Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký den,
mám ho od soboty na hlídání a počítám hodiny, než zítra pojede na hlídání k mámě, než si pro něj přijedou majitelé ![]()
Máte nějaké zkušenosti, co se týče tvrdohlavosti až spíš možná nevychovanosti, drzosti, vynucování si věcí, loudění, smrádku - co si budem a taky dokud jsem mu neskrouhla stravu na granule, tak pořád jen se*e a průjmovitě, ne extrémně, ale nic zábavného…
Nemusím vypisovat, že se mnou musí i na velkou a nemůže být chvilku sám…
Kamarádky bratr ho má též, byl tady jednou přes den a už ve 2 letech smrděl celkově (i z huby) a i ten hadr, na kterém ležel, tohle je to samé.
Ten pocit: vykoupat ho, vydrhnout hubu, ale stejně by to asi nepomohlo ![]()
Těch psů je mi líto. Sotva dýchají, půlka tělesných funkcí jim nefunguje… Plemeno pro hlupáky a psychopaty. ![]()
@yumyumky píše: Více
No to chrčení je občas vážně „super“, taky nechápu, proč si tohle plemeno někdo pořizuje, musím s ním spát na gauči, respektive on se mnou a včera chrápal jak dospělý člověk ![]()
Máme dvě
. Jo kontakt potřebují, ale jinak úplně nenáročné. Průjem mít ale nemají. To je chyba u majitele že to neřeší. kolikrát stačí změna stravy a je to ok. Mne tohle plemeno vyhovuje asi nejvíc
Jo venku když se sekne tak s ní člověk moc nehne, ještě si přilehne a kouká
Zítra odjíždíme pryč tak mladší bude trpět a čekat u dveří. Ona je na mne až moc závislá tak jí syn už říkal že bude trpět ![]()
@Monik29 Tohle plemeno už mělo být dávno zakázané, celý život se jen dusí a trpí…jo, chrápou hrozně a jestli mu smrdí z tlamy, tak má zanedbané zuby, nikdo mu je nečistí a má zubní kámen…nechápu, že si to někdo pořídí…to co popisuješ je nevychovaný pes, není to rasou, vychovat se dá každý…
@Monchichik píše: Více
Tak to je super život, dusit se ![]()
Jo to má každý druhý bohužel, mě fascinují majitelky, obě kilo make-upu, určitě navoněné, BMW a pes tedy leží u nich na posteli a že jim to nevadí ![]()
Z tohoto plemene jsem vyléčená.
Máma má doma klasickou postel a on si vynutí spát s ní, ona že to nějak zvládne, ale to by majitelky jako mohly dát vědět předem ![]()
@Monik29 Tak se smradlavým psem bych jednu postel nesdílela, to by si nevynutil nijak
majitelky to vědět předem nedají, protože by jim ho nikdo nechtěl hlídat…všichni psi s takhle zkráceným čumákem se dusí…bohužel a lidi to dál množí, kupují…je jim to jedno
No hlavně já jsem u kamarádky na návštěvě a oni na Bali, dovolila mi to s tím, že pes nesmí na gauč, jenže jak mu zabráníš?
Byla jsem fakt zlá, protože absolutně neposlouchá, obklíčila jsem postel vším možným a jednu noc vyndala všechno z mini předsínky a nechala ho tam, štěkal s přestávkou od 23 hod. do 5 do rána, taky se tu po*ral na zahradě ve 4 ráno, když jím, loudí, že skočí vedle mě a dejchá na mě ten jeho humus, jako peklíčko ![]()
Mám strašnou chuť být k majitelkám upřímná, platí za 7 dní, ono to ale bude 8 dní a zasahuje to do 9 dní, takže hitparáda.
Máti si naštěstí večer dá pivko a je docela v klidu, jsem jí říkala ze srandy, ať na něj párkrát dejchne ![]()
Na schodech jsou dvě ohrádky pro morčata, protože neposlouchal, na velkém gauči několik našich prostěradel, když jsem ho chtěla asi druhý den šoupnout na to prostěradlo zavrčel a dvakrát po mě vyjel…
Jako zas mě odměkčilo, že kňučí, když odejdu, ale je mi jasné, že doma smí všechno.
Jinak je i hrozně hubený ![]()
@Monik29 No on je na něco zvyklý a nechápe, že to najednou nesmí. Jedla bych někde zavřená v místnosti, nedala bych mu nic. Zaplatit bych si nechala za všechny dny, jestli je to 9, tak 9. Jestli má pořád průjem, tak je hubený, no…možná má i problém se zuby, proto moc nežere nebo žere něco, co mu vadí. Jak ho zavřeš samotného, bude ječet, nechce být sám, není na to zřejmě vůbec zvyklý, budeš to muset jen nějak přežít ![]()
Nechápu, že někdo dá pejska na hlídání osobě, která evidentně nesnáší psy.
Ten chudák to zřejmě vycítil a je ve stresu. Nebo je nevychovaný, ale to není plemenem. My jsme měli fenku a byla naprosto úžasná a zlatá. Poslouchala, byla strašně trpělivá, nikdy se uvnitř nepokadila ani nevyčurala. Jednou se tam pozvracela, když jsme nebyli doma a to z toho měla takové výčitky, že se schovala a nechtěla vylézt, když jsme přijeli. Potíže s dýcháním neměla ani jiné zdravotní problémy a dožila se 12 let cekem ve zdraví.
Takže tohle je nějaký vadný kus nebo ti dělá naschvály aby tě nas.ral ![]()
@Monchichik myslím, že v Anglii už chov těchto chudáků bez čenichu zakázali. V sobotu jsem se dívala v jedné zámecké galerii na oblíbeného buldoka zámeckého pana, 17. nebo 18. století. A měl normální čenich. O něco kratší, ale pořád by ho bylo při očkování za co chytit.
@inkakřivák no bohužel je přešlechtili tak, že se celoživotně dusí, je to strašný…kamarádky dcera ho má, navíc nějakého zoufalce bez papírů, to je strašný, co mu všechno je a kolik je stojí veterinář…naštěstí na to mají a tak platí, ale je to za trest
Já vím, to jsou chudáci. Neteř je má taky, kamarádka zase mopse. Chrci, trpí na kožní problémy, a jo, ti frbuli příšerně prdí. Ale to je něco, to vám popraskání i skla v brýlích a oloupou se lakýrky. To je fakt příšerný. Zlatý pukavec, to je normálně levandule proti tomuto.
@Monik29 Moníku, včera jsem si na tebe vzpomněla, že jsi dlouho nepsala, hodně dlouho,
ty se pořád necháváš naverbovat do nějakých praštěných úkolů, které jsou nad tvé síly, proč to děláš? kolik za hlídání psa dostaneš? stojí to aspoň za to?
mhm, bez papírů, takže z množírny, to je ještě horší, lidi si nedají říct