Nevrlost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
19.10.06 12:39

Cau,
tak se musim pridat do klubu matek knucicich deti, Katce je 6 mesicu pryc a deje se to u nas taky. Celodenni knourani a natahovani, kdyz k ni hned nekdo neprijde, rozerve se jako tur. Kdyz se ji v noci nedari se pravratit, spusti taky. Rikam si taky, ze by to mohly byt zuby, rostou se ji jednicky dole, kdyz se ji klubaly korunky tech zubu, coz by melo bolet asi nejvic, tak byla v poho,ale takhle vyvadi az posledni dny. Tak trochu prezivam ze dne na den a cekam az to prejde, ale je to des. Jsem dost fyzicky vycerpana a navic porad ospala, jak se cely dny snazim, aby byla v klidu.

Tak holky hodne zdaru a hlavne trpelivosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
20.10.06 13:03

Užofko,
zkus to co mi radila Lesina. Dát Kačce trochu Panadolu, paralenu nebo co máš po ruce a obě si odpočinete. Zkusila jsem to mojí Kačce a je to fakt lepší. Navíc jsem koupila ty homeopatika Chamomilla vulgaris CH 15 a vypadá to, že zabírají!! Malá je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.10.16 22:23

Sebastian

Maminky pomoooc…
Nas sebik ma 3,5mesice. Krasne nam papal, spal, smal se na nas a hodne povidal. Ted ale jako by nam ho vymenily. Cca 2tydny se jen vzteka, rve (nekdy cely den, jindy stridave nebo az vecer). Jedl z obou prsou 5 minut(kojim plne)..a ted ji stejne ale nekdy skoro vubec. Se spankem problem nikdy nebyl, polozil se do postylky a spal sam..zato ted je to za trest, v postely se vzteka..mele sebou a usne az kdyz je uplne vycerpany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
28.10.16 07:44

Napadlo mě očkování. Ale toto se děje téměř všem maminkám, dítě se vyvíjí, má víc vjemů. Co zkusit uspat u prsa, dát si ho k sobě do postele, prostě cokoli, aby byl klidnější a spokojenější. Chovat, zpívat, povídat. Můžou to být i zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.10.16 08:23

Sebastian

LennyL1 ockovani mame za sebou uz dlouho a toJsme zvladli v pohode. U prsu se moc neusne jen v noci. Jinak s nim kecam cely den a blbnu zabira to vzdycky na chvili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.10.16 09:11

Taky mě napadlo očkování, projevují se nežádoucí účinky i několik týdnů po nem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.10.16 09:40

Sebastian

Kdyz ockovani jsme meli 16.9..ze by po takove dobe? to nas vubec nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
28.10.16 19:03

Následky očkování se můžou skutečně projevit až po pár týdnech až měsících. Jelikož se pohybuji v prostředí, kde se tyto případy potom snaží rodiče zmírnit, a jsou to případy katastrofální, ještě nemáme žádné očkování. Dcera bude mít 14 měsíců. Ale nechci Tě strašit. Může to být i normální průběh vývoje. To ale bohužel nikdo nezjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.10.16 20:23

Zkuste homeopatika, zajdere k homeopatovii, pry zmírní následky očkování, da ae to dohledat i na netu, zkuste tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí