nevolnost v autě (dítě2roky)

473
11.5.06 13:36

nevolnost v autě (dítě2roky)

Ahojte, mému synovi budou dva roky, od novorozence jezdí dost často autem a vždy bez problému. Před měsícem se mi v autě poprvé poblinkal, nejdřív mě napadlo, že mu něco nesedlo, nebo, že si nacpal do pusy prst apod… Jenže se to od té doby stává stále častěji, jedno jak dlouho jedeme. Včera taky a dneska zase, a to jsme se teprve rozjeli… nemocný není, takže je mu prostě asi špatně v autě. (jako mě, když jsem byla malá :cry: ). :?: Chci se zeptat, jestli má někdo podobný problém a jak ho řešíte. (vím, že se dá dát kynedril, ale to jenom na dlouhou cestu…). Navíc mě štve, že pokaždé to odnese i sedačka, takže ji musím pracně vytáhnout z auta, celou umýt a vyprat…no však víte… :roll: , navíc když jedeme jenom do obchodu a stane se to po cestě tam, musíme se vrátit… Přemýšlím o někakém fíglu…máte typ?
Díky L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2773
11.5.06 13:44

Máme stejný problém, akorát to na nás přišlo o dost dřív, v devíti m. Řeším to jednoduše - před jízdou podávám homeo Cocculine. Zatím pokaždé, když ho dostal, dojel v pořádku. O praní autosedačky a celého dítěte mi ani nemluv........

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
11.5.06 14:00

Co to konkrétně je to homeo Cocculine? Dáváš ho i před krátkou cestou? Jezím skoro denně k našim na zahradu , je to jen 6 minut cesty…Nemůže to nějak škodit? je to homeopatikum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.5.06 14:14

Ahoj, našemu malému je špatně od té doby, co sedí v sedačce po směru jízdy.Ale na rovinu, mě v Octavii vzadu taky není moc dobře a to na nevolnosti netrpím. Dávám taky Cocculine, je to homeopatikum a je to lepší. Ale na krátké cesty nevím, nám se to stává tak od 30 km výš. Tvému malému ikdyž jedeš jenom do obchodu? Tak to ho upřímně lituji a tebe ve finále taky. U nás je malému dobře, když ho mám v sedačce na předním sedadle, ale to jde pouze v případě, že tam není airbag. Jinak tam nesmí sedět dítě v sedačce ani po směru jízdy. To pěkně pozoruje okolí, dokonce i usne a je mu fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
11.5.06 14:21

Bohužel máme ve předu aerbag…
Asi ho zkusím přikrývat něčím lépe pratelným, nebo vyhodidelným…

Díky holky, právě jsem zjistila, že stejné téma založil ve stejnou dobu i někdo jiný, takže jdu tam at není zbytečně moc témat.

Diskuse:Batole / Nevolnost při cestování Budu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.5.06 20:25

to cocculine je homeopatikum že? tak to taky pořídíme. Jiříčkovi začalo být v autě špatně asi v 2,5 letech a taky je schopen se pozvracet už po 10 km jízdy :( Naštěstí mi to většinou už stíhá oznámit, že bolí bříško a pak že bude blinkat… má to taky po mně, já vzadu zvracím dodneška. Ten cocculin hned zítra koupím!! vyzkoušíme, díky za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí