Newbie/Kappahl kde?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
10.3.21 11:35

Newbie/Kappahl kde ?

Holky, chtela jsem objednat dceri z polskeho eshopu kappahl oblecky ale jsem asi opozdena a az ted jsem zjistila ze se to neda 8o :nevim: neda se to objednat ani z UK proste nikde? Clovek musi jedine bydlet v UK nebo PL? pokud se to neda vubec odnikud tak znate nejaky podobny eshop? Dekuji za odpoved. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pajka08
10.3.21 11:52

Na instagramu „Pohodlné nákupy“, paní ve velkém objednává. Vždy vloží nabídku, ale objedná ti i cokoliv ze stránek, když jí napíšeš. Taky prý na facebooku jsou nějaké skupiny :nevim: a nebo zkus Vinted (bazar), většinou je to jako nové, ale ulovíš tam i nové věci :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1
30.4.21 15:19

Newbie

Bydlim v Sw jestli chcete poslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.6.21 08:30

Newbie v ČR

Nově je v ČR eshop který nabízí cely sortiment Newbie www.adimi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.6.21 17:12

@helenks ano, ale ten eshop je tak předražený, že vyjde levněji objednat si sám z PL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.7.21 07:49

Dobrý den, nejlepší je pridat se na FB do skupinky kde se objednava. Ja jsem ve skupince kde ma pani asi nejlepsi kurz 6 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.21 18:19

@Newday dobrý den, můžu prosím vědět co je to za skupinu? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
25
18.7.21 20:57
@Anonymní píše:
@Newday dobrý den, můžu prosím vědět co je to za skupinu? Děkuji

TOPLindex/TOPNewbie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.8.21 13:56

Jojo skupiny na fb jsou asi nejlepší, hodně ženských objednává. Též beru z Polska kurzem 6-6,1. Záleží jak kolísá zrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.8.21 14:33

Já teď objednávala s kurzem 5,8 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.8.21 15:04
@Minnie2 píše:
Já teď objednávala s kurzem 5,8 😊

Sama na sebe asi že? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.8.21 15:40

Brala jsem i pár holkám 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.8.21 16:12
@Minnie2 píše:

Jojo, ono ale když se toho bere více, tak jak kvůli poště, tak i práci s tím, zodpovědnost, obálky.. Tak většina holek právě bwrve za ty kurzy 6,1 kvůli 10,– - 20,– na kusu, a to se vyplatí 😄 proto beru za ten kurz 🙂 je s tím práce 🙂 pokud pak mám věci doma navíc, ihned k odeslání, tak je kurz zase malinko vyšší 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.8.21 16:19

@Letty1990 Jj tak to je jasný 😊 tak já jsem si od holek navíc nic nebrala… Stejně bych poštovné zaplatila, když jsem brala i pro sebe..ale je pravda že jsem to brala lidem které alespoň trochu znám 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.8.21 16:38
@Minnie2 píše:
Jojo, ono ale když se toho bere více, tak jak kvůli poště, tak i práci s tím, zodpovědnost,obálky.. Tak většina holek právě bwrve za ty kurzy 6,1 kvůli 10,– - 20,– na kusu, a to se vyplatí 😄 proto beru za ten kurz 🙂 je s tím práce 🙂 pokud pak mám věci doma navíc, ihned k odeslání, tak je kurz zase malinko vyšší 🙂
@Minnie2 píše:
@Letty1990 Jj tak to je jasný 😊 tak já jsem si od holek navíc nic nebrala… Stejně bych poštovné zaplatila, když jsem brala i pro sebe..ale je pravda že jsem to brala lidem které alespoň trochu znám 😊

Tak samozřejmě kamarádkám beru za kurz banky to je jasný 🙂 ale jinak ten 6-6,1. Ono i s platbou je někdy problém, třeba neprojde, pak vracet peníze, některé věci ani nedodaji, tak opět vracet.. Není to tak jednoduché 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat