Nikde mě nechtějí vzít

Anonymní
17.10.23 21:58

Nikde mě nechtějí vzít

Dobrý den, už rok hledám práci a stále nemůžu nic najít. Pohovory si myslím, že zvládám skvěle - dokážu se “prodat”, taktéž si myslím, že životopis mám na docela dobré úrovni. Bohužel po každém pohovoru odcházím s tím, že jsem mladá, nezkušená a že jim za chvíli uteču na mateřskou. Je mi 22 let, studuji kombinovaně a už bych se chtěla postavit na vlastní nohy. Máte s tím některá také zkušenosti? Jak s tímto přístupem zatočit? Opravdu už mě nebaví žít jen z brigády a chci něco stálejšího. :zed:
Prosím anonymně :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
17.10.23 22:00

Asi se hlásíš na pozice, které pro tebe nejsou. Nehodí se prostě k tobě - buď míříš moc vysoko nebo naopak moc nízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16232
17.10.23 22:04
@Zeoli píše:
Asi se hlásíš na pozice, které pro tebe nejsou. Nehodí se prostě k tobě - buď míříš moc vysoko nebo naopak moc nízko.

Taky bych to tak viděla. Dost záleží taky, kam se hlásíš, na jaké pozice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.10.23 22:06

Pokud hledas prvni praci trochu na úrovni a v kanclu je to moc tezke..chce to zkouset a stesti. stejny problém Jsem mela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.10.23 22:08

@Dahlia0409 hlásím se na administrativu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
17.10.23 22:10

Je ti 22 let a studuješ kombinovaně, teď hledáš první práci. Předtím máš vystudovaného Bc a teď pokračuješ nebo jsi byla na denním studiu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
17.10.23 22:16

Ve 22 že jim brzy uteče na mateřskou? Tak to asi těžko :lol: jsem si 100% jistá, že tím to neebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
17.10.23 22:20
@Peopele píše:
@Dahlia0409 hlásím se na administrativu. :think:

Zkus různé asistentky na centrálách Lidl, Tesco… Nebo recepční v korporátu :think: právní firmy také dost hledají asistentky… Nebo jdi řídit tramvaj, kariérně nic moc, ale vyděláš si, než doděláš tu vysokou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.10.23 22:21

@Serpentini byla jsem denní studium, momentálně jsem kombinované. Ráda bych se věnovala svému oboru, ale ani tam jsem nepochodila, tudíž jsem zkusila administrativu, která taktéž nevychází. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
17.10.23 22:22
@Peopele píše:
@Serpentini byla jsem denní studium, momentálně jsem kombinované. Ráda bych se věnovala svému oboru, ale ani tam jsem nepochodila, tudíž jsem zkusila administrativu, která taktéž nevychází. :zed:

To denní jsi teda nedokončila? A SŠ máš co za obor? Co brigády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.10.23 22:25

@Sisika9 divila byste se, ale moje bývalé spolužačky už mají většinou děti. :lol:
Nevím tedy čím to může být, protože podávám dobré výkony na pohovoru. Jelikož máme v rodině recruitera se kterým jsem se bavila a dělala menší pohovor, tak sám nezaznamenal nic špatného. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.10.23 22:29

@Serpentini denní jsem nedokončila. SŠ mám design interiéru, který mě nebavil. Brigáda je stále jen jedna už několik let, dělám vlastně administrativu, ale firma jako takhle se mi vůbec nelíbí. Vedení je docela špatné a kolektiv nic moc, tudíž tam nechci zůstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.10.23 22:38

@smile_xxx Možná používám superlativa, ale ja pouze říkám jak to vidím nebo slyším od ostatních. :think: Hledám v maloměstě, umím docela dost jazyků plynule, ale nechci dělat překladatele nebo něco takového. Účastním se jen prvních a nebo mi napíšou, že pro mě nemají žádnou vhodnou pozici. Nevím a sama nechápu co se děje. Možná je to mnou, že chodím na ty pohovory až moc sebevědomá.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
17.10.23 22:39
@Peopele píše:
@Serpentini denní jsem nedokončila. SŠ mám design interiéru, který mě nebavil. Brigáda je stále jen jedna už několik let, dělám vlastně administrativu, ale firma jako takhle se mi vůbec nelíbí. Vedení je docela špatné a kolektiv nic moc, tudíž tam nechci zůstávat.

V druhé diskuzi píšeš že je ti 16,konkrétně píšeš to v roce 2020.Teď je rok 2023 a píšeš že je ti 22,trochu to nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat