Nimesil zkušenost?

141
24.4.23 19:27

Nimesil zkušenost?

Ahoj holky dostala jsem Nimesil na bolest zad. Už 3 den mě neskutečně bolí krční páteř od které mám i migrénu… Pomáhá mi trosku ibalgin plus ale žádný zázrak. Je tu někdo kdo má zkušenost se sáčky Nimesil? Mám z něho trošku strach potom co jsem si přečetla příbalový leták :D trpím na bolesti břicha a průjem proto se ho bojím 😂 😂 😂ale už bych se chtěla konečně v klidu bez bolesti aspoň vyspat :zed: Nebo existuje něco na na krční páteř trpím na ni strašně často fyzio nějak nezabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
24.4.23 19:32

Já bych po něm určitě nemohla řídit auto. Jsem po něm hodně unavená, ale jinak žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.4.23 19:34

S Nimesilem mám výborné zkušenosti. Nikdy žádný problém. A zabírá skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.4.23 19:36

@xxprincesscz To jsem si myslela proto si ho chci vzít radši na večer dekuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.4.23 19:36

@MartinaIrena Tak super dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
24.4.23 19:39

Nimesil je skvělej.

• Citovat
  • Upravit
1418
24.4.23 19:40

Za mě oblíbený. Beru (teda brala jsem ho pravidelně před porodem) každý měsíc, kvůli menstruačním křečím. Zabírá rychle, vydrží dlouho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.4.23 19:49

Ja ho snáším dobře a vždy pomůže. Dala mi ho dr. také na krční páteř a když je nejhůř tak si ho vezmu a vždy v pohodě. Nejsem po něm utlumena ani unavená a cca za hodinu cítím úlevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
24.4.23 20:09

Za mě Aulin/Nimesil úplně super :palec: taky jsem na něm hodně ujížděla když mě chytla migréna

• Citovat
  • Upravit
141
24.4.23 20:25

Všem moc dekuji za odpovědi :srdce: Tak snad pomůže taky jinak už nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
24.4.23 20:25

Na migrénu super. Ale hodně utlumuje, na to pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
24.4.23 20:37

Nimesil Mercedes, Ibalgin auto. Ale nezvyknout si na ten „klid“ po nimesilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5713
24.4.23 20:57

Brácha měl na Nimesil takovou alergickou reakci, že skončil na pohotovosti a to jinak nemá alergii na nic. Manžel se po něm „jen“ šíleně osypal. :? To mě naprosto odradilo ho vůbec zkoušet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
24.4.23 21:47
@Aneta009 píše:
Ahoj holky dostala jsem Nimesil na bolest zad. Už 3 den mě neskutečně bolí krční páteř od které mám i migrénu… Pomáhá mi trosku ibalgin plus ale žádný zázrak. Je tu někdo kdo má zkušenost se sáčky Nimesil? Mám z něho trošku strach potom co jsem si přečetla příbalový leták :D trpím na bolesti břicha a průjem proto se ho bojím 😂 😂 😂ale už bych se chtěla konečně v klidu bez bolesti aspoň vyspat :zed: Nebo existuje něco na na krční páteř trpím na ni strašně často fyzio nějak nezabírá

Nimesil mám napsaný od zubaře. Na zuby funguje skvěle, nemám po něm žádné vedlejší účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
24.4.23 21:47
@vendulaaa píše:
Na migrénu super. Ale hodně utlumuje, na to pozor.

Mě neutlumuje vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast