Nevyzvednutí zásilky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A nemažou se náhodou e-maily samy automaticky po několika měsících? ![]()
Z roku 2023 bych to asi už neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím ahoj, nee to nemažou. Ja mam v e-mailu staré emaily i z roku 2016 treba 😃 a jak jsem to tridila tak jsem nasla toto no ![]()
- Citovat
- Upravit
@Taktinevím píše: Více
pokud máš neomezenou schránku tak nemažou, hele já bych to řešila, ono to může klidně spát a pak se může divit, dluh je dluh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím Záleží na nastavení tvé emailové schránky. Mě se emaily nemažou, a mám je tam naškudlený ještě z minulého století. Doufám že na mě nevykoukne nějaký podobný „kostlivec“ ignorovaný v dávných telecích letech.
Radu pro zakladatelku nemám
sama nevím jak něco podobného řešit. Pokud chtěli vymáhat jen to poštovné za nevyzvednutou zásilku, tak bych skoro řekla že už nikdo dál nic neřešil, protože náklady na vymáhání by byly o dost vyšší než samotná dlužná částka. Zkusila bych popátrat v registru dlužníků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačikáča myslíte ze by to bylo v registru dlužníků? Ale to uz by se mi nejspis nekdo ozval?
- Citovat
- Upravit
Maže se po měsíci jen Spam složka. Jinak se maily samy nemůžou.
To si jako objednas balík na dobírku a jen tak ho bez oznámení nevyzvedneš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 ano píšu, ze jsem byla blba. Chtela jsem spis poradit, ne odpovídat na tyto otázky, kdyz jsem to tam jasne napsala..
- Citovat
- Upravit
Já bych řekla, že pokud by něco vymáhali, tak by ti poslali dopis poštou s predzalobni výzvou. Ale těžko říct
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Hele buď v klidu. Kdyby to pro tebe po právní stránce něco znamenalo, tak ti přijde doporučený dopis. Tak to neřeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen hypotetická situace - Pepa z pomsty/legrace… objedná na adresu Anduly zboží z eshopu na dobírku. Andula ho logicky nepřevezme, protože si nic neobjednala a myslí si, že jde o nějaký podvod. Bude eshop po Andule vymáhat částku za poštovné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když něco řeší eshop, řeším to obratem s ním. Jednoduché, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost. Probírala jsem staré e-maily a našla jsem tam email z roku 2023 abych uhradila částku za poštovné za nevyzvedlou zásilku, která byla na dobírku. jinak se to bude řešit soudně a nebo to předají vymahaci agentuře. No samozřejmě jsem předtím ty e-maily necetla. Posílali mi dva e-maily. Pak jsem tedy našla ještě úplně stejný případ z roku 2020. Ano byla jsem blba ze jsem si ty zásilky nevyzvedla ale bohužel jsem patřila k těm co si mysli, ze kdyz zásilku nevyzvedne, ze automaticky v poradku odstupuje od kupní smlouvy. Ted to samozrejme vim a chci to napravit a domluvit se s e-shopem zda mohu částky zpětně doplatit. Rada jim to doplatím, Jen je otázka, zda to ještě půjde, pokud to opravdu předali nějaké vymahaci agentuře? Do dnes se mi nikdo neozval. Jak už jsem psal, přišla jsem na to náhodou, když jsem třídila e-maily a chci to napravit. Samozrejme me to neomlouvá, byla jsem proste blba ale opravdu to chci napravit a vykompenzovat.