Nízká hodnota hcg 5+3

294
28.8.24 14:06

Nízká hodnota hcg 5+3

Ahoj, potřebuji někoho kdo má s tímto už zkušenost ( doufám, že dobrou :) ). V prosinci jsem potratila v 9tt a od té doby mám nepravidelnou menstruaci :(. V pondělí na testu vyšli i když slabší //. Večer jsem měla bolesti břicha takže v úterý radši na gynekologii abych něco nepodcenila. Měla bych být podle poslední menstruace už 5+3 ale hodnota hcg je pouze 72 a v děloze pouze zvětšena sliznice. V úterý jdu na další kontrolu a tam se uvidí. Myslíte, že je možnost aby to dobře dopadlo? Čárka na testu my přijde, že sílí ( testy dělané 26,27,28.8) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1039
28.8.24 14:12

Testy sili, to je dobre :kytka: na 5+3 je hcg malo, takze spis mladsi tehotenstvi? tusis kdy byla ovulace? Driv nez v pondeli jsi netestovala?
Jestli to potrebujes opravdu vedet, tak skoc na krev ve ctvrtek jako samoplatce a uvidis jestli se hcg zdvojnasobilo.
Ja teda v 5+3 pri takovychto hodnotach mivala biochemko, ale mela jsem pravidelny cyklus, takze to byla jistotka ze je to blby.
Jinak tady ty brzke navstevy gynekologa/ultrazvuky kde nic neni videt jsou k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
28.8.24 14:21

@adies Test jsem si dělala první až v pondělí. Ovulaci jsem nikdy netestovala takže jistota není a teď když mám neustále zpoždění tak už vůbec nemám přehled :zed:. Vím, že takhle brzo se nechodí ale po předešlé zkušenosti jsem byla vyděšená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
28.8.24 14:50

Máš nepravidelnou menzes, takže taky nepravidelnou ovulaci. Nízký hcg nemusí nic znamenat, dej tomu aspoň 14dní čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
28.8.24 14:56

@Denjir testy sílí, řekla bych že ovulace nyla později a budeš 1-2 týdny po ovulaci. Idealni je zajít si na krev znovu ať víš, že stoupá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
28.8.24 15:18

Děkuji moc za odpovědi :srdce: zajdu znova na krev ať vím jak na tom jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
29.8.24 12:20

Ahoj tak dnes hodnota 137 hcg myslíte, že to stoupá jak má? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.8.24 12:23

Presne 2×tolik nez pred dvema dny, jako z ucebnice :palec: :potlesk: :palec: