Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Záleží jak je miminko natočené, mě to řekli až na druhém screeningu kde to bylo 100%, při prvním to říkat nechtějí, protože to není úplně jisté.
Zdravím 🙂 s prvním synem v roce 2021 ve 13 tt řekl pan doktor že by si vsadil na kluka ale potvrdit mi to nechce abych ho pak nepomlouvala. 🤣 Pak už jen ostatní potvrzovali že opravdu kluk. Ted v prosinci ve 12tt na 1.screeningu také doktorka sdělila že si myslí určitě kluka ale abych to nebrala zatím jako jistotu. Chrání se tím, jsou to přeci jen lidi 🙂
Takže ano, u mě řekli a bylo to tak 🙂
Ve 13tt je tam jen pohlavní hrbolek, oni to dokáží odhadnout ale je to tak na 70% když je mimino dobře otočené
Ahoj holky, jak probíhá 1. Screening na Genetice v Plzni? Probíhá ultrazvuk i odběr krve v jeden den? Co jsem četla tak jinde se nejdřív jde na krev a pak třeba za 14 dní až na ultrazvuk. Mě nic takového neřekli a tedy předpokládám, že je to v jeden den
Ahoj chtěla bych se zeptat maminek které byli ve 12tt na genetice v Plzni. Chystame se tam ve 12tt na 3D ultrazvuk. Řekli vám tam pohlaví miminka? Sedělo vám to potom i po narození? Nebo to tam ještě nepoznali.

Děkuji za odpovědi