Nezájem při nemoci

25.3.22 22:40

Nezájem při nemoci

Stala se mi dnes zvláštní věc. Jsem 10 let vdaná a máme s manželem 7 letou dcerku. Jsme obě s dcerkou nemocné, běžná viróza, nic hrozného. Manžel odjel na prac. schůzku cca hodinka cesty s přespáním. Mně se během večera udělalo zle, třes rukou, hrozně divný pocit, že je něco špatně. Tak jsem uložila dcerku, lehla si k ní a čekala, co se bude dít. Už sem zvažovala, že si snad zavolám záchranku. Napsala sem manželovi, jestli nemůže přijet už dnes, že je mi zle….a on, že měl dvě piva a nemůže….at si prý zavolám záchranku….A já sem naprosto zklamaná z jeho přístupu, já bych totiž jela hned…no nakonec to byl “jen”nízký tlak, ale přijde mi, že to odhalilo manželův charakter…nebo to přijde sobecké jen mě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14877
25.3.22 22:44

Jela bys hned, i když jsi pila? To snad ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
25.3.22 22:45

Prijde mi, že mi to tady vůbec nemůžeme zhodnotit - jaký je doopravdy jeho charakter. Nevíme, jak se chová jindy, jestli tohle byla výjimečná jednorázová situace, nevíme, jakým to řekl hlasem - jestli lhostejným nebo starostlivým. Pokud nechtěl řídit po pivu, tak to značí zodpovědnost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.3.22 22:49

@Sudicka1982
Po dvou pivech bych ti objednala spíš tchyni, ať tě jde zkontrolovat. Nebo máti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6701
25.3.22 23:04
@Michelle_M píše:
Jela bys hned, i když jsi pila? To snad ne?

Tak nějak. :think: Kdyby mi napsal, že pil, tak mu tu jízdu rozmluvím, i kdyby přijet chtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
25.3.22 23:07

Pokud si dal pivo, tak jak bylo řečeno.. zkusila bych nekoho kdo by ti mohl pomoci.. ale ja určite bych si za volant nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
26.3.22 00:11

Já nevím, já bych teda čekala nějakou reakci, že za mnou okamžitě přijede taxíkem nebo pak do nemocnice. :think: Ale je tam hodně proměnných, to asi jo, jakou má kdo povahu, jestli je postaráno o dítě atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.3.22 03:05

Ten, kdo jezdil v patek vecer na sluzebku, nejezdil nikdy na sluzebku. Pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
26.3.22 03:07
@Sudicka1982 píše:
Stala se mi dnes zvláštní věc. Jsem 10 let vdaná a máme s manželem 7 letou dcerku. Jsme obě s dcerkou nemocné, běžná viróza, nic hrozného. Manžel odjel na prac. schůzku cca hodinka cesty s přespáním. Mně se během večera udělalo zle, třes rukou, hrozně divný pocit, že je něco špatně. Tak jsem uložila dcerku, lehla si k ní a čekala, co se bude dít. Už sem zvažovala, že si snad zavolám záchranku. Napsala sem manželovi, jestli nemůže přijet už dnes, že je mi zle….a on, že měl dvě piva a nemůže….at si prý zavolám záchranku….A já sem naprosto zklamaná z jeho přístupu, já bych totiž jela hned…no nakonec to byl “jen”nízký tlak, ale přijde mi, že to odhalilo manželův charakter…nebo to přijde sobecké jen mě? ;)

Ještě bych pochopila, že v tu chvíli, když ti bylo blbě, ti to připadalo sobecké.

Teď s chladnou hlavou bys to měla vidět jinak. Jet s alkoholem bys přece po něm neměla chtít. Alkohol zpomaluje reakce, to je při řízení auta velmi nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
26.3.22 05:53
@K. Rocánková píše:
Ten, kdo jezdil v patek vecer na sluzebku, nejezdil nikdy na sluzebku. Pardon.

Kdo v tom bude :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.3.22 06:07

Mně přijde sobecké řídit s alkoholem v krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.3.22 06:13

@Sudicka1982 asi vyhodnotil, ze by ti nebyl moc platny a nabídl ti rychle ucinne řešení. Ridila bych se spíš podle následných reakci - jestli se zajima, jak se máte - to by přes dvě piva měl zvladnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17114
26.3.22 06:18

Asi to byl nějaký teambuilding..A mě by z mých vlastních zkušeností napadá pár otázek..
1. Nemáš tyhle stavy, kdykoliv se baví bez tebe?
2. Skutečně ti nevadilo, že jel? že se baví bez tebe?
3. Nepohádali jste se před tím?
4. Nejsi hysterka?
5. Máš poblíž rodinu, která by byla u tebe dřív než on?

Hele, já se ho nechci zastávat, na to je tu málo informací, ale podle mě to prostě nebylo tak, jak popisuješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81508
26.3.22 06:32

@Králičice klidně to tak mohlo být. Proč ne? Ale že se někdo diví a je dotčený, že chlap po dvou povrch nesedl do auta a nevyrazil domů, to udivuje mě.
Spíš by mě zajímalo, to měla zakladatelka poprvé v životě problém s tlakem? Takhle mi to pripadne, že to bylo obyčejné naštvání, že si muž odjel a bavil se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.3.22 06:43

A jak měl jako přijet, když pil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie