Newbie/Kappahl kde?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Letty1990 ano to souhlasím, někdy je to fakt mazec hlavně přes vyprodeje
no já teda neberu jen kamarádkám ale chápu máte s tím práci ![]()
No každopádně máte krásný Kurz, když jsem viděla ceny výše zmiňovaného „eshopu“ tak jsem byla v šoku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Minnie2 ona Adéla s tím podniká, musí ji to nějak uživit no 🤷♀️ ale věřím, že plno českých maminek od ní vezme 🙂 co se týče kurzu, tak těch 6-6,1 je normální, ale samozřejmě vím i o pár ženských, co berou vyloženě za nakupku. Já ještě platím převod bance, takže musím takto. Vydělat se na tom vážně nedá 😄 teď mám doma plnou krabici oblečení a zítra přijdou další dvě, vždy musím vzít něco navíc, aby mi to zaplatilo tu poštu 🤦♀️ ale leží mi to doma, moc to nenabizim, není čas 😄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rada bych objednala z tech poslych stranek jsou to ty kappahl? nejde mi tam vybrat doruceni jinam nez do polska
dekuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AMOREMIO k nám do ČR jediné přes,, nákupy,, jinak to nejde. Do ČR kappahl nedoručuje. Proto si hodně holek nechává objednávat od někoho, jelikož se nevyplatí brát sama pár kusů, právě kvůli dopravě. Tady si pak zaplatíte jen zasilkovnu a máte klid🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušeli jste nakupovat na www.meandminime.cz? na instagram davaji nekdy kod, plati i na Newbie, a davaji normalne zaruku a vše jak normální eshop. Tak jen jestli máte zkušenosti? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baska158 ano, stránky jsou v pohodě. Ale oblečení newbie tam vyjde o dost dráž. 🤷♀️ Jestli chcete mohu Vám objednat s kurzem 6,–. Mám i fb skupinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Letty1990 děkuji, je tam par korun rozdíl, ale ja tam objednavam vše, i hračky, dudliky atd, tak pak s poštovním zdarma a se to srovná a možná to vyjde ještě lépe, navíc chápu, ze když to nedělají “načerno” tak si musí něco málo přihodit, když platí daně, provoz e-shopu atd. Navíc, spoustu veci mají skladem. 😊tak ki to tahle vyhovuje více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baska158 vždyť jo, to chápu 🙂 já tam také nedávno brala
mají tam moc hezké věci
a já načerno nic nedělám, pokud to myslíte takhle, jen dělám hromadnou objednávku, aby holky nemusely platit drahé poštovné k nám do ČR, tak si takhle rozdělíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baska158 paní má myslím cca 50-80 Kč navíc a když toho chtěli holky více, berou třeba 5-10ks a pak zaplatí jen 69,– zasilkovnu, tak je to vyjde určitě lépe.
proto se ty hromadné objednávky dělají no. Nikdo z holek na tom navíc asi nic nemá
když si vezměte dopravu z PL k nám, obálky k odeslání balíčků, čas a hlavně kolikrát nervy, když jsou výprodeje, člověk u toho sedí celý den a loví, to je pak mazec
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Letty1990 kvůli 50 korunam rozdílu se mi opravdu nevyplatí a ani mne nebavi řešit obleceni v nejakych skupinkách. Jsem rada ze si vše naklikam, zaplatím kartou anebo na dobírku a nic neřeším 😊 a to nemyslím špatne 😊 objednavejte si s kamoskama jak chcete, ja jsem na tohle pohodlná asi 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit