Nitroděložní tělísko- vytažení

483
5.11.17 02:45

Nitroděložní tělísko- vytažení

Dobrý večer, zhruba před dvěma měsíci jsem měla zánět dělohy. Při návštěvě gynekologa mi bylo řečeno, že to pravděpodobně způsobilo tělísko, a bude třeba ho vyndat. Měla jsem přijít po dobrání léků a menstruaci. Můj gynekolog má momentálně nemocenskou, byla jsem tam před třemi týdny, vše bylo v pořádku, takže jsem to neřešila. Jenže teď se mi zánět a veškeré problémy vrátily, doktor je stále mimo. Do včerejška to ještě šlo, ale od večera mám opravdu velké bolesti a teplotu. Vzala jsem si paralen po 4 hod ibalgin teplota i bolest ustoupila. Takže by mě zajímalo jaké s tímto máte zkušenosti, počkat do středy, kdy má už být v ordinaci, nebo zajet na pohotovost? Vyndají mí ho i během zánětu? Celkem z toho mám hrůzu, vše mě bolí a ta představa, že mi ho budou tahat… Zavedení bylo celkem hodně bolestivé. Co je horší, zavedení nebo vyjmutí? Odtranili ho někomu během zánětu? Moc děkuji za odpovědi

Příspěvek upraven 05.11.17 v 04:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31287
5.11.17 02:53

Ahoj, velké bolesti a teplota, to už není nic moc - do středy bych nečekala, ale jela na pohotovost. Asi teda né teď v noci, ale klidně zítra. Aby ze zánětu nebyl větší průšvih.
Nejsem doktor, takže netuším, ale skoro si myslím, že na pohotovosti ti nikdo tělísko vyndavat nebude (pokud nepůjde zrovna o ohrožení života), možná vyfasuješ antibiotika?
Ani s blbou angínou se nevyplácí čekat třeba dva dny víkendu, čím dřív dostaneš léky, tím dřív se ti udělá líp a zánět se nebude rozšiřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
5.11.17 07:09

Ahoj, me zavedeni teliska bolelo opravdu hodne, nasledne sem i omdlela, ale vyndani bylo naprosto v pohode, to bylo tak rychle pryc ze to nebolelo vubec… Byt tebou na pohotovost zajdu, pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
5.11.17 09:54

Me sice zavedeni teliska nebolelo, jen to byl takovy neprijemny pocit, ale vytazeni byl pocit stejne podobny, jen to bylo rychlejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
5.11.17 15:50

Se zánětem dělohy si opravdu nezahravej, do středy necekej, minimálně ti nasadí antibiotika a bude ti lip. Vím, o čem mluvím, zánět dělohy jsem prodělala, rozšířil se mi až na vejcovody a vajecnik a jsem od té doby neplodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
6.11.17 17:20

Mě zavedení taky bolelo jako blázen, ale vyndání bylo úplně v pohodě. Jenom to štíplo. Záležitost vteřiny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí