Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná hrotíš a analyzuješ, ale to nevylučuje, že by na tom nemohlo něco být. Asi bych se na něj vykašlal, být tebou. Nezdá se ti, tak proč se nutit? ![]()
Myslím si to, že když už se ti teď něco nepozdává a máš z toho špatný pocit, tak se na ten vztah vykašli.
Po 2 měsících mít 2 neshody a ty jeho negativní vlastnosti… odpověděla sis vlastně sama. ![]()
@Anonymní píše: Více
proč jdeš do vztahu s typem, který nemá bůhví jakou dobrou minulost, když už jsi měla eden vztah toxický za sebou. Dej na své podvědomí, to má většinou pravdu
Příspěvek upraven 07.04.25 v 21:41
@Anonymní píše: Více
kdyby n9vy objev byl na cizí lidi hnusný, tak to by byla u mne velka červená!!!
Too many red flags
Po 2 měsících bys měla létat s motýlky v břiše, jestli řešíš tohle, je to špatný.
@Cizinka 999 píše: Více
Ale to si člověk většinou uvědomí až později.
Protože kdyby si to uvědomil hned, už by to nebylo podvědomí. ![]()
Na mě působí tak, že bych do toho nešla..hnusný na lidi, násilnická minulost, rváč, už máte konflikty, aby jsi pak nedostala na čumák taky ![]()
Ruce pryč od takového chlapa.
Blbý je, že po tvém toxickému vztahu pravděpodobně i tak vyhledávas obdobný typ chlapa, zamysli se nad tím a hledej úplně něco jiného.
Nehrotíš, za mě pokud by byl po dvouměsíčním vztahu zbytečně vztahovačný, hádavý, urážlivý, rozhodí ho i maličkosti, dokáže být na jiné lidi dost hnusný, má za sebou násilnickou minulost, kdy se rval a rozbíjel věci - tak už by nebyl můj partner. Toto všechno jsou přesně ty vlastnosti, přes který u mě nejede vlak, hezky pěkně za sebou vyjmenovaný.
Borce bych opustila a raději byla sama, než s nestabilním mag.orem, vztahovačným a urážlivým, a ještě násilnickým. Brr. Ber kramle.
Když máš pochybnosti už teď v začátku, tak nemá cenu ve vztahu pokračovat.
Co se týká minulosti…někdy to tak je, že v mládí člověk blbe a podle mě se může změnit. Manžel taky v minulosti udělal pár blbostí a teď je úplně skvělý člověk. Ale u toho tvého bych spíš řešila ty povahove rysy, jakože je hadavy, vztahovacny,…to nejsou dobre stavební kameny
Nebere nějaké léky na psychiku? Pak by to odpovídalo náladovosti, nemožnosti si udělat řidičák apod.
No tak máš fakt velký štěstí. Tohle je období, kdy člověk přes růžové brýle ty varovné signály nevidí, nepřipouští, dělá si iluze, že to tak hrozné není. Jo, je to smutné, má to být nejhezčí období, ale jak říkám, sama víš, že máš spíš štěstí, že to všechno vidíš včas.
Zdrhej. Nebudu to rozebírat, ale taky se mi tam něco “nezdá”. Vlastně víc věcí. Na co si vytvářet pouto k takovému člověku. A intuice bývá správná, neříkej si, že jsi moc úzkostlivá.
NE! Obrovske NE. Zdrhej. Kdyz musis uz ted neco resit, ptat se, pochybovat, fungovat to nebude a bude to jen horsi a horsi.
Zdravím, s novým přítelem jsme spolu jen 2 měsíce. Poznali jsme se na seznamce, nějakou dobu si psali, byli na dvou schůzkách a poté jsme se dali dohromady. Je na mě hodný, věnuje se mi, je empatický, snaživý, velmi si rozumíme.. ale něco se mi nezdá na jeho povaze. V životě si něco zažil a často mi připadá zbytečně vztahovačný, hádavý, urážlivý, rozhodí ho i maličkosti, dokáže být na jiné lidi dost hnusný, má za sebou násilnickou minulost, kdy se rval a rozbíjel věci.. na to, že jsme spolu tak krátce a vídáme se jen o víkendech, jsme se 2× nepohodli (vše se vyřešilo celkem v klidu, i když jsme šli spát v divné náladě, ani se pak nepřitul). Taky mi připadá zvláštní, že ve svých 26 letech nemá řidičák (bojí se). Zdá mi jako úzkostlivý a náladový cholerik a já si říkám, jestli má s někým takovým vztah budoucnost. Bylo pár chvil, kdy mi jeho chování a způsob, jakým se mnou mluví nepřišli úplně okay. V minulosti jsem si prošla hodně toxickým dlouholetým vztahem, tak si říkám, jestli vše jen moc zbytečně nehrotím a neanalyzuju. Já sama jsem totiž dost úzkostlivá a citlivá. Co si o tom myslíte vy? Díky.