Night club

Napsat příspěvek
Velikost písma:
janibubi
6.11.11 16:34
chuanitka píše:
Anonymní píše:
Dělala jsem servírku v bordelu a měla jsem klasika černé triko a černou sukni. A bylo tam pravidlo že servírka není holka ze sedačky :wink:
A peníze byly slušné?

Prej si vyděláš 20-30tis.záleží jak seš šikovna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.11 16:38
chuanitka píše:
Anonymní píše:
Dělala jsem servírku v bordelu a měla jsem klasika černé triko a černou sukni. A bylo tam pravidlo že servírka není holka ze sedačky :wink:
A peníze byly slušné?

Záleželo hodně na dýškách. Čistá ruka kolem 20tis. plus tips.

• Citovat
  • Upravit
marra
6.11.11 16:51

Ano sla bych,servirku klidne,nevidim v tom problem,a dovedu si predstavit ty dýžka :pankac: :pankac: kord kdybych pracovala jen v noci,tak bych nad tim hoodne uvazovala :think: :think: jako svbodn amatka,tvou kamaradku chapu, :wink:

• Citovat
  • Upravit
13503
6.11.11 16:55

Pokud pouze jako servirka tak proc ne?
Nevidim na tom nic spatneho, ale vetsinou v 99% i servirky v night clubech chodi na pokoje. :wink:
Jinak tuzery jsou tam urco doooooost slusny.

Ale servirku lze delat i v normalnim baru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 16:58

Moje sestřenice tančí v luxusním klubu pro pány. Je to teda k*nda jak cip :mrgreen: prostě krásná :mrgreen: a její rekordní výdělek za noc byl 30tisíc 8-o Co vy na to… Jo a s chlapama nespí, jen flirtuje :wink: Já bych tam ale pracovat nezvládla i jako oblečená servírka, jsem stydlín :lol:

• Citovat
  • Upravit
marra
6.11.11 16:59

No j jenze v normal baru,nedostanes takove tuzery,a nemuzes si eventuelne ,,privydelat" :-P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.11 17:00
Taminka píše:
Nevidim na tom nic spatneho, ale vetsinou v 99% i servirky v night clubech chodi na pokoje. :wink:
Jinak tuzery jsou tam urco doooooost slusny.Ale servirku lze delat i v normalnim baru.

jak si k tomu dospěla,že chodí na pokoj? ani jednu takovou jsem nepotkala :think: možná ji někdo vydržovat ,ale to nevím,každopádně v práci za prachy nechodila žádná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
6.11.11 17:03
Anonymní píše:
Taminka píše:
Jinak tuzery jsou tam urco doooooost slusny.Ale servirku lze delat i v normalnim baru.
jak si k tomu dospěla,že chodí na pokoj? ani jednu takovou jsem nepotkala :think: možná ji někdo vydržovat ,ale to nevím,každopádně v práci za prachy nechodila žádná :mrgreen:

No protoze jsem pred par lety mela dve kamaradky, ktere delaly servirky v bordelu a vsechny chodily na pokoje.
MMch proc anonymne? Sory, ale nejak me nebere odpovidat nekomu, kdo se ani nepodepise. :nevim:
A zadnou jsi nepotkala? Takze z remesla jo? No tak ted chapu proc anonymne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 17:04

ano šla bych dělat do klubu, a opravdu mi na tom nepřijde nic blbýho… servírka je servírka… a je její rozhodnutí jestli půjde na pokoj nebo ne… například Darling kabaret v Praze… tam to tak funguje…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.11 17:06
Taminka píše:
Anonymní píše:
Taminka píše:
jak si k tomu dospěla,že chodí na pokoj? ani jednu takovou jsem nepotkala :think: možná ji někdo vydržovat ,ale to nevím,každopádně v práci za prachy nechodila žádná :mrgreen:

No protoze jsem pred par lety mela dve kamaradky, ktere delaly servirky v bordelu a vsechny chodily na pokoje.
MMch proc anonymne? Sory, ale nejak me nebere odpovidat nekomu, kdo se ani nepodepise. :nevim:
A zadnou jsi nepotkala? Takze z remesla jo? No tak ted chapu proc anonymne. [/ciitimní,a jestli jsem v bordelu dělala je to zajisté moje věc a dám hlavu na to ,že nejsem jediná tace]asi máš špatně vychované kamarádky :mrgreen: já bych šla buď dělat servírku a nebo bych dělala společnici :mrgreen:
přispívat anonimně je na emiminu zcela leg

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
6.11.11 17:11

Nevidim na tom nic,ale vubec nic spatneho.Ani na servirce,ani kdyby chodila za penize.V dnesni dobe zenska,co se sama musi starat o deti to nema opravdu lehke,musi se hodne co otacet,aby deti uzivila a platila poplatky.Prace pomalu zadna,pokud rekne,ze ma deti,v mnoha pripadech ji do prace ani nevezmou a pokud ano,tak prací na stalou ranni si moc nevydela a na smeny musi mit zase hlidani (to ma maloktera).Takze kdyz za to budou dobre penize,at jde,dela to pro svoje dite/deti,urcite ne pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.11 17:30
Anonymní píše:
ano šla bych dělat do klubu, a opravdu mi na tom nepřijde nic blbýho… servírka je servírka… a je její rozhodnutí jestli půjde na pokoj nebo ne… například Darling kabaret v Praze… tam to tak funguje…

V Darlingu je to rozdělené na 4 skupiny - servírky, flitrující slečny nechodící na pokoje, holky na sedačkách chodící na pokoje, a tanečnice :wink: Byla jsem tam asi měsíc ale konkurence byla obrovská. Dobrej je i Neon nebo Sweet Paradise. Nejvíc jsem si vydělala určitě v Darlingu na dýškách od hostů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.11 17:36
Anonymní píše:
Anonymní píše:
V Darlingu je to rozdělené na 4 skupiny - servírky, flitrující slečny nechodící na pokoje, holky na sedačkách chodící na pokoje, a tanečnice :wink: Byla jsem tam asi měsíc ale konkurence byla obrovská. Dobrej je i Neon nebo Sweet Paradise. Nejvíc jsem si vydělala určitě v Darlingu na dýškách od hostů.

sweet Paradise … kdopak je teď majitel ještě bydlí na horách? mmch vzal si holku z bordelu :mrgreen: řekla bych že stále stejný,asi má rád pořád hubený holky dle toho co jsem viděla na webovkých…
myslím ,že už to prostě není co to bývalo. Nejlepší byl Banana erotic bar,ach jo to byli fakt super vydělaný prachy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
6.11.11 17:39
Anonymní píše:
Ahoj holky,
spíš mě zajímá jestli by jste byla nějaká ochotná pracovat ve fin.tísni v night clubu.....ovšem ne jako společnice,ale jako servírka-oblečená.
Nebo máte názor,že tam jsou všechny holky prostitutky?
Chystá se to dělat moje nej kamarádka,nevím co ji na to mám říct…má melé dítě a je na nej sama.Co si o tom myslíte,díky

jsem přesvědčená, že v tomhle byznysu ať jsi vrátná, servírka či cokoli jinýho tak tě to nemine.. třeba bude nějaký čas opravdu pracovat oblečená, bude se starat jen o pití ale bude vědět co vydělaj jiné holky za míň času a stejně jí to strhne.. dle mého.. nevím.. já bych do toho nešla, je pro mě hanba i nějaký modelink, prodávat své tělo jakýmkoli způsobem ale kvůli dítěti člověk udělá mnohé.. já bych teda raději dřela do úmoru v x pracech, nespala, než se takto ponížit.. ale každého věc, neodsuzuji za to.. vím, že tohle asi nedělá každá kvůli tomu, že to bylo vysněné povolání ale z vidiny nedostatku jiných východisek.. tak východiska jsou ale vždy jiná… jen chtít…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.11 17:39
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
V Darlingu je to rozdělené na 4 skupiny - servírky, flitrující slečny nechodící na pokoje, holky na sedačkách chodící na pokoje, a tanečnice :wink: Byla jsem tam asi měsíc ale konkurence byla obrovská. Dobrej je i Neon nebo Sweet Paradise. Nejvíc jsem si vydělala určitě v Darlingu na dýškách od hostů.
sweet Paradise … kdopak je teď majitel ještě bydlí na horách? mmch vzal si holku z bordelu :mrgreen: řekla bych že stále stejný,asi má rád pořád hubený holky dle toho co jsem viděla na webovkých…
myslím ,že už to prostě není co to bývalo. Nejlepší byl Banana erotic bar,ach jo to byli fakt super vydělaný prachy :mrgreen:

Pokud vím tak to má pořád Fido :lol: Ale to už je pár let zpátky.. vím že si udržoval jednu slečinku z clubu, ona snad s ním měla i děcko :think: Asi myslíme tu samou co? :lol: No hubený tam nebyly vždycky, zažila jsem i silnější a dobře vydělávající… Banana neznám. A ještě jsem si vzpomněla na Exclusive kousek od SP :mrgreen: tam dělala kámoška za barem.
A určitě to není co to bývalo, ptž co jsem slyšela od holek jak byznys upadá :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat