Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, v pokoji se mi objevil večer nějaký brouk který létal a vlezl mi na záda a zabil jsem ho. Nevíte co bx to mohlo být. Na fotce jsou dvě části brouka nejspíš.
Vypadá jako kvapník plstnatý, který může omylem vlétnout do místnosti za světlem. Nemělo by se na něj sahat holýma rukama, protože vypouští kyselý sekret, který může mírně poleptat kůži (za pár dní se zahojí), jinak je neškodný. No, zmasakroval jsi ho parádně. Proč hned vše živé, co nám vadí, se musí zabíjet? Nešlo ho jen chytit do sklenice a vyhodit ven?
@Milan523 píše: Více
Přemýšlím, jak bych si zabil brouka na zádech.
Vyděsil jsem se k smrti. Měl jsem ho pod trikem mi spadl a tak jsem ho na zádech zmackl
Podle těch mohutných posledních skákacích nohou by to mohl být dřepčík.
https://www.biocont.cz/drepcik-polni/
Lidi nežerou, neboj. Jsou to vegani, žerou zeleninu.
podle nicku jsi chlap
ach ti dnešní muži, sněhové vločky
@korast píše: Více
Hele já třeba hmyz nesnáším, takže, jak se ke mně něco přiblíží moc blízko, vraždím. S jednou čestnou výjimkou, a to jsou pavouci. ![]()
@lucad77 píše: Více
jako já bych toho brouka taky zabila, ale nefotila bych ho na emimino a nebyla vystrašená k smrti,
trochu se obávám, kam se nám ti muži ztrácí
@stinga píše: Více
Já nevím, ale proč by muži také neměli mít nárok mít hrůzu z hmyzu? Vždyť to není o síle. Většina hmyzu prostě vypadá ošklivě. Četla jsem o tom, jak vědci dělali testy s miminy nebo batolaty (už přesně nevím), kdy jim ukazovali různé obrázky a většina dětí začala brečet, když došlo na pavouka (vím, že to není hmyz). Nejspíš je ten strach vrozený. Je to prý tím, jak nepřirozeně a nečekaně se pavouk pohybuje.
@Roxy ivka píše: Více
já nevím, já neznám živého muže, který by takhle reagoval, naštěstí
@lucad77 píše: Více
navíc když je brouk mrtvý a na dvě půlky, je úplně jedno, jestli to byl kvapník, dřepčík nebo kozumplík
prostě mrtvý brouk ![]()
@stinga to je ten hypochondr, co tady zakládá diskuze pravidelně.