jakou židličku

162
16.10.06 22:07

jakou židličku

Ahoj,chci se poradit.

Naše malá začala baštit příkrmy a protože ještě nesedí,je to bitva.Dlabe hezky a dost,ale samozřejmě ,že jí kromě jídla zajímá dalších sto věcí.Protože nesedí,krmim jí na klíně a to je hrůza.Nejen ,že je po jídle ona celá zralá na koupel,ale i já se musim převléknout.
Jakou máte zkušenost s jídelní židličkou u ještě nesedících dětí?Já zatím koukala po dřevěných od Scarlettu,s opěrou tam malá sedí,ale mě se to nějak příčí.
Jak to řešíte?Jakou koupit (moje požadavky -stabilní,omyvatelná,cenově akorát)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
16.10.06 22:24

Nejlevnejsi a nejlepsi reseni je krmit prvnich par mesicu v autosedacce a pod mimi dat latkovou plenu - a jak decko povyroste je idealni obycejna levna zidlicka z IKEA.
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.10.06 22:27

Souhlas s Lesino. Přesně tak jsem to dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.10.06 07:23

My jsme taky krmili ve vajíčku, případně na klíně - třeba na návštěvě a tak. Jak se kluci po:,–(ili, tak si začali sedat i v těch sedačkách :-( Teď o víkendu jsme pořídili právě Ikea židličky a jsme naprosto spokojení. Kluci sedí jak přibití, připadaj si děsně důležitě, to se nám to papá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
17.10.06 13:49

Ahoj, taky jsem řešila stejný problém a hledala sedačku, která byla polohovací, protože Adina dlouho neseděla. Nakonec jsme k Ježískovi dostali Jané Activa, je polohovací a pak se z ní udělá stoleček a židlička, ale postupem času zjišťuji, že je velká, neskladná, nevím, jestli Adina bude vůbec stolek používat a tak si myslím, že židlička z Ikey je asi nejlepší volba. Někdo krmí v lehátku nebo ve vajíčku a pak koupí třeba tu z Ikey. Já jsem si jí pořídila na chatu a jsem moc spokojená a za desetinu toho, co stála Activa. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.10.06 14:41

Naprostý souhlas se židličkou z Ikey . Velkou výhodou je omyvatelnost, skladnost, dá se dobře rozložit (sedačka, tác, nohy zvlášt), tím se s ní i dobře cestuje . Mimo jídla jsem jí i využívala když jsem potřebovala malého ostříhat mašinkou . Dostal na pultík hračky a při stříhání seděl jak přišitý a pak jsem prostě židličku osprchovala. I když se zdá malá, dítě v ní pohodě vydrží do 2 let a pak přejde na velkou židli ke stolu. Ke konci jsem mu už ani nedávala tác, ale přišoupla se stoličkou přímo ke stolu a malej byl nadšený ,že má taky talíř na stole jako my.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
17.10.06 20:36

tak já taky krmila ve vajíčku a když se malý po:,–(il koupila jsem dřevěnou židličku (chtěla jsem aby se dala složit na židličku a stoleček) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.10.06 04:53

.

Příspěvek upraven 31.10.19 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.10.06 20:27

mám prosbu,nemáte některá fotku té židličky z Ikei,rozhodujem se o koupi a nevím jakou vybrat díky J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.10.06 21:57

Jani ,
myslím ,že ji určitě najdeš na internetových stránkách www.ikea.cz
Předpokládám ,že tu byla převážně řeč o židličce Antilop. Nebo tak nějak se to jmenuje, vyhrála i v testech bezpečnosti . Jinak podrobnosti o dětských stoličkách ( tedy co se týče bezpečnosti) , vyšly myslím v letošním čísle nějakého D testu . Mrkni na www.dtest.cz Můžeš si i požadované číslo zpětně objednat. Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.10.06 23:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
21.10.06 10:58

díky za tip,vypadá dobře asi pojedem brzo do Brna do Ikei,páček J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
21.10.06 11:21

Jojo my ještě teda nepapáme,ale židličku z ikei jsme pořídili hned jak zvítězila v testech jako nejlepší.Jmenuje se Antilop,je bílá stojí 399,– a přídavný tác stojí 129,–. Každej si ji moc chválí tak doufám že budeme taky spokojeni.Přeji dobrý kup.Ahojky

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
23.10.06 09:12

Ahoj,
přidáváme se ke kombinaci autosedačka :arrow: židlička Antilop :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
23.10.06 10:27

Budu opakovat po holkách… :wink:
U nás nejdřív poloh. lehátko, po 8. měsíci židlička z Ikey - nedám na ni dopustit, je to super. verunku jsem na návštěvách krmila i v jiných, drahých židličkách, ale v žádné to nebylo tak super jako v té naší 8)
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky