Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkoušela jsi tehotensky test? Jinak stát se to muze no, můžeš mít rozhozene hormony, mě se to stalo dva roky zpátky, měla sem to 3 týdny v kuse a pak mi Dr dala prášky na zastavení. Akorat s nima nesmis otěhotnět, takže kdyby ti ti neprestalo samo a šla jsi k Dr, upozorni ji, ze se snažíte o dítě nebo se radši chvíli chrante.
Menstruace je červená krev, růžová či hnědá není menstruace, ale špinění. Je možné, že jsi to z nějakého důvodu nedostala. Test sis dělala?
@JuicyLucy nedělala, nějak mě to ani nenapadlo, že bych mohla být tehu, když jsem to defakto dostala.
Zkusím přes víkend
Ahojky holky chtěla bych se zeptat brala jsem silné antibiotika na silný zánět ucha nosu a krku začátkem února jsem je začala brát na konci února dobrala ale od března mám dlouhou menstruaci mohli to způsobit antibiotika? Jak menstruaci dostat zase do normy bez hormonů? Bojovala jsem s nepravidelnou mesnturaci tu jsem si srovnala bylinkama tinktura z jeřábu ptačí délka cyklu byla 28 až 30 dní myslíte že by teď bylinky mohli zase pomoct? Chceme jít na vložení embria ale takto dlouhá menstruace to momentálně nedovolí moc děkuji za vaše názory a rady
Dobrý den, chtěla bych zeptat, jestli jste některá měla něco podobného?
Je mi 21 let, antikoncepci neberu od 18 let, vždy jsem měla menstruaci pravidelnou, chodila jako hodinky, vždy to začalo křečí v břiše a já věděla že do hodinky to dostanu. Menstruace vždy trvala maximálně 5-6 dnů.
O miminko se snažíme 2 roky zatím bez úspěchu.
Tato menstruace je poněkud dost divná. Dneska jedu už 11. den. Mám ji hodně slabou, takovou naruzovelou a zcela bez bolesti, což není zvykem.
Moji gynekolozce je rarita se dovolat. Tak se damy obracím první na vás, zda je potřeba se stresovat, nebo je normální, tě má tělo jednou za čas takový vykyv
Děkuji moc za odpovědi.