhotenství.. Také mám nevolnosti, motání hlavy, únavu, jako na začátku těhotenství, ale vážně doufám, že nečekáme druhé!
Navíc jsem před týdnem lehce krvácela (již po několikáté), ale o menstruaci nešlo, bylo to vlivem kojících hormonů, jak jsme dali s gynekologem do hromady. Tak si říkám, že když jsem před týdnem krvácela, tak bych po týdnu těhotenství ještě nevolnosti neměla, poprvé to přišlo až v 7.-8. tt.
No, každopádně se na test pomalu, ale jistě chystám a doufám, že to projde.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.7.13 16:21

Těhotná jsem nebyla, bylo to nesnášelivostí česneku, což jsem před těhu neměla, tak mě to hned nenapadlo. Ale jestli jsi tak hodně kojila, tak myslím, že to může být tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.7.13 16:24

Já doufám… Děkuju! Každopádně teď jsem v zahraničí a příští týden, až budem v ČR, jdu pro test.. Raději jich vezmu víc, člověk, jak nemenstruuje, má divnej pocit..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.7.13 16:36

Jo jo, jsou to nervy :) Jà už mám druhé, zrovna dvoutydenní miminko, takže me to zase čeká brzy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.7.13 16:40

Jé, gratulace! My máme 2,5 měsíce, ale vážně bych teď hned druhý nechtěla. Dostatečně nás zaměstnává i ta jedna beruška a představa, že budu teď zase tři měsíce K. O. a pak se ze mě stane vzducholoď…? Ať to druhé ještě dva roky počká :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.7.13 16:49

Mela jsem naprosto stejné pocity! :) Jenom ten luxus, že je to oobrovské bricho pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.7.13 16:59

A jsem schopná umýt si normálně nohy a obout boty..:-D, mám to živě na paměti :-D
Sice si to na jednu stranu člověk užíval, ale čeho je moc, toho je příliš! Jak říkám, za ty dva roky za to budu ráda..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová