Nic mě netěší, nebaví

5
30.12.21 09:05

Nic mě netěší, nebaví

Ahojky všem. Mám poslední dobou takové šílené stavy. Z ničeho nemám radost, nic mě nebaví, nic mě nezajímá. Vůbec nevím, co s tím mám dělat :nevim: :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
30.12.21 09:10

@METLIKA mám to taky tak, je ted takové depresivní období, bude líp :), taky to může být začínající deprese, pokud ti to hodně znepřijemnuje život navštívila bych psychologa, psychiatra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
30.12.21 09:19
@METLIKA píše:
Ahojky všem. Mám poslední dobou takové šílené stavy. Z ničeho nemám radost, nic mě nebaví, nic mě nezajímá. Vůbec nevím, co s tím mám dělat :nevim: :(.

Až vysvitne sluníčko, bude líp.
Kdyby se Ti podařilo občas jít na procházku, bude to fajn. Čerstvý vzduch a pohyb pomáhá.
Taky teplá přikrývka, příjemná hudba, voňavý čajík a tak🙋‍♀️

• Citovat
  • Upravit
5
30.12.21 09:25
@Mayaa007 píše:
@METLIKA mám to taky tak, je ted takové depresivní období, bude líp :), taky to může být začínající deprese, pokud ti to hodně znepřijemnuje život navštívila bych psychologa, psychiatra…

Prostě bych byla nejradši sama… abych s nikym nemusela komunikovat a prostě nic neřešit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.12.21 09:26

@Dlouhá punčoška
No doufám, že máš pravdu… jinak mi asi hrábne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
30.12.21 09:27

Ty kráso, tak se něčím zabav…třeba tu můžeš začít radit ostatním zoufalcům co ze životem a hned se budeš cítit děsně užitečná. Nebo aspoň zjitíš, že zoufalců je hodně a někteří jsou i větší zoufalci než ty.
Ostatně třeba já teď v zimě v koroně a s pupkem taky moc jiných věcí, čím se zabavit, nemám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 09:30
@METLIKA píše:
Prostě bych byla nejradši sama… abych s nikym nemusela komunikovat a prostě nic neřešit :,(

Mam totez. Jsem uz nejaky rok na AD. Po prakticke strance funguju. Ale presne jak pises, temer nic me netesi, touzim jen po samote a tichu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.21 09:34
@Dlouhá punčoška píše:
Až vysvitne sluníčko, bude líp.
Kdyby se Ti podařilo občas jít na procházku, bude to fajn. Čerstvý vzduch a pohyb pomáhá.
Taky teplá přikrývka, příjemná hudba, voňavý čajík a tak🙋‍♀️

To mas pravdu, svetlo a slunce pomaha, alespon u mne. Do prochazky se nutim, musim „si to naridit“, protoze chut mam jedine zalezt do postele a byt sama.

Letos o svatcich jsem odrekla nekolik setkani, mam z toho hruzu, i kdyz ty lidi mam rada. Ale nechci s nikym mluvit.

• Citovat
  • Upravit
5
30.12.21 09:37

@Anonymní
Takže bereš antidepresiva? Těch se trochu bojím… ale jak tak koukám, asi mi nezbyde nic jiného, než zajít k nějakému lékaři. Je to hrozný. Téměř se doma vyhýbám dětem, příteli… v práci se moc nekomunikuje a to mi vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
30.12.21 09:49
@METLIKA píše: @Anonymní
Takže bereš antidepresiva? Těch se trochu bojím… ale jak tak koukám, asi mi nezbyde nic jiného, než zajít k nějakému lékaři. Je to hrozný. Téměř se doma vyhýbám dětem, příteli… v práci se moc nekomunikuje a to mi vyhovuje…

Ale k AD se přidává ještě psychoterapeuticka podpora. Není dobré spoléhat jenom na prášky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 09:58
@METLIKA píše: @Anonymní

Bez nich to neslo. Takhle funguju, i ldyz ne idealne.
S muzem nemam problem komunikovat, s detmi uz nekdy jo, ale nejsou male, takze to neni tak intenzivni. Mam praci, kde delam mezi hodne lidmi a podstatou prace je komunikace, zvladam to, ale pak chci po praci jen to ticho.

• Citovat
  • Upravit
1785
30.12.21 10:10

Booože lidi… řešit vše antidepresivy? To si snad děláte srandu ne? Je tolik věcí, co dnes můžete dělat. Je to všechno způsobeno jen leností a přemírou podnětů okolo nás.
Tohle vážně nechápu a ještě k tomu, když už máš i děti a rodinu.
Akorát tuhle byl článek na seznamu, že lidé antidepresiva zbytečně nadužívají. Je dobré se přestat sebelitovat a začít na tom pracovat po malých krůčcích, pokud opravdu není nějaký problém. Ono totiž ta práce na sobě bolí a je jednodušší sáhnout po nějaké „pomoci“. Prostě se seber a začni žít. Jsi mladá a máš pro koho a pro co, děti můžou být tvůj hnací motor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
30.12.21 10:39
@Malineka píše:
Booože lidi… řešit vše antidepresivy? To si snad děláte srandu ne? Je tolik věcí, co dnes můžete dělat. Je to všechno způsobeno jen leností a přemírou podnětů okolo nás.
Akorát tuhle byl článek na seznamu, že lidé antidepresiva zbytečně nadužívají. Je dobré se přestat sebelitovat a začít na tom pracovat po malých krůčcích, pokud opravdu není nějaký problém. Ono totiž ta práce na sobě bolí a je jednodušší sáhnout po nějaké „pomoci“. Prostě se seber a začni žít. Jsi mladá a máš pro koho a pro co, děti můžou být tvůj hnací motor.

Kamarádka skončila s takovými potížemi na psychiatrii, protože dlouhodobě prehlížela, že se necítí psychicky dobře. S dětmi a partnerem. Po hodně dlouhé době se sesypala a akutní hospitalizace.
Tyto problémy bych neignorovala. Lepší je to řešit hned v začátku. Alespoň psycholog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
30.12.21 10:40
@Malineka píše:
Akorát tuhle byl článek na seznamu, že lidé antidepresiva zbytečně nadužívají. Je dobré se přestat sebelitovat a začít na tom pracovat po malých krůčcích, pokud opravdu není nějaký problém. Ono totiž ta práce na sobě bolí a je jednodušší sáhnout po nějaké „pomoci“. Prostě se seber a začni žít. Jsi mladá a máš pro koho a pro co, děti můžou být tvůj hnací motor.

Jo tak kdyz to bylo na seznamu, tak to musi byt pravda. :lol: Pokud ma pani deprese (ne „depku“), tak ji takove to kecy fakt nepomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
30.12.21 10:41

@jejjej Určitě s tím souhlasím, ale člověk by si nějaké braní léků měl připouštět až opravdu na konci a né sotva na začátku nějakých „problémů“, které třeba opravdu ani problémy nejsou.
Jak říkám, dnešní doba přestimuluje tolik lidí, že to nejsou schopni unést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí