Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.. Pár dní po sobě jsem teď měla hrozný sen.. Jsem 31+4tt a pořád se mi zdá o tom že nás přítel (tatínek miminka)
opustí kvůli jeho kamarádovi který nám to nepřeje.. Já v tom snu odjíždím k rodičům a pořád dokola jen opakuji "já jsem na malýho zůstala sama, je ze mě samoživitelka.. Co budu dělat? " A hystericky brečím a křičím.. Jsem z toho celá zmatená.. Vždy se probudim se slzami v očích a cítím jak se mi svírá žaludek.. Nevíte jestli to může něco znamenat? ![]()
Znamená to že jsi těhotná, citlivější a občas k tomu patří takové sny
Hormony, obavy z porovdu ze všeho. Hlavně klid.
@Barka00 píše:
Ahoj holky.. Pár dní po sobě jsem teď měla hrozný sen.. Jsem 31+4tt a pořád se mi zdá o tom že nás přítel (tatínek miminka)opustí kvůli jeho kamarádovi který nám to nepřeje.. Já v tom snu odjíždím k rodičům a pořád dokola jen opakuji "já jsem na malýho zůstala sama, je ze mě samoživitelka.. Co budu dělat? " A hystericky brečím a křičím.. Jsem z toho celá zmatená.. Vždy se probudim se slzami v očích a cítím jak se mi svírá žaludek.. Nevíte jestli to může něco znamenat?
Jestli se chlap chová normálně, máš ho prověřeného, jak se chová v krizích a v době nepohody, nemáš se čeho bát. Je to jen sen. Možná si moc nevěříš a bojíš se, abys nebyla opuštěna. Nejspíš jsi mladá a nezkušená. Sny nic neznamenají. Mozek prostě neodpočívá ani v noci.
Já tomuhle moc nerozumím, ale jsem přesvědčena, že to nic neznamená
jako že určitě tě neopustí.
@Barka00 To nic neznamená, mě se pořád zdálo, že mě partner předemnou podvádí a směje se mi do obličeje, přitom vím, že by v životě tohle neudělal. Vždycky jsem se vzbudila ubrecena. Sny v těhotenství jsou jako živé, možna se ti k tomu zda, protože někde daleko v hlavě máš obavy aby Vás neopustil, což je taky normální.
@Barka00 Je to jen sen. jen sen. Nic jiného. Je možné, že se do něj projektují nějaké tvé podvědomé obavy, ale nic to neznamená.
Je to jen sen. Neboj. Jsi teď citlivější a může to vyjadřovat Tvé obavy. Pro realitu to nic neznamená.
Mě se zase včera zdálo, že děti mohou do školky - taky blbý probuzení. Ach jo. ![]()
Mám to stejně. Dnes jsem 26tt+3 a také se mi zdají sny jak nás manžel opustil nebo přijdu domů a on má doma už někoho jiného. Naposledy se mi zdálo, jak na mě křičel a vyhodil z bytu. ![]()
Probudim se úplně hotová ale vidím, že leží a spí vedle mě tak ho jen obejmu, pohladim, dám pusu, zašeptam “miluju tě” Ráno se svěřím (většinou i brecim) tak mě také jen obejme a řekne, že se to nikdy nestane, moc nás miluje a byl to jen hnusný a zlý sen který je už pryč. Moc mi to vždy pomůže ![]()
@Barka00 to nic neznamená
také se mi to stává, i mě probudí že opravdu brečím
, ale vím že by to opravdu neudělal
. Jestli ti zvednu náladu, mýmu se taky zdají takové sny
a to opravdu není těhotný
, minulý rok se se mnou celý den nebavil, že ho nemám ráda ve snu
. A předevčírem znova
. Umí to trochu rozhodit no
.
Mně se minulý týden zdálo, že se manžel hrozně opil a byl na mě vulgární a agresivní. Přitom normálně téměř nepije a už vůbec není agresivní
Probudila jsem se celá vystresovaná, že s takovým člověkem žít nechci a co budu dělat. Probudil se taky, celé jsem mu to řekla a vynadala mu
Normálně tyhle sny uprostřed noci hned zapomínám, ale tenhle jsem si ráno pamatovala úplně přesně včetně toho co mi řekl, takže co vám budu povídat, celej den sem pak na něj byla naštvaná
![]()
V těhotenství jsou sny naprosto normální a ještě k tomu jsou strašné já jsem teď 10tt nikdy se mi více méně nic nezdá nebo jestli ano tak si to nepamatuji a teď se mi zdá každý den nějaká naprostá absurdita
promítají se mi ve spánku hororové scénáře a jsem z toho po ránu dost rozhozena i v předešlém tehu jsem měla sny a pak to po porodu konečně zmizelo takže ještě X měsíců hroznych snů amen
![]()