Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To ti mela rict lekarka! My muzeme pouze spekulovat. Drz se 🙏, at je vse dobre.
@Shen řekla, že screening je negativní a všechny výsledky dobré. Jen mě pak překvapilo toto, tak se ptám, zda to někdo neměl stejně
@Anonymní píše: Více
Tak pokud je negativni, bude to v nejlepsim poradku 🙏. Neni treba se stresovat. Ja si teda taky ty hodnoty jeste googlila, ale pak jsem to zavrela. Ja mam treba hranicni riziko preeklampsie pred 24tt. At mas pohodove tehotenstvi ![]()
@Shen děkuju moc. Mě jen zajímalo co je co a hodnoty mě překvapily ![]()
Nosánek byl krásně vidět, NT je v pořádku, tak budu doufat, že je teda vše ok. Ale jak říkám, mě to riziko výrazně snížil věk ![]()
@Nora123 to nevím, mám tam pouze populační, což vyloženě vychází z věku a je to 1:1068. S věkem a hodnotama screeningu pak 1:17000.
Ahoj,
ja mela 0.41 a doma mam 2,5 leteho naprosto zdraveho syna narozeneho 41+1). neboj se.. jinak na fb je skupina low papp A pregnancy support group. Plno zen tam pise prispevky, v zahranici se to resi vice.. pridej a uklidnis se, neboj ![]()
Dobrý den,
Včera jsem měla screening, 12+0.
Vše vyšlo ukázkově, riziko downa 1:17000. Hodně to ovlivnil můj nízký věk. NT 1,5. Ale papp-a vyšlo nízké a to 0,270. Prý je problém pod 0,4. Prý to může značit i potrat, ale odběr krve byl již 9+0. Takže už asi nehrozí? A down byl vyvrácen ostatními hodnotami?
Děkuju za odpovědi těm, kteří tomu rozumí.