Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Chaloupa to mi povídej
můj utz je úplná katastrofa tak bud v klidu ![]()
@Andy27
Já jsem zvědavá jak to povyroste, ale do kontroly daleko ![]()
Já jsem vlastně za příznaky rada spis jsem nervózní když na sobě dlouho žádný nepozoruji ![]()
Čekám třetí, nikdy mi nebylo špatně a už vůbec jsem v těhotenství nezvracela. Na první kontrolu chodím ve 13.tt. Kdyby to chtělo odejít, neuděláš s tím nic ty ani doktor. Nestresuj se, nepozoruj se, jenom se těš z těhotenství ![]()
@Chaloupa myslím, že kdybych při nevolnosti strčila do pusy lízátko, tak bych to urychlila
proto mi vyhovuje ten polykací Emesin
@Chaloupa
Ahoj, Já byla u lékaře také 5+1 a byla jen dutinka a tak to má i být, srdíčko se má objevit v 7. týdnu. Jak tady píšou holky, chce to trpělivost a užívat si to. Nevolnosti mám taky od žaludku, připadá mi to jako bych zrovna slezla z kolotoče - řetízkáču. Tak snad je to dobré znamení, zítra mám kontrolu u lékaře, tak také přicházejí obavy. Držím pěsti.
To že vám je špatně berte jako dobré znamení… V 1. těhu mi také bylo špatně cca od 4tt, nezvracela jsem, jen silné nechutenství, celé dni až do cca 14tt. Při 2. těhu mi nebylo nic a také to v 10tt skončilo. Nevolnosti způsobuje údajně hormon který udržuje těhotenství, tak zatím to máte určitě na dobré cestě:-)