Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám to stejně, nevim jaký jsem teda tt, ale je mi zle hlavně odpoledne a na vecir ![]()
Ja sem v 7tt a je mi zle vecer, me pomaha dat si banan, nebo dva ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji se jen zeptat. Jsem 7+5tt od začátku těhotenství mi bylo zle hlavně ráno. Ale od 7+4 tt se mi to zhoršilo a je mi zle celý den, včera sem zvracela snad 5× dnes se naštěstí držím ale zle je mi celý den. Chci se jen zeptat zda je to normální že se to tak může ze dne na den zhoršit? Bojím se ať je vše v pořádku, miminko je vymodlené.
mě se to taky zhoršovalo. Od 13tt je mi o trochu lépe.
Hele někde jsem četla že při vyšší nevolnosti se zvyšuje HCG, jakoby hormon působí na tělo…ze je to vlastně v pořádku.. Ale potvrdit ti to nemůžu
cpu se celej den kofolou z mrazáku. Díky ní nezvracim..
Ja jsem začala zvracet a všechno okolo kolem 10tt, možná to bude tom, že do té doby jsem nevěděla, že jsem těhotná, takže jsem to neřešila.. a že to byl masakr. Ráno, odpoledne, večer v noci. Naštěstí to trvalo jen dva týdny. Docela mi pomáhala ledová Coca Cola nebo ovocné lízátka. A ano je to v pořádku.
Je normální, že se to ze dne na den zhorší. Pak to taky ze dne na den odejde. Mě kolem toho 8tt začalo být mírně zle, časem se to stupňovalo. Nezvracela jsem teda nějak moc, max 10× naštěstí, ale zle mi bylo teda pořádně. Přešlo to až někdy v minulém týdnu a to jsem teď v 21tt.
Zkuste ta těhotenská lízátka, moc mi to pomáhalo, zle mi bylo až do 2 trimestru. ![]()
Jasně může.. mě je zle od 4tt hlavně v noci asi 2 týdny pak jsme zvracela celý dne bylo jedno jestli je ráno nebo odpoledne a někdy 1× někdy snad 10×… Ještě teď sem tam zvracim 16+0 třeba 4 dny nic a pak se jednou pozvracim
..všechno s EMI hlavně třeba i příznaky jeden den jich můžeš mít plno a další den žádné a pak zase plno
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji se jen zeptat. Jsem 7+5tt od začátku těhotenství mi bylo zle hlavně ráno. Ale od 7+4 tt se mi to zhoršilo a je mi zle celý den, včera sem zvracela snad 5× dnes se naštěstí držím ale zle je mi celý den. Chci se jen zeptat zda je to normální že se to tak může ze dne na den zhoršit? Bojím se ať je vše v pořádku, miminko je vymodlené.
15 tt, někdy mám pocit, že zvracím čím dál víc.. Nevolnosti mimcu neublíží, klid..
Ahoj, holky, ráda bych přispěla do diskuze. Jsem 7tt a včera jsem dostala na nevolnosti těhotenská lízátka. Večer jsem si jedno dala, super slévá. Ale ráno jsem se probudila úplně osypaná. Celé tělo mě svědilo. Je to reakce na zázvorový extrakt v těch lízátkách, takže pozor někomu nemusí sednout😉