Nevrlost

279
17.10.06 13:58

Nevrlost

Ahoj holky,
jdu sem pro radu! Kačenka je už měsíc hrozně protivná. Nevíme si s ní už rady. Vypadá to, že ji pořád něco nevoní. V noci mě zlobí. Chce spát se mnou v posteli, ale když v ní je, tak se pořád kroutí a nevyspíme se ani jedna. Přes den je to hrůza. Najednou začne brečet a utíší se jen u mě v náručí. Jinak pořád mručí a skučí. Na moji i manželovu psychiku je to náročné. Anetka byla v jejím věku moc hodná. Nechápu to. Před měsícem jsme o Kačce ani nevěděli a teď? Už jsem z toho celá udondaná.
Poraďte, díky !! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
17.10.06 14:03

Mandicku, co zuby? univerzalni vinik vseho :)
Zkus ji dan na noc panadol a treba i odpoledne a uvidis, jestli ji to neuklidni.
Mozna si ten jeden den odpocine, vyspinka se a pak to bude snaset mnohem lip.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.06 14:38

Mandicku, mluvíš mi z duše!!! Zbynďa se narodil 7.3. (je tedy jen o 4 dny mladší než Kačenka) a poslední dobou je to s ním úúúúděsný, pořád mručí, nic se mu nelíbí, kňučí a kňučí..... 8O Dny jsou teda příšerný, ale jsem schopna to jakž takž přetrpět, neb se bohudíky v noci vyspím:-))
Dáváme Zbynďovi večer před spaním homeopatika CHAMOMILLA VULGARIS 15CH, už 4 večery a spí v noci jak kotě. Ta homeopatika lze sehnat v lékárně, dávkování je různé, my dáváme 2 kuličky rozpuštěné ve vodě, podáváme lžičkou, kuličky by se neměly dostat do kontaktu s kůží, takže je manža vždycky jen „vypustí z obalu do vody“ a je to. Tak je bohudíky aspoň v noci klid, malej se vyspí, my s manžou taky a další den kníkání se dá přežít! :wink: Snad to jsou fakt ty zuby, jináč nevím, nevím… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
17.10.06 14:43

Kačka je jen o jeden den starší Shrino! Už běžím pro ty homeopatika ............. A ty kojíš nebo UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.06 14:44

bože, vracím školný! :D
Samozřejmě je Zbynďa mladší o den než Kačenka :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.10.06 14:45

Shrine, mas v tom zmatek :D My tu rikame ze ti sploucha mliko na majak :D:D:D:D Nic ve zlem :D
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.06 14:50

UM, občas se v noci vzbudí, že má žížu, to dostane vodu a do minutky je zas tuhej :lol: Spí ukázkově už od malinka :lol: (teď je velkej chlap), spaní je v poho, ale ty dny poslední dobou :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.10.06 14:54

No jo - ty ses z toho vykroutila :lol: - UM sploucha na majak tezko ;)Leda ze byste poridili mladsiho sourozence - to by mohla splouchat plodovka :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Ale ted vazne, holky, vydrzte, to je jen takove obdobi, uvidite, ze bude lip… Zuby jsou trapeni i pro dospelaky, natoz pro ty maly bobky…
Vetsinou je tohle trapeni jen na par dni maximalne tydnu - a kdyz vydrzite, tak se zase vsechno vrati do normalu.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.06 14:55

Lesi - no dobrá, no :lol: , ale mně spíš teď hrabe z toho celodenního kontinuálního kníkání… :lol: ..... 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.10.06 14:58

To se nedivim, knikani a knourani je na palici, to znam… Preju hodne sil!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
17.10.06 15:03

U nás je to týdnů,ale já vždycky doufám, že se tozase zlepší. Bála jsem se, že to může být něco horšího. Musím běžet..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.10.06 15:48

Holky a už ty vaše prťata konají nějaký pohyb vpřed? Jíra byl od půl roků úděsnej, prostě ho už nebavilo bejt statickej, ale tělo ještě nechtělo. Plazit se zašal až na konci 9. měsíce a lézt začal tejden po tom. Od té chvíle mám jiný dítě. Fakt je v pohodě (v noci sice nespí, ale to je jiná story, já spací děti prostě neumim :-)) MMCH zuby ještě žádný nemá (teď je mu 10,5m)

nepřihlášená Makýš a Tygříci

• Citovat
  • Upravit
158
17.10.06 17:29

u nás jsou to taky týdny :roll: :roll: :roll:
maky, Zbynďa je Meresjev na druhou, plazí se tryskomyším tempem, v tom to FAKT nebude :wink: , já sázím na ty zuby, ovšem zatím - kde nic, tu nic...... :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.10.06 13:07

Kačenka se taky už začala plazit, ale tak si myslím, že to v tom není. Jsou to ty zuby! Na doporučení Lesiny jsem zkusila ten paralen a fakt byla vcelku v poho. I v noci dokázala spát v kuse skoro 7 hod., takže dnes jsem odpočatá a usmívám se na celej svět. Potřebovala jsem to po tom šíleným měsíci. Dneska jsem si v lékarně objednala homeopatika Chamomilla vulgaris CH 15, tak jsem na to zvědavá.
Díky za rady :D
Ps.: A zuby máme už dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.10.06 13:10

Takze fakt ty zuby - svinaci jedni!!!! (vsak to rikam, ze jsou to univerzalni vinici :D)

Zkus ty chladivy gely na dasne a mozna i ta homeo - a drzim palce, at jsou co nejdriv venku… A kdyz bude nejhur, tak i ten panadol - ale ten by se nemel dlouhodobe. I kdyz, ted jste si vsichni odpocinuli, tak to budete nest lepe…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky