Nízké dětské boty s membránou

437
8.2.18 18:15

Nízké dětské boty s membránou

Maminky, s jakými nepromokavými celoročními botami jste u svých dětí spokojené? Ideálně Gore-Tex. Kupuju neustále Keen, jak nízké celoroční, tak letní sandály pro obě děti. Poslední z podzimu jsou oběma malé a mě nebaví kupovat dvakrát do roka dvojmo boty za tolik peněz :? Díky za radu a zkušenost :palec:

Příspěvek upraven 08.02.18 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
8.2.18 18:21

Kupuju Superfit nebo Viking s goretexem. Ještě jsem koukala na Ecco, ty by měly mít také goretexem, ale nemám je odzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
8.2.18 18:24

Mám vyzkoušené boty s membránou Superfit, Geox. Oboje super. Jen nevím, jestli si cenově ve srovnání s Keen nějak polepšíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
8.2.18 18:25

Dcera teď měla s goretexem Primigi, vybírala bych hlavně podle tvaru nohy. Jinak do té doby nějak mívala celoročně bezmembránové celokožené, pořádně jsem naimpregnovala a vždycky to drželo i při běhání po mokré louce. Jo, vlastně ještě loni na dva měsíce dotahávala Ecco, ty měly membránu taky. Ale obecně to jsou všecko dražší značky, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.2.18 18:40

To jsem si fakt moc nepomohla holky :lol: :lol:
Nakonec zůstaneme u Keen a bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.2.18 18:43

Po superfitech, primigi jsem skoncila u keenu :)

• Citovat
  • Upravit
437
8.2.18 18:55

@Any11 prima, takže u nich asi fakt zůstanu  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
8.2.18 19:00

@Aluree My jsme minulý podzim měli Superfit a Keen. Zimní má Geox, Sorel a Gugenio. A nový celoroční jsem ji teď koupila Reima. Mají je teď ve slevě na Skibi.cz. Keeny jsou fajn. Jen mi přijde že jsou dost těžký oproti ostatním. S těma botama je to složitý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková