Nitroděložní tělísko Jaydess

Terina_1
2.6.20 16:41

Nitroděložní tělísko Jaydess

Zdravím dámy,
26.5. jsem byla na zavedení. Od začátku mám šílené bolesti břicha ( za den sním minimálně 5 ibalginu, protože bych to nedala ). Do toho tak na půl spineni a na půl menstruace. Mimochodem mestruace mi začala 21-22.5.
Chci vědět jestli je to normální nebo se mám bát toho, že mám nějaký zdr. problém, či nesneseni tělíska a budu si ho muset nechat zase vyndat. A zároveň se chci zeptat na zkušenost takovou, zda vrátí peníze nebo se budu muset rozloučit s 4 500 tisíci.
Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
2.6.20 16:47

Dcera ma toto telisko nekolik mesicu, naprosto bez problemů. Rozhodne po zavedeni nebrala nekolik Ibalginu denně. Zavolala bych lekari a nechala zkontrolovat nebo se aspon poradit. Toto se mi nezda v poradku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terina_1
2.6.20 16:50

@Katcha no tak to jste mě moc neuklidnila sakra :think:

• Citovat
  • Upravit
7
2.6.20 17:01

Mám tělísko více jak dva roky. Zavedeno mi bylo 3. den menstruace. Původně jsem byla objednaná na jiný termín (časově to sedí s tvým zavedením), ale sestřička mi do telefonu řekla, že to už by bylo pozdě a musela bych zase čekat do další menstruace.

Bolest při zavádění byla neskutečná. Ten den jsem nemohla ani chodit. Špinila jsem dva týdny po zavedení. Tehdy jsem brala 1× denně Brufen. Ale ty dva první týdny to bylo peklo. Po skončení špinění pohoda. S nástupem další menstruace/špinění zase bolest, ale už v menší míře a občasně. Brufen už jen občas. Po půl roce už pohoda a bez Brufenu.

S 5 Ibalginy denně bych doktorce volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
2.6.20 17:08

Měla jsem Jaydess celé tři roky. Zavádění mimo MS (brala jsem ze zdravotních důvodů „kojící“ antikoncepci, při které jsem nikdy nekrvácela a přecházela jsem na tělísko), bolest byla velká zejména kvůli mojí předsunuté děloze. Prvních pár dní jsem byla na ibalginu, pak už celé tři roky pohoda. Ale raději bych na tu gyndu zavolala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.20 17:26

Ja mám toto telisko také. Měla jsem stejně problém jako píšeš ty, a za 2 měsíce mám telisko tři roky a spineni, delší menstruaci atd mám stále…i bolesti. Doktorka ( ne moje ) mi říkala ze tento typ tělíska tyto problémy děla často. Za 2 měsíce si ho necham vyndat a už si nedám žádný

• Citovat
  • Upravit
421
2.6.20 18:21

Taky jsem měla tohle tělísko. První tři dny jsem nevylezla z postele, pak si to sedlo a ani jsem neměla menstruaci. Takže pokud máš takové problémy, tak bych radši zavolala doktorce. :think: Může to být problém, nemusí to být nic…
Každopádně za mě jsem rád, že jsem se toho zbavila po dvou letech. Zadržovala jsem vodu a neměla jsem pak už chuť na sex. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí