Nezvládám mít kotě doma

Anonymní
8.11.23 23:03

Nezvládám mít kotě doma

Ahoj..
udělala jsem blbost největší. Byl to můj nápad a štve mě to. Máme barák, psa, dvě kočky, králiky, slepice.. klasické venkovní zvířata. Asi před měsícem jsem uviděla inzerát, jak paní daruje malé koťátko, krásné, roztomilé, chované doma..Manžel nechtěl ani slyšet, děti tak napůl, no a já.. já chci koťátko, bude doma, vymazlené, čisťoučké..ukecala jsem všechny a jelo se pro kočku.. Nedávám to, jsem z toho na nervy, má kolem 4. měsíců, všecko ničí, škrábe, kouše, ale i vrní a mazlí se.. kočičí záchod nemůžu vydýchat, furt sbíráme ho*na, a nejsou vyjímka ani nehody mimo..zblázním se z toho. chci ji dát pryč. Venku být nemůže, ty naše dvě jsou čistě venkovní myšolovky a na malou utočí a vrčí.. co s tim? já vím, že jsem totální blbka, co to zvorala, ale co teď? Mrzí mě to, ale už fakt nevím..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35762
8.11.23 23:08
@Anonymní píše:
Ahoj..
udělala jsem blbost největší. Byl to můj nápad a štve mě to. Máme barák, psa, dvě kočky, králiky, slepice.. klasické venkovní zvířata. Asi před měsícem jsem uviděla inzerát, jak paní daruje malé koťátko, krásné, roztomilé, chované doma..Manžel nechtěl ani slyšet, děti tak napůl, no a já.. já chci koťátko, bude doma, vymazlené, čisťoučké..ukecala jsem všechny a jelo se pro kočku.. Nedávám to, jsem z toho na nervy, má kolem 4. měsíců, všecko ničí, škrábe, kouše, ale i vrní a mazlí se.. kočičí záchod nemůžu vydýchat, furt sbíráme ho*na, a nejsou vyjímka ani nehody mimo..zblázním se z toho. chci ji dát pryč. Venku být nemůže, ty naše dvě jsou čistě venkovní myšolovky a na malou utočí a vrčí.. co s tim? já vím, že jsem totální blbka, co to zvorala, ale co teď? Mrzí mě to, ale už fakt nevím..

No co, tak dej inzerát a doufej že se někdo ozve.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.11.23 23:12

No co, nabídni ji někomu, komu nebude na obtíž, a ví co kočka doma obnáší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.23 23:13
@JancaS84 píše:
No co, tak dej inzerát a doufej že se někdo ozve. :nevim:

No problém je, že manžel i děti ji mají rádi, já bych to určitě obrečela, ale zvládla bych se jí vzdát :(

• Citovat
  • Upravit
2902
8.11.23 23:16

Pusť si od Pokáče písničku Mám doma kočku :D Čtyřměsíční kotě je prostě poděs. Možná bys měla rezignovat na kočku domácí a udělat z něj kočku venkovní. Vyřádí se venku a pak doma tolik neničí. No a nebo inzerát, ale to spíš udáš ledního medvěda než kotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
8.11.23 23:19
@Anonymní píše:
No problém je, že manžel i děti ji mají rádi, já bych to určitě obrečela, ale zvládla bych se jí vzdát :(

Tak to ještě vydrz a na jaře ji dejte taky ven. To už bude větší a třeba se líp snesou. My jsme si taky brali kotě loni na podzim, na jaře začala chodit ven a bezproblemu. Od té doby záchod použila snad 2× jinak chodí ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
8.11.23 23:24
@JancaS84 píše:
Tak to ještě vydrz a na jaře ji dejte taky ven. To už bude větší a třeba se líp snesou. My jsme si taky brali kotě loni na podzim, na jaře začala chodit ven a bezproblemu. Od té doby záchod použila snad 2× jinak chodí ven.

No asi jo.. ja vubec nevim, me to tak mrzi vsecko, celou dobu jsem prohlašovala, ze bych nemohla mit zadne zvire doma, protoze na to nejsem zvykla, a pak udelam takovou blbost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.11.23 23:34

Prezit zimu a na jare ven… Vzdyt se trapi i ta kocka.

*Prvních pár dnů soužití
Vše vypadá nevinně
Koťátko v náručí spí
A pak zkadí půlku kuchyně
Prostě nic, co nečekáš
Když útulek zaručí Že kočička se po pár týdnech
Na záchůdek naučí
Jenže pár měsíců je pryč
Záchod zeje prázdnotou
Bytem čpí příšernej smrad
Za kočkou lítám s lopatou
Když jí zkusím pomoct sám
Na záchod ji přemístit
Zvládne mi dlaně rozdrásat (au)
A ještě potřísnit

Mám doma kočku, mám ji rád
Je to skvělý kamarád
Jen od tý doby, co ji znám
Mám ruce nohy samej šrám
Dávno už se nemazlí Žít s ní je pro zdraví fakt zlý
Každý den projdu terorem
Mám nejspíš kočku s errorem*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
8.11.23 23:45

@Lucie_Sx
tak ty slova nemají chhybu, jsou pŕesné.. máme kočku s erorem.., bohužel hlavní eror je na mé straně, že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
8.11.23 23:47
@Anonymní píše:
Ahoj..

Kdysi jsme to měli úplně stejně. Naši si přáli krásnou bílou kočku. Žijící doma, chodící na záchod, čistou krásnou voňavou. No a tak jsem sehnala. Ještě jsem ji brala i něco dýl abych měla jistotu, že ten záchod dá. Tam nebyl problém. Že záchodem vůbec. Ale to ničení. Gauč, zavesy, záclony… Všechno brala útokem. Venku byli další kočky a kocouři. Skákala i běhala po zdi. Táta se naštval a vzteky kočku vyhodil. 3 dny nebyla doma a pak už domu nechtěla vůbec. Kromě zimu to přišla na pár hodin a už zase skákala a hucela u okna. Kočce je teď přes 10.a je plně venku.
Si myslím, že by to venku dala.
Nebo ten Inzerát :nevim: :nevim: :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5954
9.11.23 00:24
@Anonymní píše:
Ahoj..

Zvíře není věc. To sis měla uvědomit dřív, než jsi šla pro kotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.11.23 01:09
@Alberta píše:
@Lucie_Sx
tak ty slova nemají chhybu, jsou pŕesné.. máme kočku s erorem.., bohužel hlavní eror je na mé straně, že :zed:

Poslechni si tu pisnicku. Pokac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
9.11.23 06:47

A umis ji ty veci naucit, ono to jde i kocku naucit kam nema lezt, co nema skrabat, na zachod..ale holt je to vic prace nez se psem maji svoji hlavu, ale jde to, ale chce to vytrvat a byt dulsledni, ta kocka za nic nemuze, chiva se jako spravne kote, ze ty to nezvladas, za to ona nemuze, zas to odnese jen to zvire..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
9.11.23 07:08

Pokud jde o záchod, dala bych jí k dispozici klidně dva, pokud máte větší dům. My máme být do patra a kočka má na radu chovatelský záchod v každém patře. A nehody fakt nejsou, pokud se jí bobek nepřilepí na srst. A i tak jen v blízkém okolí záchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.11.23 07:19

Je to kotě. Koťata až do puberty taková jsou. Starší kočky prospí 22 h denně.. buď si zvykneš, nebo dej raději inzerát, už jen v zájmu té kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný