nikdo nema traxx???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7708
23.5.06 09:49

Čečetko,přehled mám,protože jsem měla dost kočárků a dost jsem jich mohla vyzkoušet u kamarádek. Můžu říct že jestli má 20 nebo 18kg to už je jedno…do těch 15kg bych ho ještě brala,kdybych teda neměla moc cestovat.Bydlíme na vesnici takže u nás to je s váhou v pohodě.Kamarádka měla polskej 19kilovej a jezdilo se s ním dobře,akorát do autobusu to byla síla :roll: Ona ale jezdila vyjímečně.

U lehkýho kočárku (třeba 11kg) byhc stejně nemohla počítat s tím že ho sama snesu po schodech nebo tak,rpotože jsme měla co dělat i se 4kg golfkama+malej…jde spíš o to když někdo pomáhá…Některý těžší kočárky mají tu výhodu že se tak snadno nepřevrátí pokud „řídí“ straší sourozenec :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
23.5.06 09:51

Jinak Traxx se mi taky líbí, a hlavně manželovi,mají přeci „volant“… :wink:

Koupila si ho EvikP z čekatelek, zatím ho má schovanej,ale někde sem dávala fotečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
23.5.06 09:57

Ty fotky kočárku má EvikP v galerce Srpen 2006. A musím říct, že vypadá fakt moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
14.7.06 16:20

přemýšlím o Traxx Jaguaru 4

:idea: Zdravím holky,
zatím jsem úplně nová na miminu, ale už od jara hledám a sleduji rady i zkušenosti s tímhle kočárem. V listopadu čekáme třetího potomka a tak si chci ten výběr kočárku po předešlých špatných zkušenostech s polskými koč. užít. :roll:
Hledala jsem na netu a ptala se i osobně, v našem městě F-M už jsem potkala jiné Traxxy Jaguar3 a Marlin 4 a maminy říkají vše ok. Zatím vím, že jsou prý ke skouknutí v brněnském obchodě Růžový panter a nejlevněji je prodávají na www.batoleshop.cz. Jen jsem od nikoho nezjistila jestli se dají přední kola zaaretovat a zda lze pro listopadové mimi uvažovat jen o vložné tašce místo korbičky.
Zajímala by mě i možnost připojení skateu jestli je dost místa, kde se bude starší sourozenec držet. Dost mě zajímá i zkušenost některé z vás s trojkolkou Marlin3 co se týká skládání do auta, a jestli vám třeba nechybí vizuální kontakt s prckem u sporťáku, hodně se mi líbí nízká váha u něj i Marlina4. Díky Moc Janek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
2.5.08 19:56

Ahojky, holky tato diskuze je už dost stará, ale traxx, konkrétně jaguar 4 se mi moc líbí a zajímalo by mě jestli se dá ještě někde koupit, myslím nový, mám pocit, že už se nevyrábí :-( myslím, že by splňoval podmínky mé kamarádky těhulky, co chtěla x-landera, ale rozmyslela se, protože jích se teď všude moc :-)

díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
2.5.08 23:04

Ahoj
tak jsem zjistila,že babyshop už se nezabývá vůbec prodejem kočárků. To ten můj odkaz hezky zastaral :D . Nicméně Traxx v novém provedení najdeš např. na http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/obchod.htm?… existuje jako kombinovaný kočárek, dále sportovní či golfáče, další stránky už si budeš muset najít na seznamu sama . Starší kolekce r2006 se pořád prodává na inzerci www.mimibazar v sekci kočárky doporučuji v hlavičce zvolit roletkami „od všech inzerentů“ , „nové i použité zboží“ a do „textu“ zadat Traxx. Je jich tam spousta.
dobrý výběr.
 JaneK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
3.5.08 09:01

Děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.5.08 13:28

Ahoj Miňulko,
my máme Traxx Cruiser-je to sporťák s vložnou taškou na novorozence a jsme spokojeni. Má 11 kg, přesto je hezky prostorný, malá se v něm krásně vyspí i s fusakem, má narozdíl od spousty jiných přehazovací rukojeť a mě se moc líbí. Kupovali jsme ho v Dětském světě v Žatci, mají i internetový obchod.Na netu jsem ho viděla už od 5000,– do 13000,–.Jsou to celkem rozdíly, co ?

• Citovat
  • Upravit
2904
6.5.08 19:44

To jsou ale sakra rozdíly :-) a koukám že marlin a jaguar se už fakt nevyrábí, že? škoda, ale snad než ho budu potřebovat, tak se mi zalíbí nějaký podobný, i když cruiser je taky hezký. Já kočárek ještě nepotřebuju, říkám tomu moje úchylárna, protože mě to baví, když mám čas hledat a porovnávat, teď jsem objevila concord fusion, nádhera, ale ta cena taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.08 17:36

ahoj
ma nekdo zkusenost s traxx cruiser? kolik opravdu vazi? vsude se pise, ze 11
dik
marketa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.5.08 17:51

divala jsem se na traxx cruiser v obchode a zdalo se mi, ze tam ma mimi opravdu malo mista. nevim, jestli se tam vejde rocni mimino ve fusaku, jakou mate zkusenost? nezkousel z vas nekdo, kdo ho ma, vzit traxx cruiser na vahu, jestli ma opravdu 11? jinak se mi s nim moc dobre jezdilo, vsechno dobry, az na to misto.

• Citovat
  • Upravit
175
21.5.08 22:21

Ahoj, zrovna dnes jsem si objednala Traxx cruiser steel, barvu jsem videla jen na webu, tak snad jsem se nesekla. :lol: Rano jsem zkousela kocarek v obchode, kde meli jen cerveny a rozhodla jsem se pro. Synovi bude 10mesicu (9,5kg a 73cm) a v kocare ma spoustu mista, zvlast to lezeni je skvele dlouhe (91cm). Neni to muj prvni kocarek (starsi syn mel postupne ctyri a mladsi ma ted zrovna terenni sportak Roan Marita a mestsky Peg Perego A3), ale doufam, ze tenhle konecne splni, co chci. Taky jsem chvili mela Peg Perego Switch, ktery jsem prodala, protoze mi nevyhovoval. PP A3 je pohodlny, ale vadi mi, ze na syna nevidim. Pro starsiho jezdim s malym do skolky, smerem tam proti slunci, zpatky po slunci - podminky presne na prehazovaci rukojet. Ted jak se zhorsilo pocasi, tak jsme jeli proti vetru a malyho mi bylo lito, vsechno smeti v obliceji.. Boudu ma Peg Perego preklapeci, ale nechce do ni koukat, no tomu se nedivim. Taky jsem zjistila, ze se mi paradoxne lip ridi pevna ctyrkolka, nez golfkova kola, kdy mi kocar zataci po sklonu chodniku..
Tenhle Cruiser je lehky, ma dlouhe lezeni, prehazovaci rukojet, pevna zada i podnozku, velky nakupni kosik - proste vse, co je na kocarku prakticke, coz mi v soucasne chvili prijde dulezitejsi, nez nejaky vydesignovany kocar, ktery venku prinasi problemy. :? Naklad je na kocaru to nejhezci a ted si na nej konecne uvidim. Fakt doufam, ze budu spokojena a ze se mi bude kocarek zdat tak dobrej, jako ted. :D
Mista se mi tam zdalo byt spoustu, dost siroky i hodne mista nad hlavou. Kocarek je cely trosku nizsi, nez jine, tak to mozna tak pusobi. Ale syn v nem byl urcite v pohodli a nejakou dobu to tak, rekla bych, jeste bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
23.5.08 16:59

Ahoj holky, tak mam ten Traxx, ta zluta u barvy steel je ve skutecnosti oranzova, ale snad si zvyknu. Kocarek je lehky, ale lepsi je ho otacet pres predni kola, ma tak delane teziste. Penova kola jsou super mekka, mestsky teren zvladaji paradne. Kos je pristupny z obou stran, dostanu se tam, i kdyz je operka v lehu. Krom te barvy jsem zatim spokojena. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.5.08 19:23

ahoj,
dik, ze jsi napsala, jak se s nim zatim jezdi. my uz mame take zkusenosti s prvni dcerou, to jsme jezdili v oregonu trikolce, a pak v golfkach a ted s druhou jsme prvni mesice jezdili v klasickem hlubokem hodne houpacim. kdyz budes moci, prosim, vyzkousej ho zvazit (zvazim se vzdy sama a pak s nejakou veci, to mi pripada nejpresnejsi), jestli ma opravdu tolik, co pisi.
 m

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.5.08 19:32

jeste jsem se chtela zeptat, je ta cervena je hodne kriklava?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4