Nevolnosti v šestinedělí

Anonymní
8.5.13 09:12

Nevolnosti v šestinedělí

Zdravím!
Potřebuji se podělit o problém, žádám o radu nebo zkušenost, jestli jste se s něčím podobným nesetkaly. Jsem 5 týdnů po porodu (mám tedy ještě šestinedělí), a cca 7 dní mám nevolnosti - někdy ranní, někdy celodenní, podobné těm, co jsou na začátku těhhotenství. (Na začátku těhotenství jsem silně zvracela, teď je to spíš odpor k některým jídlům, nechutenství, po ránu se mi zvedá žaludek, ale nezvracím, je mi zle když mám hlad apod.) Může za to hormonální bouře po porodu? Špatně snáším jakékoliv hormonální změny v těle (antiko, začátek těhu…) tak mi napadlo toto jako jedna z možností. Napadlo mi i těhotenství, s přítelem jsme sice styk neměli (šestinedělí), ale dost jsme se tam mazlili už asi 14 dní po porodu, kdy přesně to nevím - (když to řeknu na plnou hubu - otíral se mi tam penisem), takže nedám ruku do ohně za to, že byl úplně čistý. Cca před týdnem jsem pociťovala MS bolesti v podbřišku, ale MS nepřišla, jen špinění hodně slabé. :nevim: Plně od porodu kojím, ale slyšela jsem, že to na otěhotnění nemá až takový vliv. :nevim:

Omlouvám se za anonym - je to dost citlivé téma.
Díky za vaše příspěvky!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
8.5.13 09:19

Tak jestli chces mit 100% jistotu, tak si udelej tehotensky test. ale spis bych to prisuzovala tem hormonum. ja jsem zas porad brecela… :nevim: otehotnel v sestinedeli, pri plnem kojeni, bez primeho styku - to bys musela mit neskutecne „stesti“ :D
jinak obdivuju, ze 14 dni po porodu jsi mela chut na nejake mazleni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
8.5.13 09:21

Tak jestli mas takovou nejistotu, neni nic jednodussiho nez si udelat test..ikdyz se mi to zda nepravdepodobne, ze by jsi byla tehotna.ja jsem treba tehot. nevolnosti nemela vubec, za to mi bylo spatne kdyz mi najela laktace. Kdybych nemusela jist kvuli kojeni, nejedla bych vubec-totalni nechutenstvi..Jinak to spineni, muzou byt klidne jeste ocistky po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.5.13 09:48

Jak moc jsi v noci vzhůru? Jíš i v noci? Mi to dělalo po prvním porodu, fakt mi bylo zle… až jsem přišla na to, že pomůže se aspoň jednou v noci najíst, jak jsem nespala v noci v kuse, tak asi metabolismus neměl přestávku a jel naplno 24h denně.
Plus jak najednou v břichu chybí děloha s miminem, tak než se orgány zas „usadily“ zpátky na své místo…
Těhotenství to podle mě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.13 09:55

@Pipet v noci tak každé 3h vzhůru, nejedla jsem :(

• Citovat
  • Upravit
24798
8.5.13 10:03

Tak zkus :D Taky jsem 5 týdnů po porodu 8) a podruhé je to šestinedělí mnohem lepší, cítím se moc fajn. Ale taky nemůžu být moc dlouho bez jídla, jinak je mi dost špatně.
Těhotná fakt nebudeš, nevolnosti většinou přichází tak po 6tt a to bys musela otěhotnět ještě v porodnici :P… Test zkus, jestli tě uklidní, ale opravdu myslím, že bude negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.13 10:26

@Pipet Děkuji moc, určitě to vyzkouším. :) Ať Vám miminko hezky roste!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100