Nevolnosti 7.týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
11.10.17 13:24

@Chaloupa to mi povídej :lol:můj utz je úplná katastrofa tak bud v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.10.17 13:26

@Andy27
Já jsem zvědavá jak to povyroste, ale do kontroly daleko :lol:
Já jsem vlastně za příznaky rada spis jsem nervózní když na sobě dlouho žádný nepozoruji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
11.10.17 13:28

Čekám třetí, nikdy mi nebylo špatně a už vůbec jsem v těhotenství nezvracela. Na první kontrolu chodím ve 13.tt. Kdyby to chtělo odejít, neuděláš s tím nic ty ani doktor. Nestresuj se, nepozoruj se, jenom se těš z těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
11.10.17 13:54

@Chaloupa myslím, že kdybych při nevolnosti strčila do pusy lízátko, tak bych to urychlila :poblion: proto mi vyhovuje ten polykací Emesin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
11.10.17 14:08

@Chaloupa :mavam: Ahoj, Já byla u lékaře také 5+1 a byla jen dutinka a tak to má i být, srdíčko se má objevit v 7. týdnu. Jak tady píšou holky, chce to trpělivost a užívat si to. Nevolnosti mám taky od žaludku, připadá mi to jako bych zrovna slezla z kolotoče - řetízkáču. Tak snad je to dobré znamení, zítra mám kontrolu u lékaře, tak také přicházejí obavy. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.10.17 17:33

To že vám je špatně berte jako dobré znamení… V 1. těhu mi také bylo špatně cca od 4tt, nezvracela jsem, jen silné nechutenství, celé dni až do cca 14tt. Při 2. těhu mi nebylo nic a také to v 10tt skončilo. Nevolnosti způsobuje údajně hormon který udržuje těhotenství, tak zatím to máte určitě na dobré cestě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí