Nevolnosti večer až do rána

Anonymní
16.3.19 01:44

Nevolnosti večer až do rána

Ahoj holky, jsem teprve v 2 měsíci těhotenství ale mám takový problém už asi 3roky zápasím s pocitem na zvracení a občasného bolení břicha. Byla jsem už na všelijakých vyšetření a doktoři na to nemůžou přijít proč se to stává, jen mi zjistili alergii na kravské mléko. No ale pojďme k věci, mé nevolnosti vždycky přichází okolo 23:00 a vážně se mi dost zvedá žaludek a mám jakoby kručení v břiše a bolení jenže při pomyšlení na jídlo je mi zle ještě vic. Vím že to prostě k těhotenství patří ale nejhorší je že to trvá až do 7:00 většinou mi přes noc padají šíleně oči ale spát se prostě nedá :nevim: jsem hrozně unavená jelikož už to takhle trvá asi 2 týdny :( Proto jsem se chtěla zeptat stává se to taky někomu z vás? Nějaký rady po čem by se mi aspoň trošku ulevilo? Jinak moc děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
M-A
689
16.3.19 04:40

Me pomohlo na nevolnosti se najist… ano, taky jsem jen pomyslela na jidlo a nakopavalo me to, zvracela jsem az do 20.tt hlavne pred spanim, ale kdyz jsem se v normalni hodinu navecerela i pres prvotni odpor, bylo mi pak fajn… cim min se ji, tim mene pak clovek chce a ja za sebe tvrdim, ze mi k te tehotenske nevolnosti neprispela nevolnost z hladu… zatim jsem -1 kg od zacatku tehotenstvi, jim malo ale casto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 04:48

Co jste měla za uplynulý týden ke snídani? (Nejde o legraci!)

• Citovat
  • Upravit
Verun83
16.3.19 06:42

U postele jsem mela piskoty, upecenou buchtu cokoli co jsem vedela, ze pozru. Jedla jsem v noci. Protoze jsem se budila a bylo mi zle. Snidala jsem kompotovany broskve. Nic jinyho jsem dlouho nepozrela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 13:10
@Verun83 píše:
U postele jsem mela piskoty, upecenou buchtu cokoli co jsem vedela, ze pozru. Jedla jsem v noci. Protoze jsem se budila a bylo mi zle. Snidala jsem kompotovany broskve. Nic jinyho jsem dlouho nepozrela.

Jde o vysoký dlouho trvající stres a patrně těžkou podvýživu některých živin ( oboje ohrožující i dítě).
Nejprve si kupte vitamín B5 (nebo Pantenol, totéž) a berte si ho po celý den, po cca 2 hod, v celkové denní dávce asi 500 mg. K tomu hned od rána malé kousíčky vajíčka natvrdo, tvrdého sýru, tvarohu. Co největší, ale tak malé aby je tělo přijalo.
Dejte vědět jak to pokračuje.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
16.3.19 18:31
@Anonymní píše:
Jde o vysoký dlouho trvající stres a patrně těžkou podvýživu některých živin ( oboje ohrožující i dítě).
Nejprve si kupte vitamín B5 (nebo Pantenol, totéž) a berte si ho po celý den, po cca 2 hod, v celkové denní dávce asi 500 mg. K tomu hned od rána malé kousíčky vajíčka natvrdo, tvrdého sýru, tvarohu. Co největší, ale tak malé aby je tělo přijalo.
Dejte vědět jak to pokračuje.

Jako ja?

• Citovat
  • Upravit
133
16.3.19 20:17

Jsem ta slunečnice, přesněji ten slunečnic. Jaksi jsem se asi zastyděl plést se do výhradně ženských problémů.
Pro Verun83 a pro zakladatelku: ve 13h:10 jsem to popletl, promiňte, patřilo to zakladatelce.

Ale i vám, Verun83, bych vřele doporučil pokaždé snídat vejce, nebo tvrdý sýr, nebo něco z ovesných vloček. A v jídeníčku zpočátku min. 150 (slovy: stopadesát) mg vitamínu B6, + trochu B2, min. 500 mg hořčíku, + tolik vápníku, a alespoň 3× týdně vydatně játra, kvasnice, pšeničné otruby - dát si tak do pořádku těhotenstvím vykolejené trávení - nevolnosti, křeče, nadýmání atd.). Nenastane-li po pár dnech žádné zlepšení, chybí i mnoho draslíku (2 gr.za den). Dokonale fungující trávení lze čekat až po několika týdnech!!

A totéž doporučuji zakladatelce,… ale… až toho bude schopna. Bylo by převelice užitečné s tím po troškách začínat hned, hlavně B6.

Aby byl výsledek jistý a dokonalý, bylo by potřeba seznam ještě doplnit. Bude-li zájem, budu se muset snažit. Protože jiná cesta k nápravě neexistuje. Problém začíná (i když nepozorován) nedostakem kompletních B vitamínů dlouho před otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí