Night club

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.11.11 16:09

Night club

Ahoj holky,
spíš mě zajímá jestli by jste byla nějaká ochotná pracovat ve fin.tísni v night clubu.....ovšem ne jako společnice,ale jako servírka-oblečená.
Nebo máte názor,že tam jsou všechny holky prostitutky?
Chystá se to dělat moje nej kamarádka,nevím co ji na to mám říct…má melé dítě a je na nej sama.Co si o tom myslíte,díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.11.11 16:12

Je to práce jako každá jiná.. Ukaž mi práci kde se lidi neprodávají, všude se pěje heslo „Musíš se umět prodat“ :lol: :lol: :lol:
Takže ať klidně jde, vždyť o nic nejde. Znám dost takových holek, sama též mám maličkou zkušenost, není to nic za co se stydět. Je to jedno jestli v clubu nebo v restauraci, servírka jako servírka. Ale taky jde o to, jestli by jí nevadilo se koukat na to jak to tam vlastně chodí :-)

• Citovat
  • Upravit
17013
6.11.11 16:12

Všechny prostitutky jsou vždycky servírky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Je s podivem, kolik takovej night club potřebuje servírek :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ne, nešla, ve finanční tísni bych si našla práci v lepším prostředí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 16:15

když je to za barem tak proč ve finanční tísni???? za barem se snad dá pracovat normálně,ne? byť je to v bordelu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.11 16:16

Moje švagrová si přivydělávala v night clubu - ne jako servírka. Jezdila i do Německa do nějakého privatu. Nakonec byla makat ve Slovinsku, kde teda údajně byla za barem, no a tam se seznámila se svým nynějším přítelem. S tou prací sekla, už se živí normálně. Taky to bylo kvůli tomu, že se sama starala o dítě.

• Citovat
  • Upravit
14721
6.11.11 16:19

Jako oblečená servírka proč ne (svlečenou by mě asi po dvou letech kojení raději nechtěli :mrgreen: )
Ale nevěřím tomu, že bude jen servírka, tak to myslím v night clubech nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.11.11 16:21

EIDT: Teď mi říká chlap, že prý to rozdělené bývá :think:
A prý když se servírka chlapovi líbí, tak je na jejím rozhodnutí, zda s ním půjde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 16:22
chuanitka píše:
Jako oblečená servírka proč ne (svlečenou by mě asi po dvou letech kojení raději nechtěli :mrgreen: )
Ale nevěřím tomu, že bude jen servírka, tak to myslím v night clubech nefunguje.

servírky chodí normal oblečené ,pokud to není bar tipu divoké kočky nebo banana bar ,každopádně ani pak na tom nevidím nic špatného :think:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
6.11.11 16:24

No já nevím,
já dělám servírku na hotelu a už tady mám dost těch oplzlích pohledů…A tam ti chlapy,ikdyž jen servírky tě berou asi automaticky za k…
Navíc by už z rodiny semnou nikdy,nikdo nepromluvil.

• Citovat
  • Upravit
janibubi
6.11.11 16:25

Ale nic špatného na tom nevidím,spíš jde o to,jak se na to cítí každá ženská.

• Citovat
  • Upravit
14721
6.11.11 16:25
Anonymní píše:
chuanitka píše:
servírky chodí normal oblečené ,pokud to není bar tipu divoké kočky nebo banana bar ,každopádně ani pak na tom nevidím nic špatného :think:

Jo, už jsem psala výše, co mi řekl manžel.
Já na tom také nevidím nic špatného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 16:26

Dělala jsem servírku v bordelu a měla jsem klasika černé triko a černou sukni. A bylo tam pravidlo že servírka není holka ze sedačky :wink:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
6.11.11 16:27

Podle mě jsou v night clubech rozdíly.Vím to podle kamarádky,která tancovala.

• Citovat
  • Upravit
14721
6.11.11 16:27
Anonymní píše:
Dělala jsem servírku v bordelu a měla jsem klasika černé triko a černou sukni. A bylo tam pravidlo že servírka není holka ze sedačky :wink:

A peníze byly slušné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
6.11.11 16:33
chuanitka píše:
EIDT: Teď mi říká chlap, že prý to rozdělené bývá :think:
A prý když se servírka chlapovi líbí, tak je na jejím rozhodnutí, zda s ním půjde nebo ne.

Podle mě,je to výběrem clubu a povahy servírky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat