Nevyzná se někdo v psích rasách?

69
20.8.21 22:09

Nevyzná se někdo v psích rasach?

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda se někdo nevyzná v psích rasach. Dnes jsem koupila dcerce pejska a paní mi tvrdila, že maminka je Jorkšír a tatínek nejspíš Kavalír. Štěňátko se ale nepodobá ani na jednu rasu. Mohla bych poprosit o pomoc s určením rasy.

Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
20.8.21 22:12

Je to prostě směska. Nechápu, jak jsi toto mohla udělat. Dostaneš tu fakt bídu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.8.21 22:14

@Angry_birds Já se slušně ptám. Protože ani jedna rasa neodpovídá vzhledu pejska.
Neudělala jsem nic špatného, pouze radost své dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
20.8.21 22:15

@Mama2020 a není to jedno? Vždyt víš že je to kříženec. To bude spíš kříženec kříženců. Kolik váží? |snad má alespoň 8 týdnů a nestál moc peněz. Ta barva prostě neodpovídá a vzhled také ne. Ale jak to bude velké zjistíš časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
20.8.21 22:16

A maminku jsi viděla? Jak je štěně údajně staré a kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.8.21 22:17
@Mama2020 píše:
@Angry_birds Já se slušně ptám. Protože ani jedna rasa neodpovídá vzhledu pejska.
Neudělala jsem nic špatného, pouze radost své dceři.

Zajisté jsi viděla minimálně matku, takže musíš vědět, co to je. Nebo jsi další blbka, co podpořila mnozirnu a koupila psa na parkovišti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
20.8.21 22:17

@Angry_birds co udělala špatně zakladatelka?? To měl ten pes zkončit někde v osadě? Už je na světě tak bude v dobrých rukou, předpokládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.8.21 22:18
@Krista 1 píše:
@Angry_birds co udělala špatně zakladatelka?? To měl ten pes zkončit někde v osadě? Už je na světě tak bude v dobrých rukou, předpokládám…

Co udělala špatně? To je vtip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.8.21 22:18

@Markéta80 Paní tvrdila, že 8 týdnů má. Kolik váží to nevím, zatím jsem ho nevážila. Mám ho pouze 2 hodiny. Velkou rasu v bytě 2+1 mír opravdu nemohu, proto se ptám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.8.21 22:19

Kolik vazi a jak ma byt stary?
Muze to byt cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
20.8.21 22:19
@Mama2020 píše:
Neudělala jsem nic špatného, pouze radost své dceři.

Toto jsi měla ale zjistit před koupi. Teď už je na to docela pozdě. A udělala jsi špatně, podpořila jsi množírnu. Kavalíři už tak jsou vcelku citlivé plemeno, natož směska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.8.21 22:21
@Mama2020 píše:
@Markéta80 Paní tvrdila, že 8 týdnů má. Kolik váží to nevím, zatím jsem ho nevážila. Mám ho pouze 2 hodiny. Velkou rasu v bytě 2+1 mír opravdu nemohu, proto se ptám :(

Mas kuchynskou vahu? Dej ho do nejake plastove misy a zvaz ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.8.21 22:21
@Mama2020 píše:
@Markéta80 Paní tvrdila, že 8 týdnů má. Kolik váží to nevím, zatím jsem ho nevážila. Mám ho pouze 2 hodiny. Velkou rasu v bytě 2+1 mír opravdu nemohu, proto se ptám :(

Twl to snad není možný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.8.21 22:22

U těch smesek to nepoznáš, tuplem ne u štěněte. Babi měla třeba křížence jezevčíka a vlcaka a vypadal jak Welsh corgi :mrgreen: tos neviděla rodiče pejska? Je aspoň očkovaný, odčervený? Byl prodávající důvěryhodný, nebo ti hodil psa někde na parkoviště?

Příspěvek upraven 20.08.21 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
20.8.21 22:23

No je to cistokrevny orisek, zalezi, jak je stare.. yorksira v nem nevidim vubec, kokr s trochou predstavivosti cumak. Je moc maly, vic se to projevi, az povyroste. A i orisci potrebuji domov, pokud na tom nekdo nevydelava a rekne si treba jen o naklady za veterinare. Ale to uz je lepsi si zajit do utulku. Kdyby byl vetsi, videla bych trochu labradora asi nejvic. Ale z techle byvaji vetsinou ty maly cerni bez podobnosti k rase.

Příspěvek upraven 20.08.21 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný