Night club
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Je to práce jako každá jiná.. Ukaž mi práci kde se lidi neprodávají, všude se pěje heslo „Musíš se umět prodat“
![]()
Takže ať klidně jde, vždyť o nic nejde. Znám dost takových holek, sama též mám maličkou zkušenost, není to nic za co se stydět. Je to jedno jestli v clubu nebo v restauraci, servírka jako servírka. Ale taky jde o to, jestli by jí nevadilo se koukat na to jak to tam vlastně chodí ![]()
- Citovat
- Upravit
Všechny prostitutky jsou vždycky servírky
. Je s podivem, kolik takovej night club potřebuje servírek
A ne, nešla, ve finanční tísni bych si našla práci v lepším prostředí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
když je to za barem tak proč ve finanční tísni???? za barem se snad dá pracovat normálně,ne? byť je to v bordelu…
- Citovat
- Upravit
Moje švagrová si přivydělávala v night clubu - ne jako servírka. Jezdila i do Německa do nějakého privatu. Nakonec byla makat ve Slovinsku, kde teda údajně byla za barem, no a tam se seznámila se svým nynějším přítelem. S tou prací sekla, už se živí normálně. Taky to bylo kvůli tomu, že se sama starala o dítě.
- Citovat
- Upravit
Jako oblečená servírka proč ne (svlečenou by mě asi po dvou letech kojení raději nechtěli
)
Ale nevěřím tomu, že bude jen servírka, tak to myslím v night clubech nefunguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
EIDT: Teď mi říká chlap, že prý to rozdělené bývá ![]()
A prý když se servírka chlapovi líbí, tak je na jejím rozhodnutí, zda s ním půjde nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:
Jako oblečená servírka proč ne (svlečenou by mě asi po dvou letech kojení raději nechtěli)
Ale nevěřím tomu, že bude jen servírka, tak to myslím v night clubech nefunguje.
servírky chodí normal oblečené ,pokud to není bar tipu divoké kočky nebo banana bar ,každopádně ani pak na tom nevidím nic špatného ![]()
- Citovat
- Upravit
No já nevím,
já dělám servírku na hotelu a už tady mám dost těch oplzlích pohledů…A tam ti chlapy,ikdyž jen servírky tě berou asi automaticky za k…
Navíc by už z rodiny semnou nikdy,nikdo nepromluvil.
- Citovat
- Upravit
Ale nic špatného na tom nevidím,spíš jde o to,jak se na to cítí každá ženská.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:chuanitka píše:servírky chodí normal oblečené ,pokud to není bar tipu divoké kočky nebo banana bar ,každopádně ani pak na tom nevidím nic špatného
Jako oblečená servírka proč ne (svlečenou by mě asi po dvou letech kojení raději nechtěli)
Jo, už jsem psala výše, co mi řekl manžel.
Já na tom také nevidím nic špatného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem servírku v bordelu a měla jsem klasika černé triko a černou sukni. A bylo tam pravidlo že servírka není holka ze sedačky ![]()
- Citovat
- Upravit
Podle mě jsou v night clubech rozdíly.Vím to podle kamarádky,která tancovala.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Dělala jsem servírku v bordelu a měla jsem klasika černé triko a černou sukni. A bylo tam pravidlo že servírka není holka ze sedačky
A peníze byly slušné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:
EIDT: Teď mi říká chlap, že prý to rozdělené bývá
A prý když se servírka chlapovi líbí, tak je na jejím rozhodnutí, zda s ním půjde nebo ne.
Podle mě,je to výběrem clubu a povahy servírky.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
spíš mě zajímá jestli by jste byla nějaká ochotná pracovat ve fin.tísni v night clubu.....ovšem ne jako společnice,ale jako servírka-oblečená.
Nebo máte názor,že tam jsou všechny holky prostitutky?
Chystá se to dělat moje nej kamarádka,nevím co ji na to mám říct…má melé dítě a je na nej sama.Co si o tom myslíte,díky