Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky dostala jsem Nimesil na bolest zad. Už 3 den mě neskutečně bolí krční páteř od které mám i migrénu… Pomáhá mi trosku ibalgin plus ale žádný zázrak. Je tu někdo kdo má zkušenost se sáčky Nimesil? Mám z něho trošku strach potom co jsem si přečetla příbalový leták
trpím na bolesti břicha a průjem proto se ho bojím 😂 😂 😂ale už bych se chtěla konečně v klidu bez bolesti aspoň vyspat
Nebo existuje něco na na krční páteř trpím na ni strašně často fyzio nějak nezabírá
Já bych po něm určitě nemohla řídit auto. Jsem po něm hodně unavená, ale jinak žádné problémy.
S Nimesilem mám výborné zkušenosti. Nikdy žádný problém. A zabírá skvěle.
@xxprincesscz To jsem si myslela proto si ho chci vzít radši na večer dekuji za odpověď
Za mě oblíbený. Beru (teda brala jsem ho pravidelně před porodem) každý měsíc, kvůli menstruačním křečím. Zabírá rychle, vydrží dlouho. ![]()
Ja ho snáším dobře a vždy pomůže. Dala mi ho dr. také na krční páteř a když je nejhůř tak si ho vezmu a vždy v pohodě. Nejsem po něm utlumena ani unavená a cca za hodinu cítím úlevu.
Za mě Aulin/Nimesil úplně super
taky jsem na něm hodně ujížděla když mě chytla migréna
Všem moc dekuji za odpovědi
Tak snad pomůže taky jinak už nevím ![]()
Nimesil Mercedes, Ibalgin auto. Ale nezvyknout si na ten „klid“ po nimesilu…
Brácha měl na Nimesil takovou alergickou reakci, že skončil na pohotovosti a to jinak nemá alergii na nic. Manžel se po něm „jen“ šíleně osypal.
To mě naprosto odradilo ho vůbec zkoušet ![]()
@Aneta009 píše:
Ahoj holky dostala jsem Nimesil na bolest zad. Už 3 den mě neskutečně bolí krční páteř od které mám i migrénu… Pomáhá mi trosku ibalgin plus ale žádný zázrak. Je tu někdo kdo má zkušenost se sáčky Nimesil? Mám z něho trošku strach potom co jsem si přečetla příbalový letáktrpím na bolesti břicha a průjem proto se ho bojím 😂 😂 😂ale už bych se chtěla konečně v klidu bez bolesti aspoň vyspat
Nebo existuje něco na na krční páteř trpím na ni strašně často fyzio nějak nezabírá
Nimesil mám napsaný od zubaře. Na zuby funguje skvěle, nemám po něm žádné vedlejší účinky.
@vendulaaa píše:
Na migrénu super. Ale hodně utlumuje, na to pozor.
Mě neutlumuje vůbec.