Roznášení letáků
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neroznáší někdo letáky u společnosti I. D. marketing? Dluží mi peníze za březen a pořád se akorát vymlouvají. Hledám další osoby, které nedostaly zaplaceno za odvedenou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Napiš si do vyhledávače „roznos letaku zkusenosti“ vyděla jsem tam spousta lidí, kterým dlu. ží
- Citovat
- Upravit
Já roznášela taky letáky v Říčanech a teda…
dlouho jsem z nich tahala prachy. Za 3 měsíce.. fakt síla. Poslali to prej jinam a pak kde si co si museli čekat atd.. nakonec po dlouhém otravování mi došli a už jsem pro ně teda raděj nedělala. Bohužel ale nevím co to bylo za firmu.. měla jsem už ani nwm přesně kolem 1000kč za půlku říčan ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já roznáším pro Českou distribuční, a fakt i nemůžu stěžovat, dělám to už 2,5 roku, mám cca 1000 nebo 1100 domácností, 2 krát týdně, druhů výjimečně jeden, obvykle 2-8, minulé pondělí byl historický rekord 11
a poslední dobou docela dost adresné distribuce. zabere to celkem i s tříděním cca 3-6 hodin, a 200ks mi dělá přítel, tak plus ten jeho čas. když to přivezou odpoledne, tak dělám do večera, když večer, kolikrát i v půl 8, tak lítám třeba do 2 do rána, ať mi to tu nepřekáží
Ale měsíčně mám většinou přes 3000, někdy i přes 3500, a když to počítám, tak je to kolem 75-80 korun na hodiny, když sečtu svůj i přítelův čas, i s tříděním. a platí celekm spolehlivě, a ty skoro 3 roky měli asi 7 krát zpoždění, ale max týden, a vždy alespoň pár dní předem s omluvou ohlášené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, holky, obdivuji ty z vás, které roznos letáků dělají. Jasně, když člověku chybí v rozpočtu nějaká kačka nebo chce mít něco po plusu, tak udělá „téměř nemožné“ - hlavně maminy ať už na MD, RD nebo i ty zaměstnané mají zázračnou schopnost toho stihnout xkrát víc než „obyčejný smrtelník“. Samozřejmě - pořád lepší varianta je roznos letáků než si vzít půjčku a pak nemít na splácení. Každopádně - přece existuje spousta jiných možností přivýdělku - když už zůstanu u stejného časového objemu, tak určitě za víc peněz a za menší „honičku“ a větší svobodu. Teda aspoň já mám takovou zkušenost (letáky jsem taky před lééééty zkoušela a nenadchlo mě to).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nobody80 - budu ti trošku oponovat, roznášení letáků nás živí celou rodinu, i když je pravda, že já mám několik firem, pro které letáky nosím, takže se to sčítá. Ale platově to opravdu není tak hrozné. Pokud jsem pracovala v klasickém pracovním poměru, pohybovala jsem se v mnohem nižší výplatní částce než nyní, navíc mám docela časovou nezávislost, která mi vyhovuje. Pokud potřebuji volno některý den dopoledne, tak si ho prostě udělám, i když to potom musím nadělat (rozneseno být musí), ale nemusím se s nikým dohadovat, proč nemůžu přijít do práce, že mi marodí dítě, že jsem nemocná já, jestli si nevymýšlím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@náhradní maminka Fakt vás roznos letáků živí? Já myslela, že to většinou mají lidé jen jako přivýdělek. Ale asi je fakt, že když toho máš domluveného víc, tak je to zase o něčem jiném.
Já to zkoušela před asi 10 lety jako přivýdělek a přišlo mi, že u toho strávím hodně času a peníze nic moc. Navíc když mi nebylo dobře, tak shánět někoho, kdo to roznese za mě… Toto mi moc nevyhovovalo.
Ovšem s časovou flexibilitou máš určitě pravdu a s tím „zpovídáním se“, že nemůžeš, proč nemůžeš apod. šéfovi, taky!
Ale fakt jsi asi první, kdo mi říká, že se živí jenom tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nobody80 - Ano, mám klasicky Českou poštu na plný úvazek a další firmy na Dohody. Za sebe nikoho nesháním, prostě vím že v jakékoliv situaci letáky roznést musím, i když občas se stane že s horečkou, tohle je holt práce kde se na dovolenou, nemoci nehraje. Ale zase to má tu výhodu časové nezávislosti. do loňského roku jsem měla McDonald na plný úvazek a letáky na brigády, pak jsem se rozhodla věnovat se jenom letákům a dopisům a zatím je to v pohodě. Ale jenom s jednou firmou bych to nezvládla, takhle to jde slučovat. Teď jsou volební a je to masakr, chodíme třeba s 15-20 druhy najednou, už aby bylo po volbách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@náhradní maminka tyjo, u ČP si nemůžete vzít ani dovolenou?
já normálně když potřebuju, tak nahlásím dovolenou, den předem, a oni mi nepřivezoou, a v pohodě, není s tím problém
vloni v listopadu jsme měla hnusnou angínu, tak jsme nenostila skoro 3 týdny, letos jsme měla skoro celé září dovolenou, cestovali jsme, když mám doktora, ta normálně odhlásím
akorát musím fakt den dva předem, jak to nahlásím týden předem, tak na to šéf zapomene, a přivezou je, a pak to tam berou bezdomovci, když jsme pryč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ČP je jediná, kde si sice dovolenou vzít můžu, ale pokud si jí vezmu, musí to za mě odnosit doručovatelky, takže je zavedená praxe, že se dovolená proplatí a člověk funguje bez ní. Akorát když jsem jezdila s dětmi do ozdravovny, tak to jsem byla mimo domov, tak to se nedalo nic dělat a volno jsem měla, ale bez korunek. A co se týká bezdomovců tak to máme stejně, tady nesmí před domem zůstat letáky ani hodinu, protože by si je velmi rychle někdo rozebral, už se nám to stalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dovolím si oživit diskusi. Mám jít dnes roznášet letáky chodím už asi tři měsíce a zatím jsem se s tím co dnes nesetkala. Včera mi navezly letáky a jelikož jsem nebyla doma nechal je řidič u dveří. Jenže dovezl mi jen polovinu jednoho tipu letáku. cca 200 kusů mi ještě chybí. Dnes mám celkově tři tipy nikoho nemůžu vzbudit ani jednu ze šéfek a ani řidiče co to vozí. Tak těd řeším co s tím nevíte někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemáte u toho letáku, co vám chybí napsaný plán roznosu? U nás se některé letáky roznášely jen v určitých lokalitách nebo ulicích podle přání zadavatele, proto jich třeba máte míň. A nebo vám chybí, takže to musíte šéfkám nahlásit a dodají vám to později. Někdy se stává, že řidič omylem vyloží balík někde jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saxa Tak co jsem slyšela, i viděla jak je to u nás :
Firma naveze kolem 800ks letáků, v pátek v poledne, do neděle musí být roznesené.
Jsou to balíky letáků spousty firem a ty si musíš doma rozchystat od každého jeden a vložit vše pěkně do sebe, aby ses venku nezdržovala.
Za 1kus dávají 0.1halíře. Další várku navezou v pondělí a do úterka to musí být. Takže rozchystáváš v noci.
Dostaneš za to OOprd a nadřeš se jako vůl - tady jsou kopce a prostor o rozloze cca 20km, nachodíš celkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katula9 já bych se na to vykašlala, jejich chyba, že ti toho dali míň.
Stejně, k nám kontrola, jestli dostáváme letáky nikdy nepřišla a to kolikrát roznašeč prošel, pozdravil a nic jsme nedostali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit