Roznášení letáků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
243
6.11.11 09:46

Roznášení letáků

Ahoj maminky,roznášíte některá při RD nebo po práci letáky?Můžete napsat kolik času roznesení letáků zabere a kolik si asi vyděláte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
570
6.11.11 09:53

Tak já to dělala asi před 15 lety jako brigádu, nevím teda, jak se to mohlo změnit… Tehdy tak strašný množství letáků nebylo, nicméně fungovalo to tak, že mi firma dovezla až domů cca 600 letáků (měli jsme každý svůj rajon několika ulic v okolí), mohl to být jeden leták nebo taky třeba 4, ty se musely do tří dní roznést. Nesměly se vkládat do sebe, nesměly se nechávat přede dveřmi, na to byly nárazové kontroly.
Už tehdy byl problém dostat se ke schránkám (měla jsem činžákovou nebo nízkopanelákovou zástavbu se schránkama za prvníma zamčenýma dveřma, takže i když mě někdo dovnitř pustil po zazvonění, stejně jsem se zbavila tak 8-10 letáků), obvykle to bylo tak, že jsem letáky v pondělí dostala, do středy roznesla a ve čtvrtek přivezli další várku :( Někdy toho bylo tolik, že jsem si to natřídila a táta se mnou popojížděl autem, abych to nemusela tahat celý…
Jediný, kdy mi lidi ochotně otvírali a brali mi to z ruky, bylo, když mělo tchibo nějaký nový vzorek kafe… to jsem je měla ale taky naprosto přesně odpočítaný, takže mi téměř nezbylo na všechny schránky :D
Vydělala jsem si tím cca tisícovku měsíčně. Někdy víc, někdy míň, ale byly to teda opravdu docela vydřené peníze. Tuším, že to byl rok 1996,7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
6.11.11 09:56

Tak kolik se přesně vydělá ti nepovím, to je o tom, kolik rozneseš kusů, kolik je za jeden kus, atd.Ale upřímně já bych do toho nešla.Měla jsem kdysi na starost brigádníky, co to roznášeli a ti se div že ne strhali pro pár kaček.
Když už roznášet, tak bych doporučila sjednat si letáky víc firem najednou, to se pak vyplatí.Plácnu třeba roznášet jak Albert, tak Penny, tak Billu najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
6.11.11 10:06

No tak já aby jsem si fakt vydělala alespon 4000kč,tak jsem se dala na roznos pro 1200 domácností.Což bylo naše město.Letáků bývalo i 6druhů,tak si to vynásob :roll: A k tomu jsem měla dvě vesnice ,na každou připadlo dalších asi 200bytů.letáky mi vozili 2× v týdnu.Na roznos byli 2-3dny.Musíš je mít kde složit,roztřídit a pak nějak dotahat do kaslíků. :roll: Já na mateřská naštěstí nebyla,tu práci jsem vzala,protože mi 5letou dceru nevzali do školky a já byla půl roku na podpoře,než šla mamča do důchodu a mohla hlídat. :cry: Byla to otročina a za prd peníze :zed: Ted jsem na mateřský a nemumím si vůbec představit,že bych měla s malým tohle podstupovat :poblion: Ale je pravda že maminy na mateřský to dělají a je to hlavně o tom,kde roznášíš a jaké množství :wink: Třeba roznášet paneláky,musí být pohoda ,zvlášt když máš třeba jen 600kusů a 2druhy letáků :wink: Já roznášela rodinné domky a max bytovky a v tom šíleném množství :zed: Třeba už se to i líp platí :palec: Každopádně já už bych do toho nešla :-? Zvlášt se svým nespolupracujícím synem,který na kočáru neposedí a je problém dojít i do krámu,který je kousek :nevim: :think:
Tím tě ale nechci odrazovat-jestli máš roznášet město s panelákama a navíc máš malé množství,tak se to určitě zvládnout dá :wink: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 10:27

já jednou naivně vzala smým manželem roznášení novina časopisu,to bylo ale peklo,malé město a nevěděla kam to hodit,neznala jsem důkladně,kde to ty lidi bydlía kde jsou ty čísla,některé jsem ani nenašla,no ale co,takže ejden a už víckrát ne,a to jsem byla bývalá poštačka :-)

Raději anonymně,nemusí mě každý poznat

• Citovat
  • Upravit
12505
6.11.11 12:11

ahoj já to dělala jde o to jestly je budeš rozdávat do schránek a nebo někde stát a dávat letáky..dávaj je do schránek je docela makačka,letáky jsou těžký..a musela by sis na to sehnat dost dobrou tašku nejlépe jezdící pak na ulici to je v pohodě pokud není velká zima.k penězum..je to hodně málo za tři hod rozdávání třeba dvě stovky..já to zkoušela jako brigádu a našla jsem si jinou..kvuly pěnezum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.11.11 12:14

ono je hodně lepších prací než letáky..
jako brigádek..
ono je i lepší jít na výpomoc na pár hodin do krámu kde ti práce utíká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
6.11.11 13:58
sunnyho.motylek píše:
ono je hodně lepších prací než letáky..
jako brigádek..
ono je i lepší jít na výpomoc na pár hodin do krámu kde ti práce utíká..

Souhlas!za mě letáky už neeee.Spíš by třeba zakladatelka měla mrknout na net,jestli nějaké hypermarkety nechtějí jednorázové brigády-ted před Vánoci určitě ano :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.11.11 16:18

Ahoj
Já jsem roznášela dost dlouho (rok, rok a čtvrt?). JE to dost práce za málo peněz.
Měla jsem cca 1000 domácností, roznos 3× týdně. Ve středu mi přivezli letáky na čtvrtek, to byl jeden nebo 2 druhy letáků.
V sobotu mi přivezli letáky na roznos do pondělního večera. Nejvíc bylo 11 druhů letáků (pro těch 1000 domácností), nejmíň tuším 5druhů.
A v pondělí (asi, to už si nepamatuju) mi přivezli letáky na úterní večer? Tak nějak.
Vydělala jsem si maximálně 2800,– za měsíc. :-? Nakonec jsem už byla dost rychlá, že mi roztřídění víkendových letáků zabralo jen maximálně 5 hodin. Jak to bylo s roznosem si už nepamatuju. Nejdříve jsem to nosila v batohu a dvou igelitkách. To mi málem upadly ruce. Pak jsem koupila tašku na kolečkách. Ta se několikrát zlomila. Tak jsem nakonec sehnala dvoukolák. 8-)
Na přilepšení to bylo dobré, ale při práci bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
8.11.11 17:31

Jirabobes - tak to můžu podepsat.

Je to opravdu záhul za málo peněz (to je i spousta jiných prací, ale tohle je fakt poměrně otravné jak pro tebe, tak to nikdo nechce, takže vidíš, jak je to vlastně úplně zbytečná práce…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.11.11 18:23

Nevím,jak jinak si na RD přivydělávat,práce na doma,je většinou podvod,tak mě napadly letáky.Ale zatím mám malé mimčo,tak ted by to nešlo,no uvidím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.11.11 19:46
jirabobes píše:
Ahoj
Já jsem roznášela dost dlouho (rok, rok a čtvrt?). JE to dost práce za málo peněz.
Měla jsem cca 1000 domácností, roznos 3× týdně. Ve středu mi přivezli letáky na čtvrtek, to byl jeden nebo 2 druhy letáků.
V sobotu mi přivezli letáky na roznos do pondělního večera. Nejvíc bylo 11 druhů letáků (pro těch 1000 domácností), nejmíň tuším 5druhů.
A v pondělí (asi, to už si nepamatuju) mi přivezli letáky na úterní večer? Tak nějak.
Vydělala jsem si maximálně 2800,– za měsíc. :-? Nakonec jsem už byla dost rychlá, že mi roztřídění víkendových letáků zabralo jen maximálně 5 hodin. Jak to bylo s roznosem si už nepamatuju. Nejdříve jsem to nosila v batohu a dvou igelitkách. To mi málem upadly ruce. Pak jsem koupila tašku na kolečkách. Ta se několikrát zlomila. Tak jsem nakonec sehnala dvoukolák. 8-)
Na přilepšení to bylo dobré, ale při práci bych do toho nešla.

Totot je i moje zkušenost,naprosto si to vystihla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.11.11 21:06
saxa píše:
Nevím,jak jinak si na RD přivydělávat,práce na doma,je většinou podvod,tak mě napadly letáky.Ale zatím mám malé mimčo,tak ted by to nešlo,no uvidím. :-)

No, já jsem začla, když nejmladšímu byli cca 3 měsíce. Pod kočár se taky pár letáků vejde. 8-) Další do batohu na záda a další do tašky na kolečkách do druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.11.11 21:11

Já to tahala jen na zádech :zed: :roll: když došly ,tak šup zase domu pro další :roll: Do batohu se jich vešlo tak 200kusů max a dalších 100 domácností do ruky :jazyk: Brrrr už nikdy více 8-o A to jsem neměla miminko,jen jsem byla na podpoře-vlastně za stejné peníze,jako jsem ted na rodičáku 8-o :think:Prašule by se hodily,ale už bych do toho fakt nikdy nešla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.11.11 21:46

Mám kluky 4roky a 3měsíční mimčo,staršího nevzali do školky,protože jsem doma,tak by musel chodit s nama,hlídání nemáme a manžel dělá na směny.A popravdě,co tady čtu,tak se mi do toho ani nechce.To by asi bylo lepší začat na RD podnikat,ale chce to peníze a nějaký nápad.V dnešní době asi něco kolem dětí(školku) :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat