Nikdy své tchýni neodpustím

301
23.4.24 15:04

Nikdy své tchýni neodpustím

Zdravím všechny, má tchýně od začátku mého vztahu s mým manželem škodila a dělala problémy (neustále mě kritizovala, vše jsem dělala špatně, naváděla mé děti proti mně, několikrát mi řekla, že si její syn měl vzít ceru její kamarádky, když jsem jí řekla, že bych ráda bydlela v rodinném domečku, řekla mi, že jsem husa a já vše sama zvládla, v domečku bydlíme, nikdy se neomluvila, kontrolovala mé věci v mé domácnosti, očuchávala ručníky, zda je peru, zda dobře skládám věci ve skříni, zda dobře vařím,…), vydržela jsem dlouho a po 25-ti letech jsem se zablokovala, přestala jsem s ní komunikovala a vím, že jí nikdy neodpustím. Máte to také někdo tak?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9039
23.4.24 15:26

Ne, ale chápu tě. To bych taky nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
23.4.24 15:30

Tak ona tchyně bude asi dost nešťastná osoba. Asi bych s ní nekomunikovala, ale snažila bych se v sobě nepěstovat tu nenávist. Třeba někdy odpustíš. Mě to třeba trvalo téměř 30 let. A spadnul mi obrovskej balvan ze srdce.

• Citovat
  • Upravit
2902
23.4.24 15:31

Vydržela jsi to dlouho. Klobouk dolů. Já jsem tedy trpělivá a leccos vydržím, ale tohle bych nedala. Naštěstí jsem měla tchýni, která se nikdy do ničeho nepletla, tak jsem podobné věci nemusela řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
23.4.24 15:32

Zda ty pereš, zda ty skládáš, zda ty vaříš… Její syn nemá ruce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
23.4.24 15:35
@Annonymní_007 píše: Více

Slyšela si někdy aby se tchyně zajímaly o to, jestli se chlap dobře postará o ženu a o děti? Já ne. Naopak je to velmi časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
23.4.24 15:40

Já jsem její excesy vydržela 15 let, pak pohár přetekl, škrtla jsem jí a konec…nehodlám jí už nikdy vidět, pro mě neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 15:49

Koukám že jsem největší " držák" :mrgreen: Já to vydržela 28 let. Teď jsem jí už dva roky neviděla a je mi báječně :pankac:

• Citovat
  • Upravit
301
23.4.24 15:52
@Monchichik píše: Více

Děkuji moc, jsem moc ráda, že nejsem v tom sama, snažím se s lidmi vycházet, nedohadovat se, ale tohle nedávám a vím, že je to za hranicí, že ji již nikdy nechci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
23.4.24 15:55
@Annonymní_007 píše: Více

Manžel, když byly děti malé, utíkal do práce a i to tak veřejně říkal, v životě nepřebalil, nenakrmil,… Mně to nevadilo, děti mám moc ráda a ráda se starám. Celou mateřskou jsem i pracovala z domova a vydělávala více peněz než manžel. Ani to mi nevadilo. Ale v životě jsem neslyšela od nikoho ani manžela děkuji Ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7929
23.4.24 15:56
@Anna766 píše: Více

Hele moje jo! :) Hlavně když se nám narodilo první dítě, tak každej Skype call s ní byl výslech mýho muže, jestli pomáhá, jestli mě pořádně opečovává a tak. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
23.4.24 15:57

@apolca No prostě s někým se vycházet nedá a nemá cenu se o to pořád pokoušet, nikam to nevede. Určitě v tom nejsi sama :hug: bude nás asi dost…ona zkouší kontaktovat jedno z vnoučat, ale synek je dospělý, já jsem mu řekla, ať dělá jak myslí, že to pozná sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
23.4.24 15:57
@Anonymní píše: Více

Tak to teda máš můj obdiv, držáku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
23.4.24 15:58
@Psylocke píše: Více

Vím, že jí neodpustím, už bych to nedala a bylo by to stále to samé. Ale pomáhám jí, nyní upadla, zlomila si pánev a odmítla léčbu v nemocnici, nedávala to doma, manžel jezdil několikrát denně, ale nestačilo to, zajistila jsem jí opět nemocniční péči, i když jí odmítli vzít. Je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
23.4.24 16:00

@Anna766 Já se teda jako tchyně zajímám, jestli se o ní stará, kupuje kytky, čokolády a pomáhá, ne pomáhá, :cert: podílí se…a vím, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová