Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Všechny moc zdravim,jsem tu nová…doufám,že najdu někoho kdo má podobný problém.V únoru jsem podstoupila 4.pokus IVF,bohužel neúspěšně
Nevím co je špatně,u mě zatim nic nezjistili,jen přítel má špatný spermiogram.Je po operaci varicokély.Snažím se myslet pozitivně,ale je to těžký…V březnu chceme zkusit IUI kterou jsme zatím nepodstupovali.Tentokrát to chceme zkusit s dárcem,tak uvidíme.Jinak v červnu chceme jít na další pokus…Snažíme se o miminko přes dva roky a máme za sebou toho už dost,ale jsme rozhodnutý to nevzdat.
Ahoj Verco,
moc me mrzi, ze vam to nevyslo
Neklesej na mysli, ono to nekdy vyjde… my se taky snazime 2 roky, ted prave cekame na vysledek 3. IVF (testik mam 10. den po ET porad negativni…), tak vim, jak je to na palici. Mame taky jen spatny spg, ja jsem zdrava. Taky jsme si rikali, ze priste uz pujdem do darce, to vubec neni spatny napad s tim IUI
nez se porad stresovat… preju ti hodne sil do dalsiho snazeni ![]()
Moje známá se s mužem snažili o miminko skoro šest let. Několikrát potratila a IVF jí pomohlo až na třetí pokus, to se jim narodila holčička. Také jim nezjistili žádnou vadu. Mysleli si, že jsou neplodný pár a nechránili se. Do půl roku byla těhotná zase, tentokrát nečekaně
Mají dvě krásné a zdravé holčičky. Přeju hodně štěstíčka ![]()
Veroniko - držím palce. Taky mám za sebou spoustu neúspěchů, ale pořád to nechci vzdát.
Dík za podporu
a přeju hodně síly i Tobě a hlavně štěstí…protože to je fakt třeba.Včera jsem neúspěch obrečela,ale přítel a rodina mě podrželi.Je strašně fajn,když se má člověk o koho opřít,dodá mu to sílu dál bojovat…no a jak se říká naděje umírá poslední ![]()
Ahoj Carmen!Určitě dej vědět jak si dopadla,moc Vám držim palečky. ![]()
Nebuď smutná,já si myslim…že je ještě brzo na testování.Znám plno holek co měly test z moči negativní a krev pak dopadla dobře.Já si z moči udělala test jednou a od té doby si ho už nedělám,člověk je pak zklamaný a začne se nervovat…lepší je na to nemyslet,i když vim,že se to lehce řekne.
Věř,že nejlíp jsou na tom ty co to neřeší…vidím to v práci.Dělám v Českých Budějovicích na kojencích,jako dětská sestra…a když vidim některé ty maminy,které si to rodí jak na běžícím pásu a ani se o děti nestarají,jen tak je k nám odloží a domu je pak ani nechtěj…člověk je musí skoro přemlouvat,no hrůza…tak to fakt nechápu..Takový matky by neměly mít vůbec děti.A přitom jich mají plno…